biotechnology02.02.2017 – Vi har i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på det norsk baserte bioteknologiselskapet Targovax (ticker på Oslo Axess: TRVX).
 
Vi hadde her hos Aksjeanalyser.com en positiv analyse av Targovax den 21. november 2016, altså for litt over to måneder siden, og som du kan lese her: “Høy biotek-feber herjer på børsen

Den gang var Targovax-aksjen rundt 12,00 kroner, mens den i dag er kraftig opp igjen etter positive nyheter fra selskapet (les mer om dette lenger ned i saken her).

Aksjen er torsdag formiddag opp hele 28,09 prosent til 22,80 kroner.
 
Targovax-aksjen har da nær doblet seg siden vår positive analyse av aksjen den 21. november 2016, altså for bare litt over to måneder siden.
 
Vi skrev i vår forrige positive analyse av Targovax den 21. november 2016: “Vi hos Aksjeanalyser.com mener aksjen har et potensiale til å kunne stige opp mot 17,00 kroner på gjerne så kort tid som de neste 1-3 måneder“.
 
Senest for få dager siden, den 26. januar 2017, hadde vi en oppdatert og positiv analyse av Targovax her hos Aksjeanalyser.com, og hvor vi oppjusterte vårt kortsiktige (1-3 måneder) kursmål for aksjen til 24,00-28,00 kroner: “Targovax (TRVX)
 
I dag stiger altså aksjen kraftig igjen, og er i skrivende stund torsdag formiddag opp med 28,09 prosent til 22,80 kroner.
 
Den kraftige oppgange for Targovax-aksjen i dag kommer etter en børsmelding fra selskapet, og det selskapet selv kaller en «milepæl».
 
Selskapet som driver innen klinisk onkologi, og som fokuserer på utvikling av målrettet immunterapi for pasienter med kreftsvulster, kunne i dag kunngjøre oppløftende resultater for en klinisk studiemed TG01 i bukspyttkjertelkreft.
 
I denne studien er TG01 gitt til et utvalg pasienter i kombinasjon med gemticabine, som i dag er standard behandling for denne type kreft.
 
I forhold til tidligere publiserte historiske overlevelsesdata basert på kun gemcitabine, viser Targovax sine to års overlevelsesdata for pasienter behandlet med TG01 i denne studien oppløftende resultater.

TG01 er teknologiplattformen som den norske delen av immunoterapi-selskapet Targovax er etablert på, og dagens nyhet er således en milepæl for det norske selskapet, fremgår det av børsmeldingen fra selskapet i dag.

Du kan lese hele børsmeldingen her…
 
Vi har altså i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på Targovax, og hvor det tekniske bildet for aksjen indikerer at den kan ha potensiale til å flerdoble seg fra dagens kursnivå, og det gjerne i løpet av så kort tid som de neste 6-12 måneder.
 
Slik vi hos Aksjeanalyser.com vurderer det så har Targovax potensiale til å kunne bli ‘nye’ Nordic Nanovector, og som hele 10-doblet seg i løpet av ett års tid i 2016.
 
Vi hadde for øvrig en positiv analyse av Nordic Nanovector allerede den 19. november 2015, og da aksjekursen var ved 12,50 kroner, og som du kan lese her: “Norsk storbank venter tredobling for biotek-aksje
 
Siden hadde vi flere positive analyser av aksjen gjennom 2016, og aksjen hele 10-doblet seg til høyest 129,00 kroner den 06. desember 2016.
 
Nå mener vi hos Aksjeanalyser.com at Targovax kan ha potensiale til også å kunne 10-doble seg fra bunnen som var rundt 8,00 kroner, og slik Nordic Nanovector-aksjen gjorde, i løpet av kanskje bare ett års tid.
 
Med dagens aksjekurs for Targovax rundt 22,00 kroner så mener vi at Targovax-aksjen fortsatt har potensiale til å kunne flerdoble seg videre fra dagens kursnivå, og det gjerne i løpet av bare en 6-12 måneders tid.
 
