IG-annonse-aksjer-cfd

18.11.2016 – Vi har i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på den virtuelle valutaen bitcoin.

Sist vi hadde en sak rundt bitcoin på bloggen her var den 12. desember 2014, altså for snart 2 år siden: “Skal Bitcoin kursen til himmels igjen?

Den gang kostet en bitcoin rundt 350 dollar, mens den nå rundt to år senere har steget til rundt 745 dollar. Bitcoin-kursen steg altså til himmels igjen, og har altså mer enn doblet seg siden den gang målt i dollar.

Les også: “Dollaren på vei mot 11 kroner”

Oppgangen er imidlertid enda sterkere målt i norske kroner, da USD/NOK har steget betydelig siden den gang. Ved vår forrige sak rundt Bitcoin den 12. desember 2014 så var dollaren rundt 7,30 mens den i dag er rundt 8,60.

Målt i norske kroner så har altså bitcoin kursen steget fra 2.555 kroner den 12. desember 2014, og til i dag en kurs rundt 6.400 kroner.

Bitcoin har således steget med hele 150 prosent siden vår forrige sak rundt Bitcoin for rundt to år siden.

Målt i norske kroner så nærmer bitcoin-kursen seg nå det høyeste nivået den noensinne har vært, og som du kan lese  mer om lenger ned i saken her.

Nå har vi altså sett nærmere igjen på bitcoin og hva det tekniske bildet for denne virtuelle valutaen signaliserer for den videre utviklingen for bitcoin-kursen. Du kan lese mer om dette nedenfor annonsen her…

IG-annonse-raavarer

Medsea-Invest

Kort om Bitcoin:

Bitcoin er en virtuell internettvaluta, som ikke eksisterer som fysiske sedler og mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund så er Bitcoin helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Bitcoin er en virtuell valuta som oppsto på tampen av det forrige tiåret, og er basert på avansert kryptografi. Valutaen «utvinnes» i et begrenset tempo, hvilket skal hindre ukontrollert inflasjon.

Pengene «utstedes» ved at et dataprogram lager nye Bitcoin. Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

Brukerne kan generere nye Bitcoin ved å utføre «mining», gruveutvinning, dette ved å stille datakraft tilgjengelig for nettverket.

Du kan lese mer om Bitcoin på Wikipedia her…

Nå kan du få 1-års medlemskap hos Aksjeanalyser.com, SignalListen.com, og BullogBear.no, og tilgang til alle våre analyser m.m. for KUN 1.998,-!

IG-annonse2

Teknisk analyse av Bitcoin ($):

Bitcoin ($) beveger seg nå innenfor en langsiktig stigende trend, og som startet for cirka ett år siden (jf. diagram over utviklingen for bitcoin siden mai 2013 nederst i saken her).

Bitcoin-kursen hadde før det beveget seg i en lengre periode innenfor en større konsolideringsformasjon (rektangel formasjon) mellom et støttenivå rundt USD 200 og et motstandsnivå rundt USD 300.

Da bitcoin-kursen så brøt opp i fra denne store konsolideringsformasjonen høsten 2015 så ble det utløst et kraftig teknisk kjøpssignal for bitcoin.

Kursen har siden etablert en langsiktig stigende trend i løpet av det seneste året og hvor videre oppgang signaliseres for bitcoin-kursen i tiden fremover.

Det er også utløst et nytt teknisk kjøpssignal for bitcoin nå nylig etter brudd opp fra en triangel-formasjon.

Potensialet for bitcoin-kursen er i henhold til den langsiktige stigende trenden i første omgang opp mot USD 900-1000 på 6-12 måneders sikt.

Bitcoin-kursen kan snart altså nærme seg gamle høyder fra slutten av 2013 da kursen på det høyeste var rundt USD 1.100.

Da bitcoin-kursen var høyest rundt USD 1.100 i slutten av 2013 så var kursen for USD/NOK bare rundt 6,15, og målt i norske kroner så var kursen da høyest rundt 6.765 kroner.

Med dagens dollarkurs rundt 8,60 og med en bitcoin kurs rundt USD 745 i dag så tilsvarer altså dagens bitcoin-kurs rundt 6.400 kroner.

Målt i norske kroner så er altså bitcoin kursen nå nær det høyeste nivået den noensinne har vært.

Du kan følge utviklingen for Bitcoin hