IG-annonse-aksjer-cfd

29.12.2016 – Vi har i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på den virtuelle valutaen bitcoin.

Sist vi hadde en sak rundt bitcoin på bloggen her var den 18. november 2016, altså for rundt seks uker siden: “Nå stiger Bitcoin til himmels igjen

Den gang kostet en bitcoin rundt 745 dollar, mens den nå bare seks uker senere har steget til rundt 975 dollar. Bitcoin-kursen steg altså til himmels igjen, og har altså steget med hele 30 prosent bare i løpet av de seneste seks ukene nå.

Vi hadde imidlertid en positiv analyse av Bitcoin hos Aksjeanalyser.com allerede for to år siden den 12. desember 2014, og hvor vi spådde bitcoin-kursen til himmels igjen: “Skal Bitcoin kursen til himmels igjen?

Den gang, den 12. desember 2014, kostet en bitcoin rundt 350 dollar, mens den nå to år senere altså har steget helt til 975 dollar.

Ved vår positive analyse av bitcoin den gang, den 12. desember 2014, så var imidlertid dollaren rundt 7,30 mens den i dag er rundt 8,70.

Målt i norske kroner så har altså bitcoin kursen steget fra 2.555 kroner den 12. desember 2014, og til i dag en kurs rundt 8.483 kroner.

Bitcoin har således steget med rundt 230 prosent målt i norske kroner siden vår positive analyse av bitcoin for to år siden da vi spådde bitcoin-kursen til himmels igjen, og bitcoin-kursen har da altså mer enn tredoblet seg i løpet av de seneste to årene.

Les også: “Børsen kan stige 50 prosent i 2017

Nå har vi altså hos Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på bitcoin og hva det tekniske bildet for denne virtuelle valutaen signaliserer for den videre utviklingen for bitcoin-kursen. Du kan lese mer om dette nedenfor annonsen her…

ig-bitcoin-annonse

Kort om Bitcoin:

Bitcoin er en virtuell internettvaluta, som ikke eksisterer som fysiske sedler og mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund så er Bitcoin helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Bitcoin er en virtuell valuta som oppsto på tampen av det forrige tiåret, og er basert på avansert kryptografi. Valutaen «utvinnes» i et begrenset tempo, hvilket skal hindre ukontrollert inflasjon.

Pengene «utstedes» ved at et dataprogram lager nye Bitcoin. Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

Brukerne kan generere nye Bitcoin ved å utføre «mining», gruveutvinning, dette ved å stille datakraft tilgjengelig for nettverket.

Du kan lese mer om Bitcoin på Wikipedia her…

Nå kan du få 1-års medlemskap hos Aksjeanalyser.com, SignalListen.com, og BullogBear.no, og tilgang til alle våre analyser m.m. for KUN 1.998,-!

Teknisk analyse av Bitcoin ($):

Bitcoin ($) beveger seg innenfor en langsiktig stigende trend (jf. diagram lenger ned i saken her), og kursen nærmer seg nå øvre trendlinje i denne stigende trenden.

Bitcoin-kursen vil kunne møte på noe teknisk motstand nå opp mot øvre trendlinje i denne stigende trenden, rundt USD 1.000-nivået.

Da momentumet i oppgangen nå er svært sterk så er det mulig kursen kan komme til å bryte opp i gjennom denne øvre trendlinjen i den stigende trenden.

Skulle det skje så vil det trolig kunne komme en test av tidligere topp fra i 2013 da kursen i dollar var helt oppe rundt USD 1.100.

Basert på det samlede tekniske bildet for Bitcoin så er det mulig kursen kan komme til å møte en del teknisk motstand nå i området mellom USD 1.000-1.100.

IG-annonse-bitcoinFor de som sitter på Bitcoin så kan det således gjerne være greit å vurdere å hente hjem noen gevinster nå som Bitcoin-kursen altså kan møte på en del teknisk motstand i området mellom USD 1.000-1.100.

Ellers kan vi ta med at da bitcoin-kursen var høyest rundt USD 1.100 i slutten av 2013 så var kursen for USD/NOK den gang bare rundt 6,15, og målt i norske kroner så var kursen da høyest rundt 6.765 kroner den gang.

Med dagens dollarkurs rundt 8,70 og med en bitcoin kurs rundt USD 975 i dag så tilsvarer altså dagens bitcoin-kurs rundt 8.483 kroner.

Målt i norske kroner så har altså bitcoin kursen aldri vært så høy som den er nå, og den er da målt i norske kroner nå hele 25 prosent høyere enn den var på det høyeste den gang i slutten av 2013.

Du kan følge utviklingen for Bitcoin hos IG her… [sponset lenke]

Nå er tiden inne for å kjøpe bolig i Spania – Finn din drømmebolig i Spania her (Nye leil. fra kun 89.000 Euro) [sponset lenke]:

MedseaInvest

Diagram over utviklingen for Bitcoin ($) siden mai 2012 og frem til i dag:

bitcoin-291216Husk også å ha lest vår Disclaimer her…