29.03.2017 – Vi har i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på spillselskapet Funcom på Oslo Børs.
 
Funcom-aksjen hadde en ellevill oppgang fra en aksjekurs rundt en krone under sommeren 2016, og helt opp til nesten seks kroner i midten av februar 2017.
 
Aksjen hele seksdoblet seg altså i løpet av bare litt over et halvår.
 
Nå den seneste tiden så har aksjen fått en korreksjon ned, men synes nå å finne god teknisk støtte rundt 3,00 kroner, og vi har i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på det tekniske bildet for Funcom-aksjen.
 
Vi hadde en positiv analyse av Funcom-aksjen hos Aksjeanalyser.com allerede den 15. desember 2016, og den gang var aksjen i 1,72 kroner: «Spill-aksje kan gi kjempejackpot!«.
 
Onsdag formiddag så er aksjen opp 4,76 prosent til 3,30 kroner, og aksjen har således nesten doblet seg siden vår positive analyse av aksjen den 15. desember 2016, og det enda aksjen har falt med 43 prosent siden toppen ved 5,82 kroner i midten av februar 2017.
 
Så steg altså aksjen til nesten 6,00 kroner i midten av februar, mens den så har korrigert ned og den seneste tiden har testet et betydelig teknisk støttenivå rundt 3,00-nivået.
 
Nå kan du få 1-års medlemskap hos Aksjeanalyser.com, SignalListen.com, og BullogBear.no, og tilgang til alle våre analyser m.m. for KUN 1.998,-!
 
Vi har altså i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på det tekniske bildet for Funcom-aksjen, og som du kan lese om nedenfor annonsen her…

Medsea-Invest

Teknisk analyse av Funcom (ticker på Oslo Børs: FUNCOM):

Funcom-aksjen har fått en kraftig korreksjon ned siden toppen i midten av februar da aksjen var høyest i 5,82 kroner.

Aksjen synes imidlertid å ta godt i mot nå ved et betydelig teknisk støttenivå rundt 3,00 kroner (jf. diagram nedenfor).

Momentum-indikatorer som RSI og Stochastics indikerer nå også at aksjen gjerne står foran et nytt løft på kort sikt.

MACD momentum-indikator har også utløst kjøpssignal for aksjen nå, og er således med og underbygger andre positive tekniske signaler for aksjen.

Les også: «Børs: Oljeknøtt kan gi jackpott«

På oppsiden er det noe teknisk motstand rundt 4,00-nivået, og deretter opp mot forrige topp i februar 2017, rundt 5,80-6,00 kroner.

Det samlede tekniske bildet for Funcom indikerer nå at aksjen kan stå foran et nytt kraftig løft på kort og mellomlang sikt.

Nå kan du få 1-års medlemskap hos Aksjeanalyser.com, SignalListen.com, og BullogBear.no, og tilgang til alle våre analyser m.m. for KUN 1.998,-!

Vi hos Aksjeanalyser.com vurderer aksjen som en spennende kjøpskandidat ved dagens kursnivå.

Vi ser et kortsiktig (2-4 uker) potensiale for aksjen opp mot 4,00 kroner, mens vi ser muligheter for en ny test av et viktig teknisk motstandsnivå opp mot 6,00 kroner på 1-3 måneders sikt.

Vi ser altså muligheter for nærmere en dobling for aksjen på gjerne så kort tid som de neste 1-3 måneder.

Det som vil kunne endre det nå positive tekniske bildet for aksjen vil være om den skulle bryte ned i gjennom, og etablere seg under, det viktige tekniske støttenivået rundt 3,00 kroner.

Vi vil ellers informere om at Funcom er en svært volatil aksje så det innebærer således høy risiko ved å investere i aksjen.

Nå er tiden inne for å kjøpe bolig i Spania – Finn din drømmebolig i Spania her (Nye leil. fra kun 89.000 Euro) [sponset lenke]:

Diagram over kursutviklingen for Funcom-aksjen:

Ukediagram over kursutviklingen for Funcom-aksjen:

Kilde charts: vikingen.se

Husk også å ha lest vår Disclaimer her…