IG-annonse-aksjer-cfd

17.01.2017 – Vi har i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på et spill-selskap på Oslo Børs, Funcom, og som vi har hatt flere positive analyser av den seneste måneden.
 
Ja vi hadde en positiv analyse av Funcom-aksjen hos Aksjeanalyser.com den 15. desember 2016, og som du kan lese her: “Spill-aksje kan gi kjempejackpot!
 
Så hadde vi en oppdatert positiv analyse av Funcom-aksjen her den 05. januar 2017, og som du kan lese her…
 
Funcom-aksjen var ved vår analyse for cirka en måned siden, den 15. desember 2016, i 1,72 kroner.
 
I dag endte Funcom-aksjen i 3,37 kroner, og aksjen har da altså doblet seg siden vår positive analyse av aksjen for bare rundt en måneds tid siden den 15. desember 2016.
Nå har vi i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på det tekniske bildet for Funcom-aksjen, og som nå indikerer at aksjen har potensiale til å doble seg en gang til, og det gjerne i løpet av bare de neste 1-3 måneder.
 
Les også: “Oljeprisen kan nå 100 dollar i 2017
 
Du kan lese mer om dette i vår tekniske analyse i dag av Funcom-aksjen nedenfor annonsen her…

IG-annonse-valuta

Medsea-Invest

Kort om spillselskapet Funcom (ticker på Oslo Børs: FUNCOM):

Funcom er et børsnotert dataspillselskap med hovedkontor i Oslo, grunnlagt i 1993.
 
Kjent for spill som «The Secret World», «Age of Conan», «Anarchy Online» og «Lego Minifigures».
 
Funcom hentet inn rundt 8 millioner kroner i en emisjon i august. De hentet også rundt 50 millioner kroner i mai, i en rettet kriseemisjon med svært stor rabatt. Det fikk aksjen til å falle 60 prosent.
 
Den rettede emisjonen på 95,97 millioner nye aksjer ble gjort til kurs 0,55 kroner per aksje og gav et bruttoproveny på 52,8 millioner kroner.
 
Pengene som ble hentet inn skal bidra til å videreutvikle spillene og lansere nye. Funcom jobber med en større oppdatering for The Secret World som skal lanseres i første halvdel av 2017, for å motvirke fallende inntekter.
 
I oktober lanserte de spillet Hide and Shriek, og har lagt vekt på å spre det via profilerte Youtub-kjendiser. “Millioner av brukere har blitt eksponert for spillet uten finansielle kostnader”, skriver selskapet i sin presentasjon.
 
Selskapet jobber også med å få Anarchy Online over på Stream-plattformen, og utvikler et nytt spillområde for Age of Conan. Lisensavtalen med Lego gikk imidlertid ut 1. oktober, så spillet Lego Minifigures Online er avsluttet.
 
Fremover jobber selskapet mot lansering av spillet Conan Exiles, og som er annonsert at vil skje den 31. januar 2017.

Du kan lese mer om Funcom på deres hjemmesider her: http://www.funcom.com/

Nå kan du få 1-års medlemskap hos Aksjeanalyser.com, SignalListen.com, og BullogBear.no, og tilgang til alle våre analyser m.m. for KUN 1.998,-!

Teknisk analyse av Funcom:

Funcom-aksjen har vist en meget sterk utvikling den seneste måneden, og videre kraftig oppgang signaliseres nå for aksjen i tiden fremover i henhold til det samlede positive tekniske bildet for aksjen nå.

Oppgangen den seneste tiden har skjedd på høyt volum, og som ytterligere forsterker det positive tekniske bildet for aksjen.

Aksjen har nå også brutt opp i gjennom et betydelig og svært viktig teknisk motstandsnivå rundt 3,00-nivået, og det er nå utløst et nytt kraftig teknisk kjøpssignal for Funcom-aksjen fra en stor dobbel-bunn formasjon.

I henhold til dette kraftige tekniske kjøpssignal som nå er utløst for Funcom-aksjen fra nevnte store dobbel-bunn formasjon.

IG-annonse2Ja så indikeres nå et potensiale for aksjen helt opp mot 7,00-9,00 kroner på gjerne så kort tid som 1-3 måneders sikt.

Neste betydelige og viktige tekniske motstandsnivå for Funcom-aksjen er nå rundt 7,00-nivået.

Funcom-aksjen, og som altså har doblet seg nå siste måneden, kan gjerne komme til å doble seg igjen i løpet av bare de neste 1-3 måneder.

Vi gjentar i dag hos Aksjeanalyser.com våre tidligere positive analyser av Funcom-aksjen den seneste måneden, og vi ser altså en mulig dobling til for Funcom-aksjen i løpet av de neste 1-3 måneder.

Vi avslutter med å informere om at aksjen er svært volatil, og det innebærer således veldig høy risiko med å investere i aksjen.

Med høy risiko følger imidlertid også muligheter for høy avkastning.

Nå er tiden inne for å kjøpe bolig i Spania – Finn din drømmebolig i Spania her (Nye leil. fra kun 89.000 Euro) [sponset lenke]:

MedseaInvest

Diagram over kursutviklingen for Funcom-aksjen siden 2006 og frem til i dag:

funcom-170117Kilde chart: vikingen.se

Husk også å ha lest vår Disclaimer her…