13.09.2017 – Vi har i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på kursraketten Asetek A/S på Oslo Børs (ticker: ASETEK).
 
Asetek ble en av vinner-aksjene på Oslo Børs onsdag, og aksjen endte opp hele syv prosent til 122,50 kroner.
 
Vi hadde hos Aksjeanalyser.com, og kun tilgjengelig for våre betalende medlemmer å lese, en positiv analyse av Asetek-aksjen for bare vel en uke siden her:

«Aksjen har 13-doblet seg – nå kan den dobles igjen«

Asetek-aksjen hele 13-doblet seg ja, i fra høsten 2015 og til høsten 2017, og aksjen steg da altså med vanvittige 1.200 prosent i løpet av bare en to års periode.

Nå indikerer det samlede svært positive tekniske bildet for Asetek-aksjen at den kan stå foran enda en dobling i løpet av gjerne bare de neste 6-12 måneder. Du kan lese mer om dette lenger ned i saken her i vår oppdaterte analyse av aksjen i dag hos Aksjeanalyser.com.

Vi skrev i vår positive analyse av Asetek-aksjen hos Aksjeanalyser.com for vel en uke siden den 06. september 2017 blant annet følgende:

«Etter å ha konsolidert den seneste tiden så er aksjen nå lavt innenfor den bratt stigende trenden som aksjen beveger seg innenfor. Aksjen kan således nå være ved et gunstig nivå å kjøpe aksjen på.
 
Slik det samlede positive tekniske bildet for Asetek-aksjen fremstår i dag så indikeres imidlertid videre kursoppgang for aksjen, og det både på kort og lang sikt.
 
Vi vurderer altså hos Aksjeanalyser.com Asetek-aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens kursnivå, og vi har et kursmål for aksjen ved 200-220 kroner på 6-12 måneders sikt.»

Nå kan du få 1-års medlemskap hos Aksjeanalyser.com, SignalListen.com, og BullogBear.no, og tilgang til alle våre analyser m.m. for KUN 1.998,-!

Les også om flere andre av våre favorittaksjer hos Aksjeanalyser.com, og i saken her noen av våre favorittaksjer innenfor energisektoren på Oslo Børs, og som vi presenterte i en sak nå nylig den 09. september 2017: «Aksjetipsene som knuste Oslo Børs«

Vi har altså i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på det tekniske bildet for Asetek-aksjen, og som du kan lese om nedenfor annonsen her…

Kort om Asetek A/S (ticker på Oslo Børs: ASETEK)Medsea-Invest

Asetek is the global leader in liquid cooling solutions for computers.

Aseteks server products enable OEMs to offer cost effective, high performance liquid cooling data center solutions.

Its PC products are targeted at the gaming and high performance desktop PC segments.

With over 3.5 million liquid cooling units deployed, Aseteks patented technology is being adopted by a growing portfolio of OEMs and channel partners.

Founded in 2000, Asetek A/S is headquartered in Denmark.

Du finner mer informasjon om selskapet på deres nettsider her: http://www.asetek.com/

Teknisk analyse av Asetek A/S (ticker på Oslo Børs: ASETEK)

Asetek-aksjen viser en positiv utvikling innenfor en bratt stigende trend (jf. diagram nederst i saken her), og hvor videre kursoppgang signaliseres for aksjen, og det både på kort og mellomlang sikt.

Aksjen befinner seg som nevnt i vår forrige positive analyse av aksjen for våre betalende medlemmer den 06. september 2017, nå lavt innenfor denne bratt stigende trenden, og aksjen kan således være ved et gunstig nivå å kjøpe aksjen på nå.

Asetek-aksjen har de seneste månedene konsolidert mellom et teknisk støttenivå rundt 100,00 kroner og et teknisk motstandsnivå rundt 130,00 kroner.

Et etablert brudd opp i gjennom 130,00-nivået vil utløse et nytt kraftig teknisk kjøpssignal for aksjen.

Det vil ved et slikt brudd opp i gjennom 130,00-nivået være lite teknisk motstand for videre kursoppgang for aksjen før opp mot øvre trendlinje i den langsiktige stigende trenden, helt opp mot 200-220 kroner.

Aksjen endte tirsdag i 114,00 kroner, og aksjen kan således, og i henhold til den langsiktige stigende trenden, ha et potensiale til å gjerne doble seg igjen fra dagens kursnivå på kanskje bare 6-12 måneders sikt.

Det som vil kunne endre det svært positive tekniske bildet for Asetek-aksjen vil være om den skulle bryte ned under det tekniske støttenivået rundt 100 kroner, og etablere seg under det nivået.

Slik det samlede positive tekniske bildet for Asetek-aksjen fremstår i dag så indikeres imidlertid videre kursoppgang for aksjen, og det både på kort og lang sikt.

Vi vurderer altså hos Aksjeanalyser.com Asetek-aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens kursnivå, og med et kursmål for aksjen ved 200-240 kroner på 6-12 måneders sikt.

Nå kan du få 1-års medlemskap hos Aksjeanalyser.com, SignalListen.com, og BullogBear.no, og tilgang til alle våre analyser m.m. for KUN 1.998,-!

Nå er tiden inne for å kjøpe bolig i Spania – Finn din drømmebolig i Spania her (Nye leil. fra kun 89.000 Euro) [sponset lenke]:

Diagram over kursutviklingen for Asetek-aksjen (Ticker på Oslo Børs: ASETEK):

Kilde chart: vikingen.se

Husk også å ha lest vår Disclaimer her…