Nå kan du få 1-års medlemskap hos Aksjeanalyser.com (inkl. SignalListen.com og BullogBear.no) for kun NOK 1.998,-!

Nå kan du få 1-års medlemskap hos Aksjeanalyser.com (inkl. SignalListen.com og BullogBear.no) for kun NOK 1.998,-!

Alt du trenger å gjøre for å bestille slikt 1-års medlemskap hos Aksjeanalyser.com, SignalListen.com, og BullogBear.no for totalt kun NOK 1.998,- er å sende inn bestillingsskjemaet nederst på siden her.

Du vil så motta en mail med nærmere informasjon som betalingsinformasjon mv., og så snart vi har registrert din betaling av medlemsavgiften på NOK 1.998,- så vil du få tilsendt passord.


Etter å ha hatt Aksjeanalyser.com og SignalListen.com helt gratis i lengre tid så har vi nå kommet dit hen hvor vi ser oss nødt til å begynne å ta noe betalt for våre tjenester.

Vi hadde opprinnelig tenkt å ta NOK 299,-/måned, som ville gitt en pris av NOK 3.588,- per år, men etter en brukerundersøkelse så har vi funnet at de fleste er villig til å akseptere at vi har noen annonser på sidene mot å få en betydelig lavere pris på våre analysetjenester.

Vi kan slik tilby våre omfattende analysetjenester på Aksjeanalyser.com, SignalListen.com og BullogBear.no for KUN 1.998,- per år, og som da tilsvarer en pris per måned på KUN 167,-/mnd. eller litt over 5 kroner per dag.

For å kunne holde en slik lav pris på våre tjenester, og for å slippe mye arbeid og omkostninger ved innkreving av utestående betalinger så har vi gjort det slik at vi sender passord så snart vi har registrert betaling for slikt 1 års medlemskap.

Vi håper på forståelse for dette, og normalt så er betalinger i Norge registrert dagen etter betaling finner sted, så det bør ikke være særlig mye ulemper med dette, og man får normalt da passord tilsendt dagen etter man har utført betaling av medlemsavgiften på NOK 1.998,- for 1-års medlemskap.

Vi håper dere har funnet våre analysetjenester interessante, og ønsker dere hjertelig velkommen til å følge med oss videre i tiden fremover!

Det skal lønne seg å være medlem hos Aksjeanalyser.com!

Bestillingsskjema

Ved å tegne 1-års medlemskap hos Aksjeanalyser.com så støtter du også Rådet For Psykisk Helse med 200 kroner, og det svært viktige arbeidet som Rådet For Psykisk Helse og med sine 29 medlemsorganisasjoner jobber hardt og bredt og omfattende på mange plan og områder hver eneste dag for et samfunn som bidrar til god psykisk helse for ALLE!

Dette gjøres ved at Aksjeanalyser.com kjøper et gavekort hos Rådet for psykisk helse på a 200 kr for hvert nytt medlemskap som tegnes hos Aksjeanalyser.com, og som så sendes ut til nye medlemmer kort tid etter kjøp av 1-års medlemskap. Aksjeanalyser.com støtter ellers Rådet for psykisk helse gjennom firmamedlemskap med 9.500 kr/år.

Les mer om dette og hvordan du ved å bli medlem hos Aksjeanalyser.com samtidig støtter Rådet For Psykisk Helse med 200 kroner her…