GOGL21.01.2017 – Vi har i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på Fredriksen-aksjen og tørrlastrederiet Golden Ocean Group (GOGL) på Oslo Børs.
 
Golden Ocean Group-aksjen endte fredag opp 4,41 prosent til 45,00 kroner.
 
Vi hadde allerede den 13. september 2016 en positiv analyse av Fredriksen-aksjen Golden Ocean Group hos Aksjeanalyser.com, og som du kan lese her: “Fredriksen-aksje kan eksplodere
 
Den gang var Golden Ocean Group (GOGL) aksjen i 32,20 kroner, mens den fredag altså endte i 45,00 kroner.
 
Aksjen har således steget med cirka 40 prosent siden vår positive analyse av aksjen den gang for rundt fire måneder siden.
 
Les også: “Ellevill spill-aksje kan dobles igjen
 
Nå er det nylig utløst et kraftig teknisk kjøpssignal for Golden Ocean Group, og det samlede positive tekniske bildet for aksjen indikerer nå at den kan stå foran videre kraftig oppgang i tiden fremover.
 
Du kan lese mer om dette i vår tekniske analyse av aksjen i dag nedenfor her.

Kort om Golden Ocean Group Ltd.:

Medsea-InvestGolden Ocean Group Ltd. (GOGL) is a leading international dry bulk shipping company based in Bermuda, mainly operating in the Capesize, Panamax and Supramax segments. GOGL is listed on NASDAQ and the Oslo Stock Exchange. GOGL owns and controls a fleet of 70 vessels including newbuildings and vessels chartered in on long term time charter contracts. GOGL provide customers with flexible and reliable transportation services and develop strong industry relations with partners and customers.

Du kan lese mer om selskapet på deres hjemmesider her: http://www.goldenocean.bm/

Nå kan du få 1-års medlemskap hos Aksjeanalyser.com, SignalListen.com, og BullogBear.no, og tilgang til alle våre analyser m.m. for KUN 1.998,-!

Teknisk analyse av Golden Ocean Group (GOGL):

Golden Ocean Group har som nevnt ovenfor her nylig utløst et kraftig teknisk kjøpssignal, og det i fra en stor rettvinklet stigende triangel formasjon (jf. diagram nederst i saken her).

Det var da aksjen brøt opp i gjennom det viktige tekniske motstandsnivået i denne formasjonen, rundt 37,00 kroner, at det ble utløst et kraftig teknisk kjøpssignal for aksjen.

Nå signaliserer det samlede positive tekniske bildet for aksjen at den kan stå foran et videre kraftig løft, og det både på kort (1-3 måneder) og mellomlang sikt (6-12 måneder).

Aksjen møter lite teknisk motstand videre oppover nå før ved 70,00-nivået, og deretter opp mot 120,00-125,00-nivået.

På kort sikt indikeres et potensiale for aksjen, og i henhold til nevnte kjøpssignal fra denne triangel formasjonen, opp mot 70,00 kroner.

Dette gjerne i løpet av så kort tid som bare 1-3 måneders sikt. Aksjen kan altså ha potensiale for å stige med rundt 55 prosent fra dagens kursnivå på 1-3 måneders sikt.

På litt lengre sikt (12 måneders sikt) så vurderes potensialet for aksjen, og i henhold til det samlede positive tekniske bildet for aksjen, å være opp mot 125,00 kroner.

Vi ser altså muligheter for nærmere en tredobling av aksjekursen på 12 måneders sikt.

Det vil for øvrig ikke være første gang i så fall at Golden Ocean Group-aksjen flerdobler seg, og som det fremkommer av diagrammet over aksjekursen siden 2005 og frem til i dag nederst i saken her.

Selv om Golden Ocean Group-aksjen skulle nærmere tredoble seg i løpet av de neste 12 måneder til 125,00 kroner.

Ja så vil den fortsatt være ned med nesten 80 prosent siden slutten av 2013 da den var i 570 kroner (jf. diagram nederst i saken her).

Golden Ocean Group har med dagens aksjekurs ved 45,00 kroner en børsverdi på rundt 4,8 milliarder kroner.

John Fredriksen som direkte og indirekte kontrollerer cirka 45 prosent av aksjene i selskapet har da aksjer i selskapet som i dag er verdt rundt 2,15 milliarder kroner.

Skulle vi få rett i vår positive analyse av aksjen her, og hvis den stiger opp mot 125,00 kroner på 12 måneders sikt.

Ja så vil verdien på Fredriksen sine aksjer i Golden Ocean Group øke i verdi fra i dag rundt 2,15 milliarder kroner og til rundt seks milliarder kroner. Det vil da altså innebære en verdiøkning på Fredriksen sine aksjer i selskapet på nærmere fire milliarder kroner.

Så får vi rett i vår positive analyse av Golden Ocean-aksjen her så kan 2017 bli et svært så hyggelig år for både John Fredriksen med hans cirka 45 prosent eierandel i selskapet, og for alle andre Golden Ocean Group aksjonærer.

Golden Ocean Group er for øvrig en av våre 20 favorittaksjer hos Aksjeanalyser.com for 2017, og som våre betalende medlemmer kunne lese om her den 25. desember 2016: “Disse aksjene kan flerdobles i 2017“.

Våre 20 favorittaksjer for 2017, og som vi presenterte for våre betalende medlemmer her hos Aksjeanalyser.com den 25. desember 2016, er så langt opp 16,1 prosent i løpet av bare fire uker. Til sammenligning så er Oslo Børs Benchmark Indeks (OSEBX) i samme periode opp med 3,1 prosent.

Du kan følge utviklingen for Golden Ocean Group-aksjen hos IG her… [sponset lenke]

Nå er tiden inne for å kjøpe bolig i Spania – Finn din drømmebolig i Spania her (Nye leil. fra kun 89.000 Euro) [sponset lenke]:

MedseaInvest

Diagram over kursutviklingen for Golden Ocean-aksjen (GOGL):

gogl-210117Kilde chart: vikingen.se

Husk også å ha lest vår Disclaimer her…