IG-annonse-aksjer-cfd

08.01.2017 – Vi har i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på Tesla-aksjen (ticker på Nasdaq-børsen: TSLA), og som nå har steget med rundt 20 prosent siden vår forrige positive analyse av aksjen for rundt to måneder siden, her den 05. november 2016: “Tesla aksjen kan 30 til 50 doble seg

Den gang var Tesla-aksjen rundt USD 187,00, mens den fredag endte i USD 229,00, og aksjen har således steget med 22,5 prosent siden vår positive analyse av aksjen den gang.

Nå har vi i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på det tekniske bildet for Tesla-aksjen, og som indikerer at aksjen kan stå foran et videre kraftig løft i tiden fremover.

Les også: “Mørklagt solaksje kan åttedoble seg

Du kan lese vår tekniske analyse av Tesla-aksjen i dag nedenfor annonsen her…

IG-annonse-valuta

Medsea-Invest

Teknisk analyse av Tesla Motors Inc (ticker på Nasdaq-børsen: TSLA):

Tesla-aksjen har de seneste tre årene beveget seg innenfor en stor rektangel konsolideringsformasjon, mellom et støttenivå rundt USD 180,00 og et teknisk motstandsnivå rundt USD 280,00.

Ved vår forrige positive tekniske analyse av Tesla-aksjen så var den altså lavt innenfor denne konsolideringsformasjonen, og nær det betydelige tekniske støttenivået rundt USD 180,00.

Aksjen har så den seneste tiden fått seg et kraftig løft, og har nå også utløst et teknisk kjøpssignal etter brudd opp i fra en stor fallende kile formasjon (jf. diagram nederst i saken her).

Videre kursoppgang signaliseres nå for aksjen i tiden fremover, og da i første omgang gjerne opp for å teste det viktige tekniske motstandsnivået rundt USD 280,00-nivået.

Nå kan du få 1-års medlemskap hos Aksjeanalyser.com, SignalListen.com, og BullogBear.no, og tilgang til alle våre analyser m.m. for KUN 1.998,-!

Det som kjennetegner slike store rektangel konsolideringsformasjoner er at når aksjen bryter opp i fra en slik stor rektangel konsolideringsformasjon, ja så etterfølges dette ofte av en svært sterk utvikling for aksjen.

Dette så vi et godt eksempel på for Tesla-aksjen tilbake i 2013, da aksjen også hadde beveget seg i lengre tid innenfor en slik stor rektangel konsolideringsformasjon. Den gang mellom et teknisk støttenivå rundt USD 20,00 og et teknisk motstandsnivå rundt USD 37,00.

Da aksjen så i 2013 brøt opp i gjennom det viktige tekniske motstandsnivået rundt USD 37,00, og utløste et kraftig teknisk kjøpssignal fra denne store rektangel konsolideringsformasjonen.

Ja så nærmest eksploderte aksjen etter dette, og steg fra USD 37,00-nivået i begynnelsen av april 2013, og helt opp til USD 195,00 i begynnelsen av oktober 2013.

Tesla-aksjen hele femdoblet seg altså den gang, og det i løpet av bare en seks måneders tid.

Dersom Tesla-aksjen nå skulle klare å bryte opp fra denne store rektangel formasjonen som aksjen nå har beveget seg innenfor i rundt tre år, så vil det utløses et nytt slikt kraftig teknisk kjøpssignal for aksjen.

I henhold til den langsiktige stigende trenden for Tesla-aksjen så vil den da ved et slikt brudd opp fra denne store rektangel konsolideringsformasjonen, ha potensiale til å kunne stige helt opp i mot USD 1.000,00. Dette da gjerne i løpet av bare en 1-2 års tid.

Basert på det samlede positive tekniske bildet for Tesla-aksjen så gjentar vi i dag hos Aksjeanalyser.com vår tidligere positive analyse av aksjen.

Vi ser et kortsiktig (1-3 måneder) potensiale for aksjen opp mot USD 280,00, mens vi ser et langsiktig (1-2 år) potensiale for aksjen gjerne helt opp moIG-annonse2t USD 1.000,00. Vi ser altså muligheter for mer enn en firedobling for Tesla-aksjen fra dagens kurs ved USD 229,00, og det gjerne bare på 1-2 års sikt.

En som har minst like stor tro på Tesla-aksjen er altså mangemilliardær og forvalter Ron Baron, i Baron Capital, og som vi skrev om i vår forrige positive analyse av Tesla-aksjen her den 05. november 2016: “Tesla aksjen kan 30 til 50 doble seg“.

Ron Baron uttalte den gang om Tesla i et intervju hos CNBC: “kanskje et av de mest interessante” selskapene han noen gang har investert i gjennom sin over 46 år lange karriere.

Jeg tror at denne investeringen, og fra dagens nivå, kan gi oss 30 til 50 ganger investeringen i avkastning i løpet av de neste 15 årene“, uttalte Ron Baron videre i intervjuet hos CNBC den gang.

Aksjen var i USD 33,00 da vi begynte å investere“, sa han videre. Han sa også at deres gjennomsnittlige kjøpskurs i dag for deres rundt 1,5 millioner Tesla aksjer var på litt over USD 200,00.

Med dagens aksjekurs for Tesla-aksjen så har Baron Capital sine 1,5 millioner aksjer i selskapet en verdi på rundt tre milliarder kroner.

Du kan følge utviklingen for Tesla-aksjen hos IG her… [sponset lenke]

Nå er tiden inne for å kjøpe bolig i Spania – Finn din drømmebolig i Spania her (Nye leil. fra kun 89.000 Euro) [sponset lenke]:

MedseaInvest

Diagram over utviklingen for Tesla-aksjen siden 2011 og frem til i dag:

tsla-080117Husk også å ha lest vår Disclaimer her…

Kilde chart: vikingen.se