19.03.2017 – Vi har i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere på det lille oljeselskapet African Petroleum Corporation Ltd. (ticker på Oslo Axess: APCL).

African Petroleum-aksjen har vært notert på Oslo Børs sin markedsplass, Oslo Axess, siden sommeren 2014 med ticker: APCL.

Fredag endte aksjen opp 5,88 prosent til 3,78 kroner, og selskapet har med det en børsverdi på rundt 443 millioner kroner. Aksjen var høyest i 15,50 kroner under sommeren 2014.

Vi har altså i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere på det tekniske bildet for African Petroleum-aksjen, og som nå indikerer at aksjen kan stå foran en dobling på kort sikt.

Du kan lese mer om dette i vår tekniske analyse av aksjen lenger ned i saken her.

Les også: «Fredriksen-aksje stiger til himmels«

Saken fortsetter nedenfor annonsen her.

Kort om African Petroleum Corporation Ltd. (ticker på Oslo Axess: APCL):

African Petroleum Corporation Limited er et uavhengig olje- og gasselskap med letevirksomhet i Vest Afrika. Selskapets portefølje har et betydelig verdipotensial, og består av åtte letelisenser i fire land i Vest Afrika: Elfenbenskysten, Senegal, Gambia og Sierra Leone. African Petroleum har hovedkontor i London, UK.

Du finner mer informasjon om selskapet på deres hjemmesider her: http://www.africanpetroleum.com.au/

Nå kan du få 1-års medlemskap hos Aksjeanalyser.com, SignalListen.com, og BullogBear.no, og tilgang til alle våre analyser m.m. for KUN 1.998,-!

Teknisk analyse av African Petroleum Corporation Ltd. (ticker på Oslo Axess: APCL):

African Petroleum-aksjen brøt i begynnelsen av 2016 ut av den fallende trenden som aksjen hadde beveget seg innenfor siden 2014.

Aksjen har så siden begynnelsen av 2016 etablert en ny og stigende trend.

Videre kursoppgang signaliseres nå for aksjen innenfor denne stigende trenden, og det både på kort og mellomlang sikt.

Aksjen har i uken som gikk utløst et nytt kraftig teknisk kjøpssignal etter brudd opp fra en triangel konsolideringsformasjon.

Oppgangen den seneste tiden har skjedd på stigende volum (antall aksjer omsatt), og dette er med og forsterker det positive tekniske bildet for aksjen.

I henhold til dette kraftige tekniske kjøpssignal som nå er utløst for African Petroleum, og den stigende trenden som aksjen beveger seg innenfor.

Ja så indikeres nå et potensiale for aksjen på relativt kort sikt (3-6 måneder) opp mot 7,00-7,50 kroner.

Det innebærer da en mulig dobling for aksjen som fredag endte opp 5,88 prosent til 3,78 kroner, og det gjerne i løpet av så kort tid som de neste 3-6 måneder.

Basert på det samlede positive tekniske bildet for African Petroleum-aksjen så vurderer vi hos Aksjeanalyser.com aksjen som en spennende kjøpskandidat på dagens kursnivå.

Vi ser altså et potensiale for aksjen opp mot 7,00-7,50 kroner på 3-6 måneders sikt.

Vi informerer til slutt om at aksjen er volatil (svinger mye), og en investering i aksjen innebærer således høy risiko.

Nå er tiden inne for å kjøpe bolig i Spania – Finn din drømmebolig i Spania her (Nye leil. fra kun 89.000 Euro) [sponset lenke]:

Diagram over kursutviklingen for African Petroleum-aksjen siden sommeren 2014 og frem til i dag:

Kilde chart: vikingen.se

Husk også å ha lest vår Disclaimer her…