Da vil jeg få ønske dere alle en riktig fin sensommer videre!

Her en låt som jeg håper kan bidra til den gode sommerstemningen! 🙂

 

…og som Bruce Springsteen her synger: Waitin’ on a Sunny Day

..og nedenfor her noen videoklipp fra noen kjente og populære ‘finansfilmer’ og mye veldig variert og god musikk på sensommeren her og håper dere alle finner i hvert fall noen låter og musikk dere vil like her! 🙂

And remember:

Greed is good, greed is right, greed works!!!

The point is, ladies and gentleman, that greed, for lack of a better word, is good. Greed is right, greed works. Greed clarifies, cuts through, and captures the essence of the evolutionary spirit. Greed, in all of its forms; greed for life, for money, for love, for knowledge has marked the upward surge of mankind.

– Gordon Gekko –

When this is said, also remember all the people around the world who need and deserve our support, help, friendship, love and respect… You’re never alone!


Down here are some movie clips etc. from the great movies ‘Wall Street 2 – Money Never Sleeps’ and ‘The Wolf of Wall Street’ etc…

Wall Street 2 Money Never Sleeps

The Lemonheads – Mrs Robinson – Wolf Of Wall Street

The Wolf of Wall Street

Junes & Sham – Trading Life

Not All About The Money

…and we don’t have more fun than we make ourselves!! Live life fully!!! …and don’t think so much about what other think!! You are you, and you are Great!

Har du lurt på hvorfor noen bruker millioner på SuperCars?? Da kan kanskje dette forklare litt… To see the smile on their faces and see the girls get so happy and so very excited are just priceless, yes it’s really worth to pay millions for if you can!! So this is something that is absolutely very recommendable for all of you guys who can afford such supercars!!

Something else, did you know that… Moscow never sleeps!!

And here are som good old, but still I think, great music my good friends!!

Here a girl who is really not very happy with her boyfriend! by the way, the drummer in this video looks like he’s having the time of his life here 🙂 

Like the great man, Walt Disney once said and I totally agree with him: «If you can dream it – you can do it!!»

And like Steve Jobs once said: «People with passion can change the world!!

Da må dere alle ha en riktig fin sensommer videre og med Summer Wine og Hum Hum från Humlegården og med Solen i Ôgonen! And maybe before it gets to cold Running to the Sea!

And don’t forget to have a lot of fun and live life fully and follow your dreams!! You are all people Great!!!! Baaaailandoooo and why not take a trip to St.Tropez!! 

Så en stor takk til verdens største og beste DJs som sprer veldig mye glede for sine millioner av fans verden over: Dimitri Vegas & Like Mike!!! 

En stor takk også til en annen av verdens største og beste DJs og som også gleder sine millioner av fans verden over og gjør verden til et hyggeligere sted å leve med sin fantastiske musikk som sprer veldig mye glede for millioner av fans verden over: Armin van Buuren!!! 

Bedre enn dette kan det  bare ikke bli!!!!  Armin van Buuren live at Ultra Music Festival Miami 2017

Armin van Buuren (født 25. desember 1976 i Leiden i Nederland) er en nederlandsk trance-DJ og musikkprodusent. Han ble i 2007, 2008, 2009 og 2010 valgt til verdens beste DJ i britiske DJ Magazines årlige kåring. Ingen andre har noen gang vunnet prisen fire år på rad. Armin vokste opp med musikalske foreldre og ble tidlig inspirert og fascinert av musikk. I tillegg til sin kjærlighet for musikk fattet han senere interesse for teknologi og datamaskiner. Da han var 14 år kjøpte han sin første sampler, tok sin fars synth og begynte å lage musikk. Takk og lov for at du gjorde det Armin van Buuren!! You followed your dream!!

Anbefaler også å få med dere Armin van Buuren sitt spektakulære show her: The Armin Only Intense World Tour – The Final Show 

Når jeg her driver og så gjerne vil få takke disse verdens aller største og beste DJs og som har gitt meg og sine mange millioner av fans verdens over så veldig mye glede med sin fantastiske musikk, ja så kan jeg selvfølgelig umulig la være å også takke en til her av de absolutt største og beste DJ stjernene i verden, Tiësto!!!!

Til slutt men viktigst av alle (ved siden av dere alle i kjære familien min) å få takke så veldig mye og av hele mitt hjerte. Ja det er alle dere ‘englene’ mine, i helsevesenet, og i støtte, hjelpe og behandlingsapparatet, og som alle har hjulpet meg så veldig mye nå de seneste årene nå! Dere er helt fantastiske alle sammen og noen virkelige ‘engler’ her på jord, og dere hjelper så veldig mange, og når livet viser seg fra den tøffe, tunge og vanskelige siden og man faller…

The best things in life are not things, it’s the people who make you feel loved and cared for!

