IG-annonse-aksjer-cfd

26.11.2016 – Vi har i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere på aksjen til produsenten av Mercedes Benz, den tyske bilprodusenten Daimler AG.

I den sammenheng har vi også sett litt nærmere på det helt nye flaggskipet til Mercedes: Mercedes-Maybach s650 Cabriolet.

Vi tror vi her kan ha funnet den ultimate konebilen (eller skal vi si fruebilen) og julegaven, og for dem som har råd da og som vil gjøre litt ekstra stas på fruen til jul i år.

Ja, vi hos Aksjeanalyser.com er bra sikker på at en slik gave som dette vil falle svært godt i smak og bli tatt varmt i mot av enhver fotballfrue, pilotfrue, eller hvilken som helst rikmannsfrue det skulle være.

I en fireseters Mercedes-Maybach s650 Cabriolet kan fruen få all den oppmerksomhet hun så inderlig gjerne ønsker seg og sikkert fortjener, og hun vil bli sett overalt hvor hun farter rundt i sin svært så luksuriøse og meget kostbare Mercedes-Maybach s650 Cabriolet.

Her er det plass til både fruen og bestevenninnen hennes (eller til deg om du skulle være så heldig å få sitte på i blant), og det følger også med fire svært så ekslusive Maybach-vesker til bilen (jf. bilde).

De to minste veskene skulle passe perfekt til å ha to små søte Chiwawa’er oppi, mens de to store veskene skulle passe perfekt ved shopping etc.

Ja, vi hos Aksjeanalyser.com mener vi her har funnet frem til den helt perfekte konebilen, og som vi nesten får dårlig samvittighet for å fortelle om.

Ja, for her vil det nok bli mang en skuffet og lei seg fotballfrue, pilotfrue, og andre fruer som ikke finner nøklene til en slik Mercedes-Maybach s650 Cabriolet under juletreet sitt i år.

Vi får også litt dårlig samvittighet ovenfor alle mennene til disse fruene, og som nå må slite med slike råflotte og dyre julegaveønsker fra sine fruer om en slik ‘helt perfekt konebil’ til jul.

For å kompensere litt for den dårlige samvittigheten vi får ovenfor disse mennene, og hvor mang en fotballfrue, pilotfrue og andre fruer nå kommer til å ønske seg denne ‘helt perfekte konebilen’ til jul.

Ja, så vil vi i dag komme med et aksjetips, og som kanskje kan være med å finansiere drømmebilen til fruene. Du kan lese mer om dette i vår tekniske analyse i dag av Daimler-aksjen lenger ned i saken her.

Mercedes-Maybach s650 Cabriolet – “Den ultimate takløse luksusbilen”:

Mercedes-Maybach s650 Cabriolet ble nylig presentert og lansert på Los Angeles Auto Show.

Mercedes kaller selv Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet den ultimate takløse luksusbilen.

Maybach S650 Cabriolet har samme motor som sitter i AMG-versjonen S65. Det vil si en V12 på 6,0 liter med en fantastisk akustikk.

Effekten på 630 hk skal gi akselerasjon til 100 på 3,8 sek. Forbruket, for den som er interessert, er moderate 1,2 l/mil som gir et CO2-utslipp på 272 g/km.

Denne svært så luksuriøse Mercedesen skal komme på markedet våren 2017, men her gjelder det å være tidlig ute med bestillingen, for den skal produseres i maks 300 eksemplarer.

Prisen? Vel, den er oppgitt til å være på 300.000 Euro, eller rundt 2.700.000 kroner. I tillegg kommer norske avgifter, ja hvis man først klarer å få tak i en da og så vil importere den. Trøsten får være at med avskaffelsen av effekt-avgiften så blir den ikke så dyr som den tidligere ville blitt.

Les også: “Høy biotek-feber herjer på børsen

Så har vi altså i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere på selskapet som står bak Mercedes, den tyske bilprodusenten Daimler AG (tidligere Daimler-Benz AG, DaimlerChrysler AG).

Selskapet er verdens trettende største bilprodusent, og har i tillegg store aksjeposter i luftfartsgruppen EADS, teknologi og bilprodusenten McLaren Group, den japanske lastebilprodusenten Mitsubishi Fuso Truck and Bus Corporation samt den amerikanske bilprodusenten Chrysler Holding LLC.

Du kan lese mer nedenfor annonsen her…

IG-annonse-valuta

Medsea-Invest

Vi har i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere på det tekniske bildet for Daimler-aksjen, og som er notert på Frankfurt-børsen.

Teknisk analyse av Daimler AG (ticker på Frankfurt-børsen: DAI):

Daimler-aksjen viser en positiv utvikling i det lange bildet innenfor en langsiktig stigende trend.

Videre kursoppgang signaliseres for Daimler-aksjen innenfor denne langsiktige trenden i tiden fremover.

Nå kan du få 1-års medlemskap hos Aksjeanalyser.com, SignalListen.com, og BullogBear.no, og tilgang til alle våre analyser m.m. for KUN 1.998,-!

Etter å ha fått en kraftig korreksjon ned innenfor denne langsiktige stigende trenden i perioden fra Mars 2015 og til Juli 2016, så viser aksjen igjen en positiv utvikling.

Det er også i ferd med å bli utløst et kraftig teknisk kjøpssignal for aksjen ved det som kalles et ‘Golden Cross Signal’, og som utløses når 50-dagers glidende gjennomsnitt bryter opp i gjennom 200-dagers glidende gjennomsnitt.IG-annonse2

Dette gir ytterligere positive tekniske signaler for den videre utviklingen for aksjen i tiden fremover.

Aksjen har også brutt opp i gjennom, og etablert seg over et viktig teknisk motstandsnivå ved EUR 60,00-nivået (jf. diagram nederst i saken her).

Basert på det samlede positive tekniske bildet for Daimler-aksjen så indikeres videre oppgang for aksjen i tiden fremover.

I henhold til den langsiktige stigende trenden som aksjen beveger seg innenfor så indikeres det at aksjen kan ha potensiale for å doble seg på et par års sikt fra dagens kurs rundt EUR 65,00 og opp mot EUR 130,00 på et par års sikt.

Nå er tiden inne for å kjøpe bolig i Spania – Finn din drømmebolig i Spania her (Nye leil. fra kun 89.000 Euro) [sponset lenke]:

MedseaInvest

Diagram over utviklingen for aksjekursen til Daimler AG (ticker på Frankfurt-børsen: DAI):

chart-daimler-261116

Husk også å ha lest vår Disclaimer her…