nel-hydrogen22.02.2017 – Vi har i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere på hydrogen-selskapet NEL ASA (ticker: NEL).

Mandag morgen kunne NEL ASA melde om hydrogengjennombrudd i USA.

NEL-aksjen har steget hele 40 prosent de seneste dagene fra en sluttkurs fredag ved 2,03 kroner, og til en kurs onsdag formiddag rundt 2,86 kroner.

Nå kan aksjen ha potensiale til å mer enn tredoble seg de neste 12 måneder. Du kan lese mer om dette i vår tekniske analyse i dag hos Aksjeanalyser.com av NEL-aksjen lenger ned i saken her.

Det norske hydrogenselskapet Nel kunne mandag morgen melde at det har sikret seg sin største enkeltordre noensinne. Nå skal selskapets stasjoner fylle hydrogen på biler i California.

Norne Securities har som følge av kontrakts-nyheten valgt å oppgradere Nel-aksjen fra Salg til Kjøp, og hever kursmålet fra 2,75 til 5,00 kroner aksjen. Meglerhuset påpeker at det nye kursmålet er den tidligere kursrekorden som aksjen nådde i desember 2015.

Alternativ energi aksjer som vind, sol og hydrogen får krappe kursoppganger når de annonserer rekordstore kontrakter. Nel har nå undertegnet sin største kontrakt noensinne for å levere hydrogenstasjoner til California, skriver meglerhuset i en oppdatert analyse av NEL ASA, og legger til at de kan komme til å justere på kursmålet når det foreligger flere detaljer.

Det norske hydrogenselskapet Nel avslørte tirsdag at det er Shell som er selskapets tidligere ukjente kunde i California.

Nel sier at avtalen potensielt kan være verdt over 140 millioner kroner, avhengig av antall påfyllingsstasjoner på hver lokasjon og antall tjenester.

Nel har tidligere levert en hydrogen-stasjon til Shell i tyske Hamburg i 2014.

NEL ASA er det første dedikerte hydrogenselskapet listet på Oslo Børs.

Selskapet har sine røtter fra hydrogenaktivitetene til Norsk Hydro, som dateres tilbake til 1927.

NELs hovedprodukter er hydrogenproduksjonsanlegg for industri og energiformål, hydrogenstasjoner for transportsektoren, samt lagringsløsninger for fornybar energi.

Selskapet har også en rekke patenter relatert til tester for tidlig sykdomsdiagnostisering.

NEL ASA (tidligere Diagenic), og som tidligere har drevet innen farmasisektoren, inngikk høsten 2014 en intensjonsavtale om å kjøpe NEL Hydrogen av Norsk Hydro for 120 millioner kroner – 40 millioner i kontanter og det resterende i Diagenic-aksjer.

Du kan lese mer om selskapet på deres hjemmesider her: http://www.nelhydrogen.com

Saken fortsetter nedenfor annonsen her…

Medsea-InvestNå kan du få 1-års medlemskap hos Aksjeanalyser.com, SignalListen.com, og BullogBear.no, og tilgang til alle våre analyser m.m. for KUN 1.998,-!

Teknisk analyse av NEL ASA (NEL):

NEL ASA viser en positiv utvikling innenfor en langsiktig stigende trend (jf. diagram nederst i saken).

Videre kursoppgang signaliseres for aksjen i tiden fremover innenfor denne langsiktige stigende trenden, og som startet tilbake i 2014.

NEL-aksjen har nå utløst nye positive tekniske signaler etter at aksjen har steget kraftig de seneste dagene.

Aksjen har nå brutt ut av den kortsiktige fallende trenden (jf. diagram nederst i saken), og den har også brutt opp i gjennom både 50-dagers og 200-dagers glidende gjennomsnitt.

Den kraftige oppgangen for aksjen de seneste dagene har skjedd på høyt volum (antall aksjer omsatt), og dette forsterker de positive tekniske signaler som nå er utløst for NEL-aksjen.

Det samlede tekniske bildet for NEL-aksjen indikerer nå at den kan stå foran et videre kraftig løft, og det både på kort og mellomlang sikt.

NEL-aksjen er for øvrig også en av våre 20 favorittaksjer for 2017 hos Aksjeanalyser.com, og som våre betalende medlemmer kunne lese om her i en omfattende analysesak kun tilgjengelig for våre betalende medlemmer og publisert den 25. desember 2016: “Våre 20 favorittaksjer for 2017 på Oslo Børs

NEL-aksjen var den gang ved vår analyse av aksjen den 25. desember 2016 ved 2,06 kroner, mens den onsdag formiddag handles rundt 2,86 kroner.

Aksjen har således steget med nesten 40 prosent bare siden vår analyse den gang den 25. desember 2016.

Slik vi skrev i vår analyse den gang av NEL-aksjen så ser vi et potensiale for aksjen helt opp mot 10,00 kroner på 12 måneders sikt.

Nå kan du få 1-års medlemskap hos Aksjeanalyser.com, SignalListen.com, og BullogBear.no, og tilgang til alle våre analyser m.m. for KUN 1.998,-!

Vi gjentar i dag hos Aksjeanalyser.com vår tidligere positive analyse av NEL-aksjen, og vi beholder vårt kursmål for aksjen ved 10,00 kroner på 12 måneders sikt.

Vi ser altså muligheter for mer enn en tredobling for aksjen på gjerne så kort tid som 12 måneders sikt.

Et etablert brudd opp i gjennom 3,00-nivået vil kunne sette ytterligere fart på utviklingen for aksjen i tiden fremover nå.

Nå er tiden inne for å kjøpe bolig i Spania – Finn din drømmebolig i Spania her (Nye leil. fra kun 89.000 Euro) [sponset lenke]:

MedseaInvest

Diagram over kursutviklingen for NEL-aksjen (NEL):

nel-220217Kilde chart: vikingen.se

Husk også å ha lest vår Disclaimer her…