Here a beautiful song about wanting to feel loved…

Til minne om St. Thomas (Thomas Hansen) – Borte men ikke glemt, hvil i fred Thomas!

En av dem som var åpen om at han slet veldig psykisk og som dessverre gikk bort bare 31 år gammel var den flotte artisten og musikeren St. Thomas (Thomas Hansen).

Thomas Hansen, mest kjent under artistnavnet St. Thomas, var en norsk musiker som døde i 2007, bare 31 år gammel.

Han ga ut en rekke plater, og har blitt bredt hyllet for sin låtskriverkunst.

St. Thomas døde av en uheldig blanding reseptbelagte medisiner og var selv åpen om at han slet med depresjoner.

Sønnen vår ble avvist 52 ganger

Her en av mange flotte låter av St. Thomas og som var en fantastisk musiker men som dessverre gikk bort så altfor altfor tidlig. Borte – men ikke glemt. Hvil i fred Thomas!

Ja her en av mange flotte låter av St. Thomas: A long, long time!

Britisk dokumentar om St. Thomas: Burn the place you hide

Britisk dokumentar om den avdøde norske artisten St. Thomas (2016). I den smertefullt ærlige og originale popmusikken til Thomas Hansen blir skillet mellom liv og kunst, virkelighet og fantasi uklart. Han la ikke skjul på sine psykiske problemer, og venner og familie forteller her åpenhjertig om hans turbulente liv og karriere. Regi: Richard Knights. (Burn the Place You Hide)

Trenger du hjelp?

Aksjeanalyser.com støtter Rådet For Psykisk Helse

Aksjeanalyser.com blir nå firmamedlem hos Rådet For Psykisk Helse og ønsker på den måten å gi støtte til denne svært viktige organisasjonen med sine 29 medlemsorganisasjoner, og som gjør svært omfattende og veldig viktig arbeid på mange plan og områder for et samfunn som bidrar til god psykisk helse for ALLE. Du kan lese mer om Rådet For Psykisk Helse her… 

I tillegg til at Aksjeanalyser.com nå blir firmamedlem og slik hvert år vil gi økonomisk støtte til Rådet For Psykisk Helse så vil vi heretter også gi 10% av alle medlemsinntekter fra betalende medlemmer hos Aksjeanalyser.com i støtte til Rådet For Psykisk Helse, og som vi da gjør ved å kjøpe ‘gavekort‘ hos Rådet For Psykisk Helse på 200 kr per medlem og som vi så sender til alle som heretter blir betalende medlem hos Aksjeanalyser.com.

Som firmamedlem og med å heretter også gi 10% av alle medlemsinntekter i støtte til Rådet For Psykisk Helse gjennom gavekort på a 200 kr per medlem hos Aksjeanalyser.com og som nå vil sendes til alle som heretter blir medlem hos Aksjeanalyser.com. Ja så ønsker Aksjeanalyser.com slik å gi sin støtte hvert år til denne så viktige organisasjonen og deres svært viktige arbeid for et samfunn som bidrar til god psykisk helse for ALLE. Med sine 29 medlemsorganisasjoner så gjør de altså et svært omfattende og viktig arbeid på mange plan og områder i samfunnet i dette så veldig viktige arbeidet for bedre psykisk helse for ALLE! 

Aksjeanalyser.com vil oppfordre dere alle til å støtte enten Rådet For Psykisk Helse eller andre organisasjoner som jobber for å hjelpe alle dem som sliter psykisk og som det dessverre er veldig mange av både barn, unge, voksne og eldre og som ALLE fortjener, trenger, og MÅ FÅ all den støtte og hjelp på alle mulige måter som de trenger. Hvis du ønsker å gi din støtte til for eksempel Rådet For Psykisk Helse så kan du lese mer her om ulike måter du kan gi din støtte til dem.

Rådet For Psykisk Helse er medlem av Innsamlingskontrollen

Til slutt her en låt til av den fantastiske musikeren Hanne Sørvaag, og her hennes vakre versjon av Benny Borg sin låt «God morgen, min kjære» som ble skrevet til hans avdøde kone. ‘God morgen, min kjære’

Ja fantastiske Hanne Sørvaag fortjener å få et par låter til på slutten her synes jeg så her er noen flotte låter til av denne nydelige damen og fantastiske musikeren Hanne Sørvaag

MGP 2011 – FINALEN: Hanne Sørvaag – «Like A Melody»

Will You Remember Me Tomorrow (Hver gang vi møtes)

Hanne Sørvaag – Say Hello to Goodbye

Hanne Sørvaag I hope i dream