En Ferrari er parkert utenfor New York Stock Exchange i anledning børsnoteringen. Foto: Andrew Burton (Afp / NTB scanpix)

27.08.2017 – Vi har i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på Ferrari-aksjen, og som nå har steget med vanvittige 250 prosent i løpet av halvannet år.
 
Tickeren til Ferrari på New York-børsen (NYSE) er naturligvis det svært passende: RACE
 
Vi hadde den 30. Januar 2016, altså for cirka halvannet år siden en positiv analyse av Ferrari-aksjen hos Aksjeanalyser.com og som du kan lese her: «Nå kan du få en Ferrari for 350 kroner«

Ferrari-aksjen var ved vår positive analyse av aksjen den gang den 30. januar 2016 rundt USD 40,00, mens den fredag endte i USD 114,00.
 
Ferrari-aksjen har dermed steget med hele 185 prosent siden vår positive analyse av aksjen den gang for rundt halvannet år siden.

Nå kan du få 60% rabatt på heldagskurs (8 timer) i Teknisk Analyse lørdag 18. november 2017 i Oslo når kjøper 1-års medlemskap hos Aksjeanalyser.com til en samlet total pris av KUN 2.498,-!

Vi skrev i vår analyse den gang 30. januar 2016 av Ferrari-aksjen blant annet:
 
«Det samlede tekniske bildet for Ferrari-aksjen indikerer at det kan komme en kortsiktig rekyl opp for aksjen i løpet av den nærmeste tiden.
 
Da gjerne opp i mot 45-46 dollar hvor det første tekniske motstandsnivået av større betydning er for aksjen. Her er det også motstand opp mot øvre trendlinje i den fallende trenden.
 
Dersom Ferrari-aksjen skulle bryte opp av den fallende trenden, og etablere seg over det tekniske motstandsnivået rundt 46 dollar. Ja så vil det utløses et mer langsiktig positivt teknisk signal for aksjen.»

Ferrari-aksjen har dermed steget med hele 185 prosent siden vår positive analyse av aksjen den gang 30. januar 2016 for rundt halvannet år siden, mens aksjen har steget med hele 250 prosent siden bunnen i februar 2016 da aksjen på det laveste var i USD 32,00.
 
Vi har i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på Ferrari-aksjen, og det tekniske bildet for aksjen.

Medsea-Invest

Teknisk analyse av Ferrari-aksjen (ticker på NYSE: RACE):

Ja vi har altså i dag sett nærmere igjen på Ferrari-aksjen hos Aksjeanalyser.com, og som vi hadde en positiv analyse av den 30. januar 2016, altså for litt over halvannet år siden.

Nå har aksjen steget med vanvittige 185 prosent siden vår positive analyse av aksjen den gang, og vi har i dag sett nærmere igjen på Ferrari-aksjen.

Vi skrev i vår forrige analyse av Ferrari-aksjen at dersom aksjen brøt opp i gjennom et da veldig viktig teknisk motstandsnivå rundt USD 46,00 så ville det utløses positive tekniske signaler for aksjen på lengre sikt.

Et slikt brudd opp i gjennom dette viktige tekniske motstandsnivået kom for ett års tid siden, altså i august 2016.

Nå fredag endte altså aksjen rundt USD 114,00, og har da vist en svært sterk utvikling siden den gang og Ferrari aksjen har nå da steget med rundt 250 prosent siden bunnen i februar 2016 da aksjen på det laveste var i USD 32,00.

Ferrari-aksjen har altså vist en svært sterk utvikling siden februar 2016, og aksjen brøt i mai 2017 opp i gjennom øvre trendlinje i den langsiktige stigende trenden.

Det ble med det signalisert en enda brattere stigningstakt for Ferrari-aksjen videre deretter, og noe som også har inntruffet.

Nå har Ferrari-aksjen også brutt opp i gjennom øvre trendlinje i denne nye og brattere stigende trendkanalen, men aksjen er nå kraftig overkjøpt i henhold til ulike momentum-indikatorer.

Dette indikerer at en konsolidering og gjerne en kortsiktig korreksjon ned for aksjen kan være nært forestående.

Dersom aksjen skulle få en korreksjon ned mot nedre trendlinje i denne nye og brattere stigende trenden, ned mot cirka USD 95,00-100,00 så vil aksjen igjen (slik Aksjeanalyser.com vurderer det) kunne bli en interessant kjøpskandidat.

Aksjeanalyser.com vurderer det altså slik nå at når det gjelder Ferrari-aksjen så kan det gjerne være greit å sikre svært gode gevinster i aksjen rundt disse nivåene her nå, og at man så heller vurderer å gå inn igjen i aksjen om den skulle få en korreksjon ned mot USD 95,00-100,00 nivået.

Nå kan du få 60% rabatt på heldagskurs (8 timer) i Teknisk Analyse lørdag 18. november 2017 i Oslo når kjøper 1-års medlemskap hos Aksjeanalyser.com til en samlet total pris av KUN 2.498,-!

Nå er tiden inne for å kjøpe bolig i Spania – Finn din drømmebolig i Spania her (Nye leil. fra kun 89.000 Euro) [sponset lenke]:

Diagram over kursutviklingen for Ferrari-aksjen (ticker på NYSE: RACE):

Kilde chart: vikingen.se

Husk også å ha lest vår Disclaimer her…