IG-annonse-aksjer-cfd

17.12.2016 – Vi har i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere på hvilke aksjer som vi mener kan bli å finne blant årets ‘nyttårsraketter’ på Oslo Børs.

Med begrepet ‘nyttårsraketter’ innen børs og aksjer så menes aksjer man tror vil kunne stige kraftig fra rundt midten av desember og til begynnelsen av januar året etter.

Tanken bak ‘nyttårsraketter’ på børsen er at investorene ønsker å kvitte seg med aksjer som har falt mye hittil i år for å realisert skattemessige tap.

Når tapene er realisert så er altså teorien at disse aksjene kan få en kraftig rekyl oppover igjen fra rundt midten av desember til begynnelsen av januar året etter.

Vi har altså i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere på hvilke aksjer vi mener kan bli årets ‘nyttårsraketter’ på Oslo Børs.

Vi har så kommet frem til det vi mener er fem gode kandidater til å bli blant årets ‘nyttårsraketter’ på Oslo Børs i år.

Les også: “Dollaren på vei mot 11 kroner

Det skal i sammenheng med ‘nyttårsraketter’ på børsen nevnes at dette ofte er svært volatile aksjer, og det innebærer således svært høy risiko ved å investere i disse aksjene. Når det er sagt så skal det jo også nevnes da at med høy risiko følger også muligheter for høy avkastning.

I uken som gikk så var andre som DNB Markets og Investtech ute med sine tips om potensielle nyttårsraketter på Oslo Børs i år.

DNB Markets kom med ikke mindre enn 20 potensielle nyttårsraketter, og som er som følger: Frontline (FRO), Schibsted B (SCHB), REC Silicon (REC), Idex (IDEX), Nordic Semiconductor (NOD), Golden Ocean Group (GOGL), Kongsberggruppen (KOG), Biotec Pharmacon (BIOTEC), Petroleum Geo Services (PGS), Norwegian Air Shuttle (NAS), Prosafe (PRS), Polarcus (PLCS), Bionor Pharma (BIONOR), Dof (DOF), Farstad Shipping (FAR), Avance Gas Holding (AVANCE), Tanker Investment (TIL), Electromagnetic Geoservices (EMGS), Oceanteam (OTS), og NEL (NEL).

Investtech har på sin side plukket ut følgende fem favoritter til å bli blant årets nyttårsraketter på Oslo Børs i år: Prosafe (PRS), Archer (ARCHER), Avance Gas Holding (AVANCE), BW Offshore (BWO), og BW LPG (BWLPG).

Så har altså vi hos Aksjeanalyser.com i dag sett nærmere på aksjene på Oslo Børs, og plukket ut våre fem kandidater til å bli blant årets nyttårsraketter på Oslo Børs i år, og som du kan lese våre tekniske analyser av disse fem aksjene i dag nedenfor annonsen her…

IG-annonse-valuta

Medsea-Invest

Vi har altså i dag hos Aksjeanalyser.com kommet frem til følgende fem aksjer vi mener er gode kandidater til å kunne bli å finne blant årets ‘nyttårsraketter’ på Oslo Børs i år:

  • Avance Gas Holding (AVANCE)
  • Farstad Shipping (FAR)
  • NEL (NEL)
  • Prosafe (PRS)
  • Songa Offshore (SONG)

Nå kan du få 1-års medlemskap hos Aksjeanalyser.com, SignalListen.com, og BullogBear.no, og tilgang til alle våre analyser m.m. for KUN 1.998,-!

Teknisk analyse av Avance Gas Holding (ticker: AVANCE):

Avance Gas Holding viser klare tegn til å være i ferd med å etablere en stor bunn-formasjon i form av en rettvinklet stigende triangel formasjon (jf. diagram nedenfor her).

Ved et etablert brudd opp i gjennom et teknisk motstandsnivå rundt 24,00 kroner så vil det utløses et kraftig teknisk kjøpssignal for aksjen.

Det samlede tekniske bildet for aksjen indikerer nå at et slikt brudd opp i gjennom 24,00-nivået kan være nært forestående.

Dersom aksjen skulle få et slikt brudd opp i gjennom 24,00-nivået så vil det være lite teknisk motstand for videre oppgang for aksjen før opp mot 40,00-nivået.

Aksjen var ved forrige årsskifte ved 114,00 kroner, mens aksjen nå på fredag endte i 22,00 kroner. Aksjen har dermed falt med hele 80 prosent i år.

Diagram over kursutviklingen for Avance Gas Holding aksjen:

avance-171216

IG-annonse2

Teknisk analyse av Farstad Shipping (ticker: FAR):

Farstad Shipping er en annen aksje som har falt kraftig i både 2016, og de seneste årene.

Nå viser imidlertid aksjen tegn til å kanskje ha nådd bunnen etter at aksjen har vært nede og testet nedre trendlinje i den fallende trenden.

Det er den seneste tiden etablert en mindre bunn-formasjon i form av en rettvinklet stigende triangel formasjon.

Dette gir de første signaler om en mulig positiv vending opp for aksjen i tiden fremover.