Saken fortsetter nedenfor annonsen her…

Medsea-Invest

Kort om Targovax (ticker på Oslo Axess: TRVX):

Targovax er et klinisk immunonkologi-selskap som fokuserer på utvikling av målrettet immunterapi for kreftpasienter.
Targovax utvikler to komplementære tilnærminger innen immunonkologi: en peptid-basert immunterapibasert plattform for pasienter med RAS-mutert kreft og en virusbasert immunterapiplattform basert på genmodifiserte onkologiske virus utstyrt med potente immunstimulerende transgener for pasienter med faste svulster.

Noen fakta om Targovax:

  • Etablert i 2010 av Gustav Gaudernack og Jon Amund Eriksen. Gaudernack er fortsatt medisinsk rådgiver i firmaet.
  • Med utspring i forskning fra Radiumhospitalet, utviklet selskapet blant annet en vaksine mot kreft i bukspyttkjertelen.
  • Targovax har oppnådd en Orphan Drug status for sine produktkandidater mot bukspyttkjertelkreft, mesotheliom (lungesekkkreft) og eggstokkkreft, i USA og EU.
  • Targovax har hentet 414 millioner kroner i egenkapital fra investorer gjennom flere transaksjoner siden 2010.
  • De største investorene etter børsnoteringen er venturekapitalfondet HealthCap, en av Europas største bioteknologispesialiserte aktive eierfond, Radiumhospitalets Forskningsstiftelse og en rekke institusjonelle og profesjonelle finansielle investorer, blant annet Nordea.

Kilde: http://www.targovax.com/

Nå kan du få 1-års medlemskap hos Aksjeanalyser.com, SignalListen.com, og BullogBear.no, og tilgang til alle våre analyser m.m. for KUN 1.998,-!

Teknisk analyse av Targovax (ticker på Oslo Axess: TRVX)

Targovax-aksjen viser en sterk utvikling og har etablert en stigende trend hvor videre kursoppgang for aksjen signaliseres i tiden fremover.

Aksjen har nylig brutt opp i fra en konsolideringsformasjon, og med det gitt nye positive tekniske signaler for den videre kursutviklingen.

Targovax-aksjen har siden bunnen rundt 8,00 kroner, i likhet med det Nordic Nanovector-aksjen, vært i gjennom to slike konsolideringsfaser (jf. charts nedenfor over kursutviklingen for hhv. Targovax og Nordic Nanovector).

Ja Nordic Nanovector som bunnet ut høsten 2015 rundt 12,00 kroner, hadde også to tilsvarende konsolideringsperioder, og før den virkelig begynte for alvor å skyte fart oppover.

Uten ellers noen direkte sammenligning mellom selskapene her, ja så indikerer det tekniske bildet for Targovax-aksjen at også den nån kan stå foran en videre kraftig oppgang i tiden fremover.

Slik Nordic Nanovector-aksjen gjorde etter å ha vært i gjennom to slike konsolideringsfaser før den virkelig skjøt fart og flerdoblet seg videre gjennom 2016.

Vi hos Aksjeanalyser.com ser nå altså muligheter for at Targovax kan bli ‘nye’ Nordic Nanovector i 2017, og vi mener aksjen kan ha potensiale til å flerdoble seg videre fra dagens kursnivå rundt 22,00 kroner, og gjerne opp mot 70,00-80,00 kroner i løpet av de neste 6-12 måneder.

Det skal likevel avslutningsvis være nevnt at risikoen i denne typen aksjer og selskaper er veldig høy, og mye er avhengig av vellykkede kliniske tester av selskapets produktkandidater for å få en langsiktig lønnsom utvikling.

Så er det ellers et ordtak som heter: “Den som intet våger, intet vinner”…

Husk også å ha lest vår disclaimer her…

Nå er tiden inne for å kjøpe bolig i Spania – Finn din drømmebolig i Spania her (Nye leil. fra kun 89.000 Euro) [sponset lenke]:

MedseaInvest

Diagram over kursutviklingen for Targovax-aksjen (ticker på Oslo Axess: TRVX):

trvx-020217Diagram over kursutviklingen for Nordic Nanovector-aksjen (ticker på Oslo Børs: NANO):

nano-020217Kilde chart: vikingen.se

Husk også å ha lest vår disclaimer her…