IG-annonse-aksjer-cfd

14.12.2016 – Vi har i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på en aksje vi hadde en positiv analyse av nylig, StrongPoint (STRONG).

Ja vi hadde her hos Aksjeanalyser.com en positiv analyse av StrongPoint den 10. November 2016, og som dere kan lese her: “Aksje ble ‘glemt’: kan stige kraftig

Den gang den 10. november så var StrongPoint-aksjen i 12,00 kroner.

I dag endte StrongPoint-aksjen som dagens børsvinner med en oppgang på hele 23,74 prosent til 15,90 kroner. Aksjen er med dagens oppgang opp hele 32,5 prosent siden vår positive analyse av aksjen for bare litt over en måned siden da aksjen var i 12,00 kroner.

Nå kan du få 1-års medlemskap hos Aksjeanalyser.com, SignalListen.com, og BullogBear.no, og tilgang til alle våre analyser m.m. for KUN 1.998,-!

StrongPoint kom med svært positive nyheter til sine aksjonærer da selskapet sent tirsdag kveld meldte at selskapet forventer at EBITDA resultatet i fjerde kvartal vil være nær 50 prosent høyere enn i fjor. Tilsvarende vil EBITDA-resultat for året være 20 prosent høyere enn i fjor.

Kontantstrømmen fra driften har fortsatt å være sterk, og StrongPoint forventer å være gjeldfri innen utgangen av dette året, skrev selskapet videre i sin melding tirsdag kveld.

På bakgrunn av dette foreslår styret et ekstraordinært utbytte på 1,00 kroner per aksje.

En ekstraordinær generalforsamling vil bli avholdt den 5. januar og aksjen vil handles ex utbytte fra neste dag (6. januar).

StrongPoints ordinære utbyttepolitikk er uendret skriver selskapet videre i sin melding. Ordinært utbytte for 2016 vil bli foreslått av styret i forbindelse rapporteringen av fjerde kvartal 16. februar 2017.

Ja vi har i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på denne ‘glemte aksjen’ på Oslo Børs, og som vi hadde en positiv analyse av for en måneds tid siden, og som du kan lese mer om nedenfor annonsen her…

IG-annonse-valuta

Medsea-Invest

Først litt kort om selskapet:

StrongPoint ASA er en Skandinavias største leverandører av avanserte IT-løsninger til detaljhandelen som styrer, effektiviserer, distribuerer og sikrer kontanter, vareinformasjon og forbrukerinformasjon. PSI Group har hovedkontor på Rælingen og har medarbeidere i Norden, Baltikum og Europa. StrongPoint har hovedkontor på Rælingen og har ca. 570 medarbeidere globalt. Selskapet er notert på Oslo Børs med ticker: STRONG.

For mer informasjon om selskapet se: www.strongpoint.com

Nå kan du få 1-års medlemskap hos Aksjeanalyser.com, SignalListen.com, og BullogBear.no, og tilgang til alle våre analyser m.m. for KUN 1.998,-!

Teknisk analyse av StrongPoint (STRONG):

Slik vi skrev om i vår tidligere positive analyse av StrongPoint-aksjen så viser aksjen en positiv utvikling innenfor en langsiktig stigende trend, og hvor videre kursoppgang for aksjen signaliseres innenfor denne i tiden fremover.

Aksjen har nå fått som vi forventet et videre løft innenfor denne langsiktige stigende trenden som aksjen beveger seg innenfor, og videre kursoppgang signaliseres for aksjen både på kort og mellomlang sikt.

I første omgang signaliseres videre oppgang opp mot 20,00 kroner, og som det tekniske bildet for aksjen indikerer at kan skje i løpet av de nærmeste 1-3 måneder nå.

IG-annonse2

Et brudd opp i gjennom 20,00-nivået vil utløse et nytt kraftig teknisk kjøpssignal for aksjen, og da vil det være begrenset med teknisk motstand for aksjen videre oppover før ved tidligere topp i 2007, rundt 60 kroner.

Vi hos Aksjeanalyser.com gjentar i dag vår positive analyse av StrongPoint den 10. November da aksjen var i 12,00 kroner.

Vi har et kortsiktig kursmål for aksjen ved 20,00 kroner, og som gir en hyggelig opp side for aksjen på 25 prosent på kort sikt.

Videre så gjentar vi vårt langsiktige kursmål for aksjen ved 60 kroner på nå gjerne bare 1-2 års sikt.

Vi hos Aksjeanalyser.com finner StrongPoint som en av de mest interessante aksjene på Oslo Børs på kort og mellomlang sikt.

Nå er tiden inne for å kjøpe bolig i Spania – Finn din drømmebolig i Spania her (Nye leil. fra kun 89.000 Euro) [sponset lenke]:

MedseaInvest

Diagram over kursutviklingen for StrongPoint-aksjen (tidligere PSI Group) siden sommeren 2006 og frem til i dag:

strong-141216Kilde chart: vikingen.se

Husk også å ha lest vår Disclaimer her…