06.09.2017 – Vi har i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på oljeprisen (Brent Spot), og som i dag bryter opp i gjennom et svært viktig teknisk nivå rundt 53,00 dollar. Oljeprisen (Brent Spot) er i skrivende stund onsdag formiddag opp 1,08 prosent til 54,20 dollar per fat.
 
Du kan lese mer om dette lenger ned i saken her under vår tekniske analyse av oljeprisen i dag hos Aksjeanalyser.com
 
I går så vi hos Aksjeanalyser.com nærmere på Oslo Børs Benchmark Indeks (OSEBX), og som du kan lese her…
 
Så har vi i dag altså sett nærmere igjen på oljeprisen hos Aksjeanalyser.com, og som i skrivende stund onsdag formiddag er opp 1,08 prosent til 54,20 dollar (Brent Spot).
 
Det er nå i ferd med å utløses et kraftig teknisk kjøpssignal for oljeprisen, og som da indikerer at oljeprisen nå kan stå foran videre oppgang på kort og mellomlang sikt.

Teknisk analyse av oljeprisen (Brent Spot):

Oljeprisen (Brent Spot) har nå brutt opp i gjennom et svært viktig teknisk motstandsnivå rundt USD 53,00, og det utløses med dette et kraftig positivt teknisk signal for den videre utviklingen for oljeprisen på kort og mellomlang sikt.

Ja videre oppgang for oljeprisen signaliseres nå både på helt kort sikt og på mellomlang sikt.

Oljeprisen bør nå finne god teknisk støtte ved korreksjoner ned i området rundt USD 52,00-53,00.

På opp siden så er neste tekniske motstandsnivå av større betydning for oljeprisen (Brent Spot) nå rundt USD 56,00-57,00.

Et etablert brudd opp i gjennom USD 57,00-nivået vil føre til ytterligere et kraftig positivt tekniske signal for oljeprisen, og somMedsea-Invest da ved et slikt brudd opp i gjennom USD 57,00-nivået, vil ha potensiale til å kunne stige helt opp mot USD 70,00-80,00 på en 6-12 måneders sikt.

Det samlede tekniske bildet for oljeprisen er nå helt klart positivt, og det både på kort og mellomlang sikt.

På helt kort sikt (1-2 uker) så signaliseres nå videre oppgang for oljeprisen opp for en test av det neste viktige tekniske motstandsnivået for oljeprisen, og som nå er opp mot USD 57,00.

På 6-12 måneders sikt så indikerer den langsiktige positive trenden som oljeprisen nå beveger seg innenfor (jf. ukediagram for Brent Spot nederst i saken her), at oljeprisen nå har et potensiale til å kunne stige helt opp mot USD 70,00-80,00 på 6-12 måneders sikt.

Basert på dette positive tekniske bildet for oljeprisen så har vi igjen hos Aksjeanalyser.com begynt å se nærmere nå på hvilke aksjer som kan være blant de mest interessante med tanke på en forventning om stigende oljepris fremover, og hvor vi i går hadde en analyse av en av de aksjene vi mener er blant aksjene innen olje- og offshore sektoren som kan ha størst potensiale ved en stigende oljepris i tiden fremover. 

Bestill ditt 1-års VIP medlemskap i dag for kun NOK 599,- å betale per måned eller en pris tilsvarende NOK 499,-/mnd. (ved betaling av NOK 5.988,-/år)

Nå er tiden inne for å kjøpe bolig i Spania – Finn din drømmebolig i Spania her (Nye leil. fra kun 89.000 Euro) [sponset lenke]:

Diagram over utviklingen for oljeprisen (øverste diagram er et dagdiagram og nederste diagram et ukediagram):

Kilde chart: vikingen.se

Husk også å ha lest vår Disclaimer her…