Norsk Hydro ASA – Opening of Hydro Automotive Line 3
From left, German Chancellor Angela Merkel, Hydro President & CEO Svein Richard Brandtzæg, and Norwegian Prime Minister Erna Solberg. Grevenbroich, Germany, May 4 2017. (Photo: Hydro/Nils Vibe-Rheymer)

01.09.2017 – Aksjeanalyser.com har i dag sett nærmere på en av de gode gamle traverne på Oslo Børs, Norsk Hydro (ticker: NHY).
 
Bakgrunnen for at vi i dag har sett nærmere på Hydro-aksjen hos Aksjenalyser.com er at det nå er utløst et kraftig teknisk kjøpssignal for Hydro-aksjen.
 
Vi har for noen dager siden hos Aksjeanalyser.com skrevet om et av de mest spennende og sterkeste tekniske signaler, nemlig store rektangel-formasjoner etablert over lengre tidsperioder.
 
Du kan lese mer om slike rektangel-formasjoner i saken her i fra 30. august 2017…
 
Det er nå blitt utløst nettopp et slikt kraftig teknisk kjøpssignal for Hydro-aksjen fra en slik stor rektangel-formasjon og som er blitt etablert over en så lang tidsperiode som helt i fra 2008 og frem til i dag.
 
Du kan lese mer om dette nedenfor annonsen her i vår tekniske analyse av Norsk Hydro-aksjen hos Aksjeanalyser.com her i dag.

Nå kan du få 1-års medlemskap hos Aksjeanalyser.com (inkl. SignalListen.com og BullogBear.no) + 8 timers kurs i Teknisk Analyse for KUN 2.498,-! (NB! Tilbudet gjelder kun frem til 15. Sep. 2017).

Kort om Norsk Hydro:
Medsea-Invest
Hydro er et globalt aluminiumselskap jon, markedsføring og handelsaktiviteter i hele verdikjeden fra bauksitt, alumina og energi til framstilling av primærmetall og valsede aluminiumprodukter, samt resirkulering. Med base i Norge har selskapet 13.000 ansatte involvert i aktiviteter i mer enn 40 land på alle kontinenter.

Du finner mer informasjon om Norsk Hydro på deres nettsider her: http://www.hydro.com/

Teknisk analyse av Norsk Hydro (ticker på Oslo Børs: NHY):

Når Hydro-aksjen nå har klart å bryte tydelig opp i gjennom et betydelig og svært viktig teknisk motstandsnivå rundt 45,00-nivået, og som aksjen de seneste 9 årene har testet flere ganger uten å klare å bryte opp i gjennom dette betydelige tekniske motstandsnivået.

Ja når Hydro-aksjen nå har klart å bryte klart opp i gjennom dette svært viktige og betydelige tekniske motstandsnivået rundt 45,00 kroner, så er det med dette blitt utløst et svært kraftig teknisk kjøpssignal for Hydro-aksjen.

Hydro-aksjen beveger seg innenfor en langsiktig stigende trend etablert helt tilbake til 1980, altså for nærmere 40 år siden (jf. diagram nedenfor).

Aksjen møter nå lite teknisk motstand videre oppover før opp mot tidligere topper fra 2007/2008 da aksjen var høyest i 80,00 kroner.

Aksjen endte fredag i 56,90 kroner, og det er således hele 40 prosent nå opp til neste tekniske motstandsnivå av større betydning for Hydro-aksjen.

Med det kraftige tekniske kjøpssignal som nå er utløst for Hydro-aksjen, og hvor det nå er hele 40 prosent opp til neste tekniske motstandsnivå av større betydning for Hydro-aksjen.

Ja så fremstår Hydro-aksjen nå som en svært interessant kjøpskandidat på dagens kursnivå.

Enda mer interessant fremstår Hydro-aksjen som kjøpskandidat når vi ser på den langsiktige stigende trenden som aksjen har beveget seg innenfor i nå snart 40 år, helt siden 1980 (jf. diagram nedenfor).

Ja i henhold til denne langsiktige stigende trenden som Hydro-aksjen beveger seg innenfor, og hvor det nå også er utløst et kraftig teknisk kjøpssignal for Hydro-aksjen.

I henhold til denne langsiktige stigende trenden for Hydro-aksjen så indikeres et potensiale for aksjen helt opp mot 200,00 kroner på 3-5 års sikt.

Når Hydro-aksjen i dag endte i 59,90 kroner så indikerer altså den langsiktige stigende trenden for Hydro-aksjen at aksjen kan ha potensiale nå til å tredobles på 3-5 års sikt.

Basert på det kraftige tekniske kjøpssignal som nå er utløst for Hydro-aksjen, og basert på den langsiktige stigende trenden som aksjen beveger seg innenfor, og hvor det indikeres et potensiale for en mulig flerdobling for Hydro-aksjen på noen års sikt.

Ja så vurderer vi hos Aksjeanalyser.com Norsk Hydro-aksjen nå som en svært interessant kjøpskandidat på dagens nivå, og det både på kort og lang sikt.

Vi har kursmål for Hydro-aksjen ved 80,00 kroner på 3-6  måneders sikt, mens vi har et kursmål for aksjen ved 200,00 kroner på 3-5 års sikt.

Nå kan du få 1-års medlemskap hos Aksjeanalyser.com (inkl. SignalListen.com og BullogBear.no) + 8 timers kurs i Teknisk Analyse for KUN 2.498,-! (NB! Tilbudet gjelder kun frem til 15. Sep. 2017).

Nå er tiden inne for å kjøpe bolig i Spania – Finn din drømmebolig i Spania her (Nye leil. fra kun 89.000 Euro) [sponset lenke]:

Diagram over kursutviklingen for Tomra-aksjen fra 1993 – i dag (Ticker på Oslo Børs: TOM):

Kilde chart: vikingen.se

Husk også å ha lest vår Disclaimer her…