Hei kjære alle betalende medlemmer, annonsører og samarbeidspartnere til Aksjeanalyser.com!

Jeg vil først av alt her si tusen takk til dere alle for en veldig tålmodighet med meg, og jeg vet at jeg dessverre grunnet store helseproblemer ikke har klart å levere i nærheten av det som jeg ønsker og vil og som er meningen at jeg skal levere av omfattende og gode analysetjenester til dere alle betalende medlemmer av Aksjeanalyser.com, og da spesielt ikke nå de seneste måneder har jeg vært i nærheten av å klare å levere slik jeg så veldig gjerne ønsker og vil av gode og omfattende analysetjenester til dere alle.

Jeg er veldig lei meg for dette, og vil gi dere alle betalende medlemmer min garanti og løfte om at dere alle skal få de 12 måneder omfattende og gode analysetjenester dere har betalt for, og jeg legger nå til 3 måneder ekstra tid til deres medlemskap, og så håper og tror jeg at jeg nå i løpet av den aller nærmeste tiden er i stand til å begynne å levere en slik omfattende og god analysetjeneste til dere alle som jeg så veldig gjerne ønsker og vil.

Så tusen takk til dere alle for at dere har vist en slik veldig tålmodighet med meg her når jeg i lengre tid nå dessverre ikke har klart å levere en slik omfattende og god analysetjeneste som er meningen at jeg skal levere, og som jeg så veldig gjerne ønsker og vil levere av analysetjenester til dere alle!

En like stor takk går til dere mine trofaste annonsører på bloggen og nettsidene her på Aksjeanalyser.com, og som også har vist meg en veldig tålmodighet og tillit. Like fult som jeg har et sterkt og inderlig ønske om å levere det aller beste jeg kan av gode og omfattende analysetjenester til alle medlemmer hos Aksjeanalyser.com. Ja så ønsker jeg like mye å gi dere mine trofaste annonsører som har vist meg også slik en veldig stor tålmodighet og tillit, ja virkelig valuta tilbake for hver eneste annonsekrone dere har brukt og bruker på annonsering hos Aksjeanalyser.com.

Sist men ikke minst en veldig stor takk også til deg Gunnar Stavrum i Nettavisen og til dere alle hos Nettavisen og Blogg.no for at dere også har vist meg den største tålmodighet og tillit, og som har betydd veldig mye for meg i de seneste årene her nå i vårt gode og hyggelige samarbeid med bloggen jeg har hos dere i Blogg.no/Nettavisen, og jeg håper så mye på et videre hyggelig og godt samarbeid videre med dere alle i Nettavisen og Blogg.no i årene som kommer!

Så tusen takk så mye til deg også Gunnar Stavrum, og for at du viste meg slik stor tillit og ‘tok meg inn i varmen’ hos dere i Nettavisen og Blogg.no, og like mye tusen takk til deg Ole Eikeland, og til dere alle sammen hos Nettavisen og Blogg.no for et veldig hyggelig og godt samarbeid i forbindelse med bloggen jeg har hos dere!! Det har betydd, og betyr veldig mye for meg!! Så tusen tusen takk til dere alle!!

Så har jeg heldigvis stor tro på at jeg snart kan klare å kjempe meg tilbake her nå, og det takket være og med en veldig støtte og hjelp av noen fantastiske engler her på jord, og som gjør alt de kan for å hjelpe meg på alle mulige måter. Så tusen takk til alle dere englene mine, i helsevesenet, og i støtte, hjelpe og behandlingsapparatet, og som alle har hjulpet meg så veldig mye nå de seneste årene, og som har klart å holde liv i meg i disse årene!! Dere er helt fantastiske alle sammen og noen virkelige engler her på jord, og dere hjelper så veldig mange, og når livet viser seg fra den tøffe, tunge og vanskelige siden og man faller…

Helt til slutt her og til dere alle sammen, ta godt vare på dere selv og deres familie, venner, kollegaer og alle rundt dere og husk: 

The best things in life are not things, it’s the people who make you feel loved and cared for!

Mvh,

Bjørn Inge Pettersen