IG-annonse-aksjer-cfd

19.11.2016 – Vi har i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på det norske bioteknologi selskapet Nordic Nanovector (Ticker: NANO).

For nøyaktig ett år siden, den 19. November 2015, hadde vi hos Aksjeanalyser.com en positiv analyse av Nordic Nanovector, og som du kan lese her…

Den gang var Nordic Nanovector-aksjen i 12,50 kroner, mens den fredag endte i 89,00 kroner.

Aksjen har altså steget med hele 612 prosent, og det i løpet av bare ett år.

Med dette så har børsverdien for selskapet steget fra 556  millioner kroner for ett år siden, og til i dag rundt fire milliarder kroner.

Nordic Nanovector-aksjen er med dette den klare vinneren på Oslo Børs siste 12 måneder. På andreplass finner vi Norwegian Energy med en oppgang på 332 prosent siste 12 måneder, mens Link Mobility Group er på tredjeplass med en oppgang på 283 prosent.

Nå har vi i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på det tekniske bildet for denne vinner-aksjen på Oslo Børs det seneste året, og som du kan lese om nedenfor annonsen her…

IG-annonse-valuta

Medsea-Invest

Kort om Nordic Nanovector (ticker på Oslo Børs: NANO):

Nordic Nanovector utvikler og kommersialiserer innovativ behandling for krefttyper som er vanskelig å behandle, ved bruk av selskapets patentbeskyttede, målrettede teknologi. Selskapets fremste produktkandidat, Betalutin(TM), tar sikte på å forlenge og forbedre livskvaliteten til mennesker som lider av non-Hodgkin Lymfom (NHL).

Nå kan du få 1-års medlemskap hos Aksjeanalyser.com, SignalListen.com, og BullogBear.no, og tilgang til alle våre analyser m.m. for KUN 1.998,-!

Teknisk analyse av Nordic Nanovector (NANO):

Nordic Nanovector-aksjen beveger seg innenfor en bratt stigende trend, og videre kursoppgang signaliseres for aksjen innenfor denne i tiden fremover.

På helt kort sikt så er det mulig aksjen kan komme til å konsolidere noe da den nå er nær motstandsnivået ved øvre trendlinje i denne bratt stigende trenden.IG-annonse2

Aksjen er overkjøpt på helt kort sikt i henhold til momentum-indikatorer som RSI og Stochastics, og som da indikerer at aksjen kan få en konsolidering eller korreksjon ned i det helt korte bildet.

På sikt signaliseres imidlertid videre kursoppgang for Nordic Nanovector-aksjen, og potensialet for aksjen i henhold til den bratt stigende trenden er nå opp mot 130-150 kroner på 6-12 måneders sikt.

Dette indikerer da et potensiale for aksjen på rundt 50-70 prosent opp fra fredagens sluttkurs ved 89,00 kroner.

Les også: “Nå stiger Bitcoin til himmels igjen

Nå er tiden inne for å kjøpe bolig i Spania – Finn din drømmebolig i Spania her (Nye leil. fra kun 89.000 Euro) [sponset lenke]:

MedseaInvest

Diagram over kursutviklingen for Nordic Nanovector (NANO):

nano-191116Kilde chart: vikingen.se

Husk også å ha lest vår Disclaimer her…