20.03.2017 – Vi har i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på iGaming-selskapet Gaming Innovation Group (Ticker: GIG).

Gaming Innovation Group er en raskt voksende leverandør av tjenester og systemer til nettbaserte gambling-selskaper.

Gaming Innovation Group (GIG) er en aksje vi har lenge hatt stor tro på hos Aksjeanalyser.com, og som vi hadde en positiv analyse av allerede her den 03. november 2015: «Har du guts nok til å kjøpe denne aksjen kan du få jackpot»

Den gang var GIG-aksjen i 1,48 kroner, mens den i dag mandag formiddag handles rundt 4,97 kroner.

GIG-aksjen har dermed steget med hele 235 prosent siden vår positive analyse av aksjen den gang for snart halvannet år siden.

Vi skrev i vår analyse den gang for snart halvannet år siden blant annet: «I henhold til den langsiktige stigende trenden så er potensialet for aksjen opp mot 6,00 kroner på 1-2 års sikt.»

Nå snart halvannet år senere så er altså aksjen steget til rundt 5,00 kroner. Aksjen var imidlertid rundt 5,00 kroner allerede for ett års tid siden, altså mindre enn ett halvt år senere etter vår positive analyse av GIG-aksjen den gang den 03. november 2015.

Aksjen har siden konsolidert mellom 3,00 og 5,00 kroner det seneste året nå, men nå indikeres videre oppgang for aksjen i tiden fremover innenfor den stigende trenden (du kan lese mer om dette under vår tekniske analyse lenger ned i saken her).

Gaming Innovation Group (GIG) er for øvrig også en av aksjene vi presenterte som våre 20 favorittaksjer for 2017 for våre betalende medlemmer hos Aksjeanalyser.com den 25. desember 2016 her: «Våre 20 favorittaksjer for 2017 på Oslo Børs»

GIG-aksjen var ved vår presentasjon av våre 20 favorittaksjer for 2017 i 3,17 kroner, mens den i dag altså handles rundt 4,97 kroner. Aksjen har dermed steget med solide 57 prosent bare siden vår analyse da den 25. desember 2016.

Nå kan du få 1-års medlemskap hos Aksjeanalyser.com, SignalListen.com, og BullogBear.no, og tilgang til alle våre analyser m.m. for KUN 1.998,-!

I forrige uke, den 15. mars 2017, kunne man ellers lese i en artikkel på HegnarOnline at magasinet Affärsvärlden ifølge det svenske Nyhetsbyrån Direkt i sin seneste utgave blant annet hadde en kjøpsanbefaling av Gaming Innovation Group, skrev TDN Finans.

«Det norske spillselskapet Gaming Innovation vokser rasende fort både organisk og gjennom oppkjøp. Til tross for årets kursoppgang er aksjen konservativt verdsatt», skrev Affärsvärlden i sin anbefaling av Gaming Innovation-aksjen.

Nå har vi altså i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på det tekniske bildet for Gaming Innovation Group, og som indikerer at aksjen kan stå foran en videre kraftig oppgang på kort og mellomlang sikt.

Du kan lese mer om dette i vår tekniske analyse av aksjen nedenfor annonsen her…

Medsea-Invest

Kort om Gaming Innovation Group (GIG):

Gaming Innovation Group er en raskt voksende leverandør av tjenester og systemer til nettbaserte gambling-selskaper.
Selskapets forretningsmodell er basert på inntekter fra tre virksomhetsområder; avanserte Skybaserte-tjenester, tjenester innen aktivitetsstyrt B2B markedsføring, samt gamblingtjenester fra ledende aktører innen nettbasert sports betting og kasino.

Gaming Innovation Group Inc. opererer fra Malta og er notert på Oslo Børs med ticker «GIG».

Nå kan du få 1-års medlemskap hos Aksjeanalyser.com, SignalListen.com, og BullogBear.no, og tilgang til alle våre analyser m.m. for KUN 1.998,-!

Teknisk analyse av Gaming Innovation Group (GIG):

Gaming Innovation Group (GIG) viser en sterk utvikling innenfor en langsiktig stigende trend som startet i 2014.

En fortsatt sterk utvikling signaliseres for aksjen på kort og mellomlang sikt innenfor denne langsiktige stigende trenden.

Aksjen har nylig brutt opp i gjennom, og etablert seg over, et svært viktig teknisk motstandsnivå rundt 4,00 kroner.

Det er nå lite teknisk motstand for videre kursoppgang for aksjen før opp mot øvre trendlinje i den stigende trenden.

I henhold til den stigende trenden som aksjen beveger seg innenfor så indikeres da et potensiale for aksjen helt opp mot 20,00 kroner på gjerne så kort tid som 1 års sikt.

Når aksjen i dag handles rundt 5,00 kroner så indikerer altså den bratt stigende trenden som aksjen beveger seg innenfor at den kan ha potensiale for en mangedobling i løpet av året som kommer.

Aksjen har som nevnt da fått en naturlig plass blant våre 20 favorittaksjer for 2017, og vi ser altså et betydelig potensiale for GIG-aksjen i året som kommer.

Det skal likevel føyes til at aksjen er veldig volatil (svinger mye) så det innebærer således høy risiko ved å investere i aksjen.

Vi hos Aksjeanalyser.com ser altså et stort potensiale for GIG-aksjen, og vi gjentar våre tidligere positive analyser av aksjen det seneste halvannet år.

Vi ser en mulig dobling for aksjen på kort sikt, opp til rundt 10 kroner, på 3-6 måneders sikt. Videre så ser muligheter for en flerdobling for aksjen helt opp mot 15,00-20,00 kroner på 12 måneders sikt.

Nå er tiden inne for å kjøpe bolig i Spania – Finn din drømmebolig i Spania her (Nye leil. fra kun 89.000 Euro) [sponset lenke]:

Diagram over kursutviklingen for Gaming Innovation Group (GIG):

Kilde chart: vikingen.se

Husk også å ha lest vår Disclaimer her…