NANO23.02.2017 – Vi har i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på det norske bioteknologi selskapet Nordic Nanovector (Ticker: NANO).

Vi hadde allerede den 19. November 2015 vår første positive analyse av Nordic Nanovector hos Aksjeanalyser.com, og som du kan lese her…

Den gang var Nordic Nanovector-aksjen i 12,50 kroner, mens den i dag, torsdag formiddag handles rundt 106,50 kroner.

Aksjen har med dette steget med hele 750 prosent siden vår første positive analyse av aksjen den 19. november 2015.

Fra bunnen rundt 12,50 kroner i november 2015 så hele tidoblet aksjen seg til en topp ved 129,00 kroner i desember 2016.

Nordic Nanovector-aksjen ble den klare vinneren på Oslo Børs i 2016, og aksjen hvor aksjen steg med hele 586 prosent i løpet av 2016.

Etter å ha konsolidert de seneste månedene så har aksjen igjen fått seg et kraftig løft den seneste tiden.

Dette blant annet etter Reuters på mandag kom med en melding om at administrerende direktør Luigi Costa i Nordic Nanovector opplever økende interesse fra mulige kjøpere av selskapet. Dette altså i følge en melding fra nyhetsbyrået Reuters mandag.

– Vi snakker med en rekke selskaper, og ettersom dataene bedrer seg og selskapet utvikler seg, jo mer interesse er det så klart. Hvis de allerede gode dataene fortsetter å bli bekreftet, tror jeg interessen vil stige, uttalte Costa til nyhetstjenesten Reuters på mandag.

Nordic Nanovector utvikler og kommersialiserer innovativ behandling for krefttyper som er vanskelig å behandle. For tiden forbereder selskapet en siste testfase for et mulig legemiddel for å behandle Non-Hodgkin lymfon (NHL), som er designet for å feste seg til svulster på en ny måte før de blir drept med en dose av stråling.

Vi har altså i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på det tekniske bildet for fjorårets børsvinner, Nordic Nanovector (NANO), og som du kan lese mer om nedenfor annonsen her…

Kort om Nordic Nanovector (ticker på Oslo Børs: NANO):

Medsea-InvestNordic Nanovector utvikler og kommersialiserer innovativ behandling for krefttyper som er vanskelig å behandle, ved bruk av selskapets patentbeskyttede, målrettede teknologi. Selskapets fremste produktkandidat, Betalutin(TM), tar sikte på å forlenge og forbedre livskvaliteten til mennesker som lider av non-Hodgkin Lymfom (NHL).

Du kan lese mer om selskapet på deres hjemmesider her: http://www.nordicnanovector.com/

Nå kan du få 1-års medlemskap hos Aksjeanalyser.com, SignalListen.com, og BullogBear.no, og tilgang til alle våre analyser m.m. for KUN 1.998,-!

Teknisk analyse av Nordic Nanovector (NANO):

Nordic Nanovector aksjen beveger seg innenfor en langsiktig stiegnde trend (jf. diagram nederst i saken).

Videre kursoppgang signaliseres nå for aksjen innenfor denne langsiktige stigende trenden i tiden fremover.

Etter å ha konsolidert i de seneste månedene så er det nå flere tekniske signaler om at aksjen kan stå foran et nytt kraftig løft på kort og mellomlang sikt.

Aksjen har de seneste månedene beveget seg innenfor en rektangel konsolideringsformasjon mellom et teknisk støttenivå rundt 93,00 kroner, og et teknisk motstandsnivå rundt 103,00 kroner.

Når aksjen nå bryter opp i gjennom dette viktige tekniske motstandsnivået rundt 103,00 kroner så utløses det et nytt teknisk kjøpssignal for aksjen.

I første omgang signaliseres nå videre oppgang opp for å teste motstandsnivået ved forrige topp i fra desember 2016, rundt 125,00-129,00 kroner.

Aksjen er torsdag formiddag opp 3,40 prosent til 106,50 kroner.

Basert på det samlede positive tekniske bildet nå for Nordic Nanovector så gjentar vi i dag hos Aksjeanalyser.com våre tidligere positive analyser av aksjen.

Nordic Nanovector-aksjen er for øvrig en av våre 20 favorittaksjer for 2017 hos Aksjeanalyser.com, og som våre betalende medlemmer kunne lese om i en omfattende analysesak her på Aksjeanalyser.com den 25. desember 2016: “Våre 20 favorittaksjer for 2017

Vi ser et kortsiktig (2-4 uker) potensiale for aksjen opp mot 129,00 kroner.

På mellomlang sikt (6-12 måneders sikt) så indikerer den langsiktige stigende trenden et potensiale for aksjen helt opp mot 220,00-260,00 kroner.

Aksjen kan altså ha et potensiale for å mer enn doble seg igjen i fra dagens kursnivå rundt 106,00 kroner.

Nå er tiden inne for å kjøpe bolig i Spania – Finn din drømmebolig i Spania her (Nye leil. fra kun 89.000 Euro) [sponset lenke]:

medseainvest-2017-annonseDiagram over kursutviklingen for Nordic Nanovector-aksjen (NANO):

nano-230217Kilde chart: vikingen.se

Husk også å ha lest vår Disclaimer her…