Aksjen møter noe teknisk motstand rundt 4,00 kroner, men bryter aksjen opp i gjennom det nivået så vil det utløses et kraftig teknisk kjøpssignal for aksjen.

Det vil da ved et slikt brudd opp i gjennom 4,00-nivået være lite teknisk motstand for videre kursoppgang for aksjen før opp mot 7,00-nivået.

Aksjen var ved forrige årsskifte ved 15,20 kroner, mens aksjen nå på fredag endte i 3,76 kroner. Aksjen har dermed falt med hele 75 prosent i år.

Diagram over kursutviklingen for Farstad Shipping aksjen:

far-171216

Teknisk analyse av NEL ASA (ticker: NEL):

NEL er i en langsiktig stigende trend som startet i 2014, men aksjen har vist en svak utvikling i 2016, og har falt rundt 50 prosent hittil i 2016.

Nå den siste uken har imidlertid aksjen begynt å få seg et løft oppover igjen etter å ha vært nede og testet støttenivået ved nedre trendlinje i den langsiktige stigende trenden.

Aksjen møter noe teknisk motstand rundt 3,00 kroner, men brytes det nivået så vil det utløses et nytt kraftig teknisk kjøpssignal for aksjen.

Da vil det være lite teknisk motstand for videre kursoppgang for aksjen før opp mot 5,50-6,00 kroner.

Det samlede tekniske bildet for aksjen indikerer nå at den kan stå foran et nytt kraftig løft i tiden fremover, og innenfor den  langsiktige stigende trenden.

Aksjen var ved forrige årsskifte ved 4,80 kroner, mens aksjen nå på fredag endte i 2,43 kroner. Aksjen har dermed falt med rundt 50 prosent i år.

Diagram over kursutviklingen for NEL aksjen:

nel-171216Teknisk analyse av Prosafe (ticker: PRS):

Prosafe har vist en svært svak utvikling de seneste årene, men nå indikerer det tekniske bildet for aksjen at bunnen kan være nådd.

Aksjen har brutt ut av en stor fallende kile formasjon, og med dette gitt de første positive tekniske signaler for den videre utviklingen.

Det er noe teknisk motstand for aksjen nå rundt 40,00 kroner, men ved et brudd opp i gjennom det nivået vil det utløses et kraftig teknisk kjøpssignal for aksjen.

Ved et slikt etablert brudd opp i gjennom 40,00-nivået så vil det tekniske bildet for aksjen indikere et potensiale for aksjen helt opp mot 120,00  kroner.

Basert på enkelte positive tekniske signaler den seneste tiden nå, og som indikerer at aksjen kan være i ferd med å bunne ut rundt disse nivåene.

Ja så vurderer vi hos Aksjeanalyser.com aksjen som en spennende kjøpskandidat rundt dagens nivå, og vi mener aksjen absolutt er en god kandidat til å kunne bli en av årets ‘nyttårsraketter’ på Oslo Børs.

Aksjen var ved forrige årsskifte ved 2100,00 kroner (aksjen gikk ex spleis den 06. des. og hvor 100 gamle aksjer gav en ny aksje), mens aksjen nå på fredag endte i 36,50 kroner. Aksjen har dermed falt med hele 98 prosent i år.

Diagram over kursutviklingen for Prosafe aksjen:

prs-171216Teknisk analyse av Songa Offshore (ticker: SONG):

Songa Offshore er en annen aksje på Oslo Børs som har fått har medfart de seneste årene, og aksjen er ned rundt 70 prosent hittil i 2016.

Nå indikerer imidlertid det tekniske bildet for aksjen at den kan være i ferd med å etablere en bunn-formasjon rundt disse nivåene.

En stor dobbel-bunn formasjon synes å være under etablering, og hvor et brudd opp i gjennom et teknisk motstandsnivå rundt 40,00 kroner vil utløse et kraftig teknisk kjøpssignal for aksjen.

Ved et slikt etablert brudd opp i gjennom 40,00-nivået så vil det være lite teknisk motstand for videre kursoppgang for aksjen før opp mot 90,00 kroner.

Aksjen har den seneste uken brutt opp i gjennom et viktig teknisk motstandsnivå rundt 25,00 kroner, og har med det utløst positive tekniske signaler for den videre utviklingen i tiden fremover.

Basert på det samlede tekniske bildet for aksjen så vurderer vi hos Aksjeanalyser.com Songa Offshore som en klar kandidat til å kunne bli en av årets ‘nyttårsraketter’ på Oslo Børs.

Aksjen var ved forrige årsskifte ved 98,00 kroner, mens aksjen nå på fredag endte i 28,40 kroner. Aksjen har dermed falt med hele 70 prosent i år.

Diagram over kursutviklingen for Songa Offshore aksjen:

song-171216

Nå er tiden inne for å kjøpe bolig i Spania – Finn din drømmebolig i Spania her (Nye leil. fra kun 89.000 Euro) [sponset lenke]:MedseaInvestKilde charts: vikingen.se

Husk også å ha lest vår Disclaimer her…