26.08.2017 – Vi har i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på det kinesiske internett og e-handelsselskapet Alibaba Group Holding Ltd (Ticker: BABA), og som ble børsnotert også på New York børsen høsten 2014.
 
Vi hadde hos Aksjeanalyser.com en positiv analyse av Alibaba-aksjen den 12. november 2016, da aksjen den gang hadde korrigert ned fra en topp rundt USD 110,00 til en kurs ved vår analyse den gang rundt USD 93,00.
 
Vi skrev den gang at vi mente aksjen da var kommet ned til et betydelig teknisk støttenivå i området rundt USD 85,00-93,00, og vi mente aksjen da var kommet ned til et veldig interessant nivå å kjøpe aksjen ved.
 
Siden den gang ved vår positive analyse av Alibaba-aksjen da den 12. november 2016, ja så har aksjen nå steget med rundt 85 prosent til en sluttkurs nå fredag på USD 171,74.

Du kan lese vår positive analyse av Alibaba-aksjen hos Aksjeanalyser.com fra den gang den 12. november 2016 her: Alibaba Group Holding Ltd (BABA)
 
Nå kan du få 60% rabatt på heldagskurs (8 timer) i Teknisk Analyse lørdag 18. november 2017 i Oslo når kjøper 1-års medlemskap hos Aksjeanalyser.com til en samlet total pris av KUN 2.498,-!
 
Litt kort om Alibaba Group Holding Ltd.:
 
Alibaba er Kinas største internett og e-handelsselskap, og ble etablert av den kinesiske gründeren Jack Ma i 1999.
 
Jack Ma er nå i henhold til artikkel i Forbes for en uke siden Asias rikeste mann. Du kan lese artikkelen hos Forbes.com her…
 
Alibaba driver primært med netthandel, og blant annet auksjonsnettstedet Taobao.
 
Internettselskapet Alibaba fikk sitt store gjennombrudd i 2011. Da mobiliserte de leverandører og samarbeidspartnere og bombarderte kundene med gode tilbud fra tidlig morgen den 11.11.11. Det viste seg å bli en stor suksess.
 
Alibaba driver netthandelssteder, men det er også et stort antall andre selskaper som står for selve salget. Alibaba tar da en kommisjon av omsetningen til disse tilknyttede netthandelsselskapene. Alibaba har i dag cirka 440 millioner aktive kunder i Kina.
 
Alibaba ekspanderer nå internasjonalt, blant annet med flere oppkjøp i India, Sørøst-Asia og USA.

Alibaba er altså notert på NYSE-børsen i USA (ticker: BABA), og vi har i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på det tekniske bildet for Alibaba-aksjen.

Medsea-Invest

Teknisk analyse av Alibaba-aksjen (ticker: BABA):

Da vi sist hadde analyse av Alibaba-aksjen så hadde den altså fått en korreksjon ned i fra rundt USD 110,00, og ned til USD 93,00, og vi skrev den gang at aksjen nå var kommet ned mot et betydelig teknisk støttenivå i området rundt USD 85,00-93,00.

Videre skrev vi at aksjen var kommet ned til et viktig teknisk støttenivå ved 200-dagers glidende gjennomsnitt.

Alibaba-aksjen tok fint i mot ved dette betydelige tekniske støttenivået i området rundt USD 85,00, og har siden vist en svært sterk utvikling og er nå altså opp med hele 85,00 prosent siden vår forrige og positive analyse av Alibaba-aksjen den 12. november 2016.

Nå etter denne kraftige oppgangen på hele 85,00 prosent i løpet av bare en 10 måneders tid så er Alibaba-aksjen nå kommet nesten helt opp mot motstandsnivået ved øvre trendlinje i den langsiktige stigende trenden.

Aksjen vil nå kunne møte på en god del teknisk motstand i området rundt USD 175,00-185,00 i den nærmeste tiden.

Det er i uken som gikk også utløst et teknisk salgssignal for Alibaba-aksjen fra det som kalles et ‘shooting star’ signal i Candlestick diagrammet.

Dette regnes for å være et relativt viktig signal om en negativ vending på vel og merk kort sikt for underliggende objekt, her altså for Alibaba-aksjen.

Aksjen er også overkjøpt nå kortsiktig i henhold til ulike momentum-indikatorer som RSI, Stochastics og MACD.

Det samlede tekniske bildet for Alibaba-aksjen indikerer nå at aksjen gjerne står foran en konsolidering, og gjerne også en korreksjon ned på kort sikt.

På lang sikt så indikeres imidlertid videre oppgang for Alibaba-aksjen innenfor den langsiktige stigende trenden.

Men for de som fulgte vårt råd hos Aksjeanalyser.com om å kjøpe Alibaba-aksjen ved vår positive analyse av aksjen den 12. november 2016. Ja så anbefaler vi å vurdere å sikre en veldig hyggelig gevinst på rundt 85 prosent nå på bare en 10-måneders tid i Alibaba-aksjen her nå rundt disse nivåene som aksjen nå er ved.

Nå kan du få 60% rabatt på heldagskurs (8 timer) i Teknisk Analyse lørdag 18. november 2017 i Oslo når kjøper 1-års medlemskap hos Aksjeanalyser.com til en samlet total pris av KUN 2.498,-!

Nå er tiden inne for å kjøpe bolig i Spania – Finn din drømmebolig i Spania her (Nye leil. fra kun 89.000 Euro) [sponset lenke]:

Diagram over kursutviklingen for Alibaba-aksjen (ticker på NYSE: BABA):

Kilde chart: vikingen.se

Husk også å ha lest vår Disclaimer her…