IG-annonse-aksjer-cfd

08.12.2016 – Vi har i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere på det uavhengige oljeselskapet Panoro Energy på Oslo Børs (ticker: PEN) med eiendeler i Vest Afrika.

I dag kom nyheten om at Panoro Energy’s styreformann i går hadde hamstret flere aksjer i selskapet.

Styreleder i Panoro Energy, Julien Balkany, kjøpte onsdag 225.338 aksjer i selskapet, ble det opplyst om i en børsmelding fra selskapet i dag.

Aksjene ble kjøpt til en snittkurs på 3,6872 kroner.

Etter transaksjonen har Balkany direkte og indirekte kontroll over 1.325.444 Panoro-aksjer.

Panoro-aksjen endte for øvrig opp 4,3 prosent i dag til 3,88 kroner på Oslo Børs.

Nå kan du få 1-års medlemskap hos Aksjeanalyser.com, SignalListen.com, og BullogBear.no, og tilgang til alle våre analyser m.m. for KUN 1.998,-!

Panoro Energy ble notert på Oslo Børs i juni 2010, og utviklingen for aksjen har siden den gang vært mildt sagt en trist historie.

Aksjen ble handlet rundt 100 kroner ved børsnotering, og etter å ha stupt til rundt 40 kroner i løpet av bare et par måneder etter børsnotering, så fikk aksjen igjen et løft opp mot 100 kroner rundt årsskiftet 2010/2011 (jf. diagram over kursutviklingen for aksjen nederst i saken her).

Siden den gang har det for det meste gått nedover med Panoro-aksjen, og som lavest var i 3,20 kroner nå nylig, den 02. desember 2016.

I dag endte aksjen altså opp 4,3 prosent til 3,88 kroner, men selv om aksjen var litt opp i dag så er den altså ned med vanvittige 96 prosent siden toppen rundt 100 kroner ved årsskiftet 2010/2011.

I dag kom altså nyheten om at styreleder, Julien Balkany, har hamstret flere aksjer i Panoro Energy, og i går kjøpte ytterligere 225.338 aksjer til en snittkurs på 3,69 per aksje. Julien Balkany har etter dagens aksjekjøp en total beholdning på 1.325.444 aksjer i Panoro Energy.

Når en person i et selskap sitt styre eller ledelse kjøper aksjer i selskapet så gir det et signal om at vedkommende mener aksjen er billig.

Innsidere har bør jo være de med best kunnskap om utviklingen i bedriften og markedet bedriften operer innenfor. Dermed kan man annta at de bør ha gode forutsetninger for å si om aksjen er billig eller dyr. Når en innsider kjøper aksjer for større beløp så er det altså et tegn på at selskapet gjerne går bedre enn det aksjemarkedet synes å prise inn ved dagens aksjekurs.

Selskaper der innsidere har kjøpt aksjer, kan således være gode kjøpskandidater.

Les også: “Anbefalte aksje: opp over 600 % på ett år

Vi har altså i dag hos Aksjeanalyser.com sett litt nærmere på denne aksjen, og som du kan lese mer om nedenfor annonsen her…

IG-annonse-valutaKort om Panoro Energy (PEN):

Panoro Energy er et uavhengig oljeselskap med eiendeler i Vest Afrika. Selskapets to viktigste eiendeler er Aje feltet i Nigeria og Dussafu funnet i Gabon. I områdene rundt disse feltene har også Panoro identifisert et stort letepotensial.

Du kan lese mer om selskapet på deres hjemmesider her: http://www.panoroenergy.com/

Teknisk analyse av Panoro Energy (PEN):Medsea-Invest

Panoro Energy-aksjen har altså beveget seg innenfor en langsiktig fallende trend siden selskapet ble notert på Oslo Børs i juni 2010.

Nå er det imidlertid utløst enkelte positive tekniske signaler for aksjen i løpet av den seneste tiden.

Aksjen har brutt ut av en fallende kile formasjon, og som gir positive tekniske signaler for den videre utviklingen for aksjen på kort til mellomlang sikt.

Videre så synes aksjen å gjerne være i ferd med å etablere en bunn-formasjon rundt dagens nivå, og et brudd opp i gjennom et viktig teknisk motstandsnivå ved 5,00 kroner vil være med og utløse et kraftig teknisk kjøpssignal for aksjen.

Ved et slikt brudd opp i gjennom det viktige tekniske motstandsnivå rundt 5,00 kroner, så vil videre oppgang for aksjen helt opp mot 10,00 kroner signaliseres på noen måneders sikt.

Selv om aksjen skulle stige opp mot 10,00 kroner på noen måneders sikt, så vil den fortsatt være ned med hele 90 prosent siden toppen rundt årsskiftet 2010/2011 da aksjen var høyest rundt 100 kroner.

Basert på positive tekniske signaler for aksjen den seneste tiden, og med et større innsidekjøp i dag av styrelederen i selskapet, ja så vurderer vi hos Aksjeanalyser.com Panoro Energy-aksjen som en spennende kjøpskandidat på dagens kursnivå.

Nå kan du få 1-års medlemskap hos Aksjeanalyser.com, SignalListen.com, og BullogBear.no, og tilgang til alle våre analyser m.m. for KUN 1.998,-!

Vi hos Aksjeanalyser.com mener aksjen kan ha et potensiale opp mot 10,00 kroner på 3-6 måneders sikt.IG-annonse2

Med dagens sluttkurs for aksjen på Oslo Børs ved 3,88 kroner så innebærer det et potensiale for aksjen på hele 150 prosent, og det gjerne i løpet av så kort tid som 3-6 måneder.

Dersom aksjen skulle bryte opp i gjennom 10,00-nivået så vil et nytt kraftig teknisk kjøpssignal utløses for aksjen, og som da kan stige helt opp mot 20,00-24,00 kroner. Dersom aksjen skulle stige opp mot 24,00 kroner så vil det i så fall innebære en seksdobling av aksjekursen fra dagens kursnivå. Likevel vil aksjen fortsatt være ned med 76 prosent siden toppen ved 100 kroner rundt årsskiftet 2010/2011.

Nå er tiden inne for å kjøpe bolig i Spania – Finn din drømmebolig i Spania her (Nye leil. fra kun 89.000 Euro) [sponset lenke]:

MedseaInvest

Diagram over utviklingen for Panoro Energy-aksjen (PEN) siden juni 2010 og frem til i dag:

pen-081216Kilde chart: vikingen.se

Husk også å ha lest vår Disclaimer her…