18.05.2017 – Vi har i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på iGaming-selskapet Gaming Innovation Group (Ticker: GIG).

Gaming Innovation Group er en raskt voksende leverandør av tjenester og systemer til nettbaserte gambling-selskaper.

Gaming Innovation Group (GIG) er en aksje vi lenge har hatt stor tro på hos Aksjeanalyser.com, og som vi hadde en positiv analyse av allerede her den 03. november 2015: «Har du guts nok til å kjøpe denne aksjen kan du få jackpot»

Den gang var GIG-aksjen i 1,48 kroner, mens den i dag halvannet år senere handles rundt 5,88 kroner.

GIG-aksjen har dermed steget med nesten 300 prosent siden vår positive analyse av aksjen den gang for halvannet år siden.

Vi skrev i vår analyse den gang for snart halvannet år siden blant annet: «I henhold til den langsiktige stigende trenden så er potensialet for aksjen opp mot 6,00 kroner på 1-2 års sikt

Nå halvannet år senere så har aksjen altså steget til 5,88 kroner.

Gaming Innovation Group (GIG) er for øvrig også en av aksjene vi presenterte som våre 20 favorittaksjer for 2017 for våre betalende medlemmer hos Aksjeanalyser.com den 25. desember 2016 her: «Våre 20 favorittaksjer for 2017 på Oslo Børs»

GIG-aksjen var ved vår presentasjon av våre 20 favorittaksjer for 2017 i 3,17 kroner, mens den i dag altså handles rundt 5,88 kroner. Aksjen har dermed steget med solide 85 prosent bare siden vår analyse da den 25. desember 2016. Aksjen er med dette blant vinneraksjene på Oslo Børs så langt i 2017.

Nå kan du få 1-års medlemskap hos Aksjeanalyser.com, SignalListen.com, og BullogBear.no, og tilgang til alle våre analyser m.m. for KUN 1.998,-!

På tirsdag den 16. mai 2017, kunne man ellers lese i en artikkel på HegnarOnline at meglerhuset Carnegie har startet dekning av Gaming Innovation Group.

Carnegie starter dekning på Gaming Innovation Group (GIG) med kjøpsanbefaling og kursmål på 8,00 kroner, skriver TDN Finans.

Du kan lese hele saken hos HegnarOnline her…

Nå har vi altså i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på det tekniske bildet for Gaming Innovation Group, og som indikerer at aksjen kan stå foran en videre kraftig oppgang på kort og mellomlang sikt.

Du kan lese mer om dette i vår tekniske analyse av aksjen nedenfor annonsen her…

Medsea-Invest

Kort om Gaming Innovation Group (GIG):

Gaming Innovation Group er en raskt voksende leverandør av tjenester og systemer til nettbaserte gambling-selskaper.

Selskapets forretningsmodell er basert på inntekter fra tre virksomhetsområder; avanserte Skybaserte-tjenester, tjenester innen aktivitetsstyrt B2B markedsføring, samt gamblingtjenester fra ledende aktører innen nettbasert sports betting og kasino.

Gaming Innovation Group Inc. opererer fra Malta og er notert på Oslo Børs med ticker «GIG».

Nå kan du få 1-års medlemskap hos Aksjeanalyser.com, SignalListen.com, og BullogBear.no, og tilgang til alle våre analyser m.m. for KUN 1.998,-!

Teknisk analyse av Gaming Innovation Group (GIG):

Gaming Innovation Group (GIG) har utløst et nytt kraftig teknisk kjøpssignal denne uken etter å ha brutt opp i fra en triangel konsolideringsformasjon (jf. diagram nedenfor).

Gaming Innovation Group (GIG) viser en sterk utvikling innenfor en stigende trend, og videre kursoppgang signaliseres nå for aksjen innenfor denne stigende trenden både på kort og mellomlang sikt.

Aksjen møter nå lite teknisk motstand før opp mot øvre trendlinje i den stigende trenden, opp mot 8,00 kroner.

I henhold til den stigende trenden så indikeres at aksjen kan ha potensiale til å stige opp mot 8,00 kroner på gjerne bare 3-6 måneders sikt.

Dette sammenfaller for øvrig ganske godt med Carnegie sitt kursmål for aksjen, og som de ut i fra en fundamental analyse av aksjen, har satt ved 8,00 kroner.

På 12 måneders sikt så indikerer den stigende trenden som aksjen beveger seg innenfor at potensialet for GIG-aksjen kan være helt opp mot 20,00 kroner på gjerne bare 12 måneders sikt.

Vi gjentar i dag hos Aksjeanalyser.com våre tidligere positive analyser av Gaming Innovation Group (GIG).

Vi ser altså et potensiale for aksjen opp mot 8,00 kroner på 3-6 måneders sikt, mens vi ser et mulig potensiale for aksjen helt opp mot 20,00 kroner på 12 måneders sikt.

Nå er tiden inne for å kjøpe bolig i Spania – Finn din drømmebolig i Spania her (Nye leil. fra kun 89.000 Euro) [sponset lenke]:

Diagram over kursutviklingen for Gaming Innovation Group (øverst: dagsdiagram, nederst: ukediagram):

Kilde chart: vikingen.se

Husk også å ha lest vår Disclaimer her…