biotechnology26.01.2017 – Vi har i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på det norsk baserte bioteknologiselskapet Targovax (ticker på Oslo Axess: TRVX).
 
Vi hadde her hos Aksjeanalyser.com en positiv analyse av Targovax den 21. november 2016, altså for litt over to måneder siden, og som du kan lese her: “Høy biotek-feber herjer på børsen
 
Den gang var Targovax-aksjen rundt 12,00 kroner, mens den i dag endte opp hele 18,88 prosent til 17,00 kroner.
 
Vi skrev i vår forrige positive analyse av Targovax den 21. november 2016: “Vi hos Aksjeanalyser.com mener aksjen har et potensiale til å kunne stige opp mot 17,00 kroner på gjerne så kort tid som de neste 1-3 måneder“.
 
I dag vel to måneder senere så har altså Targovax-aksjen nådd vårt kortsiktige kursmål, og som den gang var ved 17,00 kroner.
 
Aksjen har da steget med litt over 40 prosent siden vår forrige positive analyse av aksjen den 21. november 2016.
 
Nå har vi i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på dette norsk baserte bioteknologiselskapet Targovax (ticker på Oslo Axess: TRVX).
 
Det tekniske bildet for aksjen indikerer nå at den kan stå foran et videre kraftig løft i tiden fremover, og som vi skrev i vår forrige positive analyse av aksjen så tror vi hos Aksjeanalyser.com at Targovax-aksjen har potensiale til å kunne flerdoble seg i løpet av 2017.
 
Du kan lese mer om dette i vår tekniske analyse av aksjen i dag nedenfor her.

Kort om selskapet Targovax (ticker på Oslo Axess: TRVX):

Targovax er et klinisk immunonkologi-selskap som fokuserer på utvikling av målrettet immunterapi for kreftpasienter.
Targovax utvikler to komplementære tilnærminger innen immunonkologi: en peptid-basert immunterapibasert plattform for pasienter med RAS-mutert kreft og en virusbasert immunterapiplattform basert på genmodifiserte onkologiske virus utstyrt med potente immunstimulerende transgener for pasienter med faste svulster.

Noen fakta om Targovax:

– Etablert i 2010 av Gustav Gaudernack og Jon Amund Eriksen. Gaudernack er fortsatt medisinsk rådgiver i firmaet.

– Med utspring i forskning fra Radiumhospitalet, utviklet selskapet blant annet en vaksine mot kreft i bukspyttkjertelen.

– Targovax har oppnådd en Orphan Drug status for sine produktkandidater mot bukspyttkjertelkreft, mesotheliom (lungesekkkreft) og eggstokkkreft, i USA og EU.

– Targovax har hentet 414 millioner kroner i egenkapital fra investorer gjennom flere transaksjoner siden 2010.

– De største investorene etter børsnoteringen er venturekapitalfondet HealthCap, en av Europas største bioteknologispesialiserte aktive eierfond, Radiumhospitalets Forskningsstiftelse og en rekke institusjonelle og profesjonelle finansielle investorer, blant annet Nordea.

Kilde: http://www.targovax.com/

Medsea-InvestNå kan du få 1-års medlemskap hos Aksjeanalyser.com, SignalListen.com, og BullogBear.no, og tilgang til alle våre analyser m.m. for KUN 1.998,-!

Teknisk analyse av Targovax (TRVX):

Targovax-aksjen viser en sterk utvikling og har etablert en stigende trend siden høsten 2016 da aksjen var rundt 8,00 kroner.

Ved vår forrige positive analyse av aksjen den 21. november 2016 så hadde aksjen utløst et kraftig teknisk kjøpssignal etter brudd opp i fra en symmetrisk triangel formasjon.

Potensialet fra det signalet er nå tatt ut, men aksjen har etter oppgangen i dag nå utløst et nytt kraftig teknisk kjøpssignal i fra en stor rettvinklet stigende triangel formasjon.

Aksjen har brutt opp i gjennom motstandsnivået fra forrige topp rundt 15,50-15,70 kroner, og dette nivået representerer nå første tekniske støttenivå for aksjen ved korreksjoner ned.

Det er nå lite teknisk motstand for videre kursoppgang for Targovax-aksjen.

I henhold til det kjøpssignalet som nå er utløst for aksjen så vurderes potensialet for aksjen på 1-3 måneders sikt til å være opp mot 24,00-28,00 kroner.

Det er ellers positiv volumbalanse for aksjen med stigende volum ved kursoppgang og fallende volum ved korreksjoner ned for aksjen.

Dette forsterker ytterligere de øvrige positive tekniske signaler for aksjen.

Basert på det samlede positiv tekniske bildet for Targovax-aksjen så gjentar vi i dag hos Aksjeanalyser.com vår tidligere positive analyse av aksjen.

Vi ser altså et potensiale for aksjen på kort sikt nå (1-3 måneder) opp mot 24,00-28,00 kroner.

I løpet av de neste 12 måneder ser vi ikke bort i fra at Targovax-aksjen har potensiale til å flerdoble seg fra dagens kursnivå.

Det skal likevel avslutningsvis være nevnt at risikoen i denne typen aksjer og selskaper er veldig høy, og mye er avhengig av vellykkede kliniske tester av selskapets produktkandidater for å få en langsiktig lønnsom utvikling.

Nå er tiden inne for å kjøpe bolig i Spania – Finn din drømmebolig i Spania her (Nye leil. fra kun 89.000 Euro) [sponset lenke]:

MedseaInvest

Diagram over kursutviklingen for Targovax-aksjen (TRVX på Oslo Axess):

trvx-260117Husk også å ha lest vår Disclaimer her…