IG-annonse-aksjer-cfd

22.12.2016 – Vi har i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på en av aksjene på Oslo Børs vi nylig hadde en positiv analyse av: Panoro Energy (ticker: PEN).

Du kan lese vår analyse av Panoro Energy (PEN) den 08. desember 2016 her: “Aksje ned 96 %: Styrelederen hamstrer aksjer”

Vi skrev den gang i vår analyse om at styreleder i Panoro Energy, Julien Balkany, kjøpte 225.338 aksjer i selskapet, slik det ble opplyst om i en børsmelding fra selskapet den 08. desember 2016. Aksjene ble kjøpt til en snittkurs på 3,69 kroner per aksje.

Etter transaksjonen har Balkany direkte og indirekte kontroll over 1.325.444 Panoro-aksjer.

Snakk om god timing. Ja for i dag, bare 14 dager senere, så steg aksjen til himmels etter positive nyheter rundt selskapet, og aksjen endte som dagens børsvinner med en oppgang på hele 28 prosent til 5,50 kroner.

Styreleder i Panoro Energy (PEN), Julien Balkany, kunne dermed glede seg over en økning i verdien på sine aksjer i selskapet på hele 1,6 millioner kroner, og det bare i dag.

Ved vår forrige positive analyse av Panoro Energy-aksjen hos Aksjeanalyser.com den 08. desember 2016, altså for to uker siden, så var aksjekursen i 3,88 kroner.

Aksjen har således steget med hele 42 prosent siden vår positive analyse av Panoro Energy-aksjen den gang for bare 14 dager siden.

Vi poengterte videre følgende i vår forrige positive analyse av Panoro Energy-aksjen den 08. desember 2016:

Når en person i et selskap sitt styre eller ledelse kjøper aksjer i selskapet så gir det et signal om at vedkommende mener aksjen er billig.

Innsidere har bør jo være de med best kunnskap om utviklingen i selskapet og markedet selskapet operer innenfor. Dermed kan man annta at de bør ha gode forutsetninger for å si om aksjen er billig eller dyr. Når en innsider kjøper aksjer for større beløp så er det altså et tegn på at selskapet gjerne går bedre enn det aksjemarkedet synes å prise inn ved dagens aksjekurs.

Selskaper der innsidere har kjøpt aksjer for større beløp, kan således være gode kjøpskandidater.

Nå kan du få 1-års medlemskap hos Aksjeanalyser.com, SignalListen.com, og BullogBear.no, og tilgang til alle våre analyser m.m. for KUN 1.998,-!

I dag kom det altså positive nyheter fra selskapet Panoro Energy (PEN):

BW Offshore og BW Group har gjennom et joint venture inngått en avtale om kjøp av 66,67 prosent av Dussafu-produksjonsdelingskontrakten offshore Gabon, i følge en børsmelding i dag.

Selgeren er Harvest Energia, og prislappen er satt til 32 millioner dollar.

BW Offshore og BW Groups joint venture, kjent som BW Energy Holdings (BWEH), eies 66,67 prosent av BW Offshore og 33,33 prosent av BW Group-datter Maple Company Limited

De resterende 33,33 prosentene av Dussafu-lisensen er eid av Panoro Energy-datter Pan-Petroleum Gabon.

Vi har så hos Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen i dag på dette selskapet, og hvor styrelederen traff en ren innertier med sitt aksjekjøp for bare 14 dager siden. Vi hos Aksjeanalyser.com kom ikke så helt dårlig ut av det med vår positive analyse av aksjen den gang for to uker siden heller.

Du kan nå lese vår oppdaterte analyse i dag av Panoro Energy-aksjen nedenfor annonsen her…

IG-annonse-valutaKort om Panoro Energy (ticker: PEN):

Panoro Energy er et uavhengig oljeselskap med eiendeler i Vest Afrika. Selskapets to viktigste eiendeler er Aje feltet i Nigeria og Dussafu funnet i Gabon. I områdene rundt disse feltene har også Panoro identifisert et stort letepotensial.

Du kan lese mer om selskapet på deres hjemmesider her: http://www.panoroenergy.com/

Nå kan du få 1-års medlemskap hos Aksjeanalyser.com, SignalListen.com, og BullogBear.no, og tilgang til alle våre analyser m.m. for KUN 1.998,-!

Teknisk analyse av Panoro Energy (PEN):

Slik vi skrev om i vår forrige positive analyse av Panoro Energy-aksjen den 08. desember så var det da blitt utløst flere positive tekniske signaler for aksjen.

Aksjen hadde brutt opp fra en stor fallende kile-formasjon (jf. diagram nederst i saken her), og dette var med og gi de første tekniske signaler om at aksjen gjerne hadde etablert en bunn.Medsea-Invest

Videre så har aksjen brutt opp i gjennom både sitt 50-dagers og 200-dagers glidende gjennomsnitt, og 50-dagers glidende gjennomsnitt har brutt opp i gjennom 200-dagers glidende gjennomsnitt.

Dette er med og gir positive tekniske signaler for den videre utviklingen for aksjen, og det både på kort (1-3 måneder) og mellomlang sikt (6-12 måneder).

Videre så skrev vi om i vår forrige positive analyse av Panoro Energy-aksjen at dersom aksjen skulle bryte opp i gjennom et viktig teknisk motstandsnivå ved 5,00 kroner.

Ja så ville det utløses et nytt kraftig teknisk kjøpssignal for aksjen.

Dette skjedde altså i dag, og aksjen endte altså som dagens børsvinner med en oppgang på hele 28 prosent til 5,50 kroner i dag.

Det er nå begrenset med teknisk motstand for videre kursoppgang for Panoro Energy-aksjen før opp mot 10,00-11,00 kroner.

Aksjen kan således ha potensiale til å kunne doble seg fra dagens kursnivå, og det gjerne i løpet av bare en 1-3 måneders tid.

Skulle aksjen også bryte opp i gjennom 11,00-nivået så vil videre oppgang helt opp mot 24,00 kroner signaliseres for aksjen på 3-6 måneders sikt.

Selv om aksjen skulle stige fra dagens aksjekurs ved 5,50 kroner, og helt opp til 24,00 kroner.IG-annonse2

Ja så vil det likevel fortsatt være langt igjen til høyeste kurs for aksjen som var helt opp mot 100,00 kroner ved årsskiftet 2010/2011.

Vi hos Aksjeanalyser.com gjentar i dag vår tidligere positive analyse av Panoro Energy-aksjen fra den 08. desember, og nå som aksjen har utløst et nytt kraftig teknisk kjøpssignal etter å ha brutt opp i gjennom det svært viktige tekniske motstandsnivået ved 5,00 kroner.

Vi har kursmål for aksjen ved 10,00-11,00 kroner på gjerne bare 1-3 måneders sikt. Videre så ser vi et mulig potensiale for aksjen helt opp mot 24,00 kroner på 9-12 måneders sikt.

Vi legger til slutt til at aksjen er svært volatil, og dermed innebærer det svært høy risiko ved å investere i aksjen.

På den annen side så kan potensialet for aksjen også være svært stort, og slik vi skriver om her i vår oppdaterte tekniske analyse av aksjen i dag.

Nå kan du få 1-års medlemskap hos Aksjeanalyser.com, SignalListen.com, og BullogBear.no, og tilgang til alle våre analyser m.m. for KUN 1.998,-!

Nå er tiden inne for å kjøpe bolig i Spania – Finn din drømmebolig i Spania her (Nye leil. fra kun 89.000 Euro) [sponset lenke]:

MedseaInvest

Diagram over utviklingen for Panoro Energy-aksjen (PEN) siden juni 2010 og frem til i dag:

pen-221216Kilde chart: vikingen.se

Husk også å ha lest vår Disclaimer her…