GOGL18.03.2017 – Vi har i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på Fredriksen-aksjen og tørrlastrederiet Golden Ocean Group (GOGL).

Fredriksen-aksjen har hatt en svært sterk utvikling den seneste tiden, og bare den siste uken nå så er aksjen opp cirka 20 prosent til 69,00 kroner. Hittil i år er Golden Ocean-aksjen nå opp med solide 67 prosent.

John Fredriksen som direkte og indirekte kontrollerer rundt 45 prosent av aksjene i Golden Ocean Group kan dermed se tilbake på en solid verdiøkning på rundt 500 millioner kroner på sine aksjer bare den seneste uken nå.

Vi har hos Aksjeanalyser.com hatt gjentatte positive analyser av Fredriksen-aksjen og tørrlastrederiet Golden Ocean Group siden i fjor høst.

Allerede her den 13. september 2016 hadde vi en sak hvor vi skrev om at vi mente aksjen kunne eksplodere: «Fredriksen-aksje kan eksplodere«

Aksjen var den gang rundt 32,00 kroner, mens den fredag altså endte i 69,00 kroner.

Dermed har aksjen nå steget med hele 115 prosent siden vår positive analyse av aksjen den gang for et halvår siden.

Nå kan du få 1-års medlemskap hos Aksjeanalyser.com, SignalListen.com, og BullogBear.no, og tilgang til alle våre analyser m.m. for KUN 1.998,-!

Vi har hos Aksjeanalyser.com nærmest ropt kjøp av Golden Ocean-aksjen det seneste halvåret, og vi har foruten vår analyse av aksjen den 13. september 2016 hatt følgende positive analyser av aksjen det seneste halvåret:

05. Mars 2017: «Golden Ocean Group (GOGL)«

21. Januar 2017: «Fredriksen-aksje fosser frem: Kan nå flerdoble seg«

13. November 2016: «Golden Ocean Group (GOGL) og Baltic Dry Index«

Den seneste tiden så har stadig flere analytikere, meglerhus og banker fått øyene opp for Golden Ocean Group, mens vi hos Aksjeanalyser.com allerede i vår analyse den 13. November 2016 skrev at vi mente aksjen gjerne stod foran en svært kraftig oppgang.

Vi skrev i vår analyse av Golden Ocean-aksjen hos Aksjeanalyser.com den 13. November 2016 blant annet:

«Vi hos Aksjeanalyser.com mener Golden Ocean-aksjen nå henger langt etter utviklingen i tørrlastratene. Vi kan bare nevne at sist gang tørrlastratene og Baltic Dry indeksen var rundt dagens nivå var i august/september 2015. Den gang var Golden Ocean-aksjen i 120,00 kroner (justert for emisjon i februar og aksjespleis 5 til 1 den 01.08.16). Fredag endte altså aksjen i 34,90 kroner. Vi hos Aksjeanalyser.com tror Golden Ocean-aksjen nå kan stå foran en svært kraftig oppgang, og det både på kort sikt (1-4 uker) og mellomlang  sikt (6-12 måneder).«

Vi skrev videre i vår analyse den gang den 13. november 2016:

«Det som gjør Golden Ocean-aksjen ekstra spennende om det skulle utløses et slikt kraftig teknisk kjøpssignal for aksjen ved et etablert brudd opp i gjennom 37,00-nivået. Ja det er at det da vil være lite teknisk motstand for videre oppgang for aksjen før opp mot 120,00-nivået.
 
Aksjen kan således ha potensiale for en svært kraftig oppgang på kort og mellomlang sikt om den nå bryter opp i gjennom det viktige tekniske motstandsnivået rundt 37,00 kroner. Aksjen kan da ha potensiale til å kunne stige helt opp mot 120,00 kroner på gjerne bare 12 måneders sikt. Det vil i så fall innebære godt over en tredobling av aksjekursen fra dagens nivå rundt 35,00 kroner.«

Siden vår analyse den gang den 13. november 2016 så har Golden Ocean aksjen nå doblet seg, og det altså i løpet av bare rundt fire måneder.

En som altså har kunnet glede seg stort over denne doblingen for Golden Ocean-aksjen den seneste tiden er John Fredriksen, og som har sett verdien på sine aksjer i selskapet øke med hele 1,5 milliarder kroner i løpet av bare de seneste fire måneder.

Festen for Golden Ocean-aksjonærene trenger langt i fra å være over, og aksjen kan stå foran en videre kraftig oppgang i månedene fremover.

Du kan lese mer om dette i vår oppdaterte tekniske analyse av Golden Ocean-aksjen nedenfor her.

Medsea-Invest

Kort om Golden Ocean Group (GOGL):

Golden Ocean Group Ltd. (GOGL) is a leading international dry bulk shipping company based in Bermuda, mainly operating in the Capesize, Panamax and Supramax segments. GOGL is listed on NASDAQ and the Oslo Stock Exchange. GOGL owns and controls a fleet of 70 vessels including newbuildings and vessels chartered in on long term time charter contracts. GOGL provide customers with flexible and reliable transportation services and develop strong industry relations with partners and customers.

Du kan lese mer om selskapet på deres hjemmesider her: http://www.goldenocean.bm/

Nå kan du få 1-års medlemskap hos Aksjeanalyser.com, SignalListen.com, og BullogBear.no, og tilgang til alle våre analyser m.m. for KUN 1.998,-!

Teknisk analyse av Golden Ocean Group (GOGL):

Golden Ocean-aksjen utløste et kraftig teknisk kjøpssignal  da den rundt årsskiftet brøt opp i gjennom et viktig teknisk motstandsnivå rundt 37,00-38,00 kroner.

Slik vi har skrevet om i våre tidligere positive analyser av aksjen så vil den etter et slikt brudd opp i gjennom 38,00-nivået, møte lite teknisk motstand før helt opp mot 120,00-125,00 kroner.

Aksjen endte fredag i 69,00 kroner, og den kan således ha et potensiale til å stige med hele 80 prosent videre opp fra dagens kursnivå.

Aksjen har nå mer enn tredoblet seg siden bunnen rundt 21,00 kroner i begynnelsen av 2016.

For de som synes aksjen har gått vel mye nå så kan det nevnes at aksjen har mangedoblet seg flere ganger tidligere (jf. diagram nedenfor).

Vi hos Aksjeanalyser.com gjentar i dag våre tidligere positive analyser av aksjen, og vi ser altså et potensiale for aksjen opp mot 125,00 kroner på 3-6 måneders sikt.

Nå er tiden inne for å kjøpe bolig i Spania – Finn din drømmebolig i Spania her (Nye leil. fra kun 89.000 Euro) [sponset lenke]:

Diagram over kursutviklingen for Golden Ocean-aksjen (GOGL):

Kilde chart: vikingen.se

Husk også å ha lest vår Disclaimer her…