22.05.2017 – Vi har i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på den populære virtuelle valutaen Bitcoin, og som vi hos Aksjeanalyser.com har hatt flere positive analyser av de seneste årene.

Ja hadde du investert 100 dollar i Bitcoin da den så dagens lys for syv år siden så hadde du hatt rundt 73 millioner dollar i dag!

I dag, mandag 22. mai 2017, er det syv års jubileum for den virtuelle valutaen Bitcoin, og som har steget kraftig den seneste tiden, og i dag er i ny all-time high og en kurs rundt 2.200 dollar.
 
I følge en artikkel på CNBC.com i dag, og som du kan lese her, så ville en investering på bare 100 dollar i Bitcoin for syv år siden, den 22. mai 2010, i dag være verdt vanvittige 73 millioner dollar, eller med dagens dollarkurs en verdi tilsvarende rundt 626 millioner norske kroner!
 
Ja du leste riktig, da Bitcoin så dagens lys for i dag syv år siden, den 22. mai 2010, så var kursen for en Bitcoin 0,003 cent, mens kursen for en Bitcoin i dag er steget til hele 2.200 dollar.
 
Dette representerer en oppgang på vanvittige cirka 73 millioner prosent i løpet av de seneste syv årene, fra en kurs ved 0,003 cent for en Bitcoin da den så dagens lys for syv år siden, og til i dag en kurs helt oppe i 2.200 dollar for en Bitcoin.
 
Vi har hos Aksjeanalyser.com hatt flere positive analyser av Bitcoin de seneste årene, og første gang her den 12. desember 2014, altså for over to år siden: «Skal Bitcoin kursen til himmels igjen?«. Vi har siden den hatt flere positive analyser av Bitcoin hos Aksjeanalyser.com de seneste årene.
 
Den gang ved vår positive analyse av Bitcoin i desember 2014 så var Bitcoin kursen rundt 350 dollar, mens den i dag altså har steget til rundt 2.200 dollar.
 
Kursen for Bitcoin har altså steget med rundt 500 prosent siden vår første positive analyse av Bitcoin den gang i desember 2014.

Nå kan du få 1-års medlemskap hos Aksjeanalyser.com, SignalListen.com, og BullogBear.no, og tilgang til alle våre analyser m.m. for KUN 1.998,-!

Medsea-Invest

Kort om Bitcoin:

Bitcoin er en virtuell internettvaluta, som ikke eksisterer som fysiske sedler og mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund så er Bitcoin helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Bitcoin er en virtuell valuta som oppsto i begynnelsen av dette tiåret, og som er basert på avansert kryptografi. Valutaen «utvinnes» i et begrenset tempo, hvilket skal hindre ukontrollert inflasjon.

Pengene «utstedes» ved at et dataprogram lager nye Bitcoin. Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

Brukerne kan generere nye Bitcoin ved å utføre «mining», gruveutvinning, dette ved å stille datakraft tilgjengelig for nettverket.
Du kan lese mer om Bitcoin på Wikipedia her…

Nå er tiden inne for å kjøpe bolig i Spania – Finn din drømmebolig i Spania her (Nye leil. fra kun 89.000 Euro) [sponset lenke]:

Husk også å ha lest vår Disclaimer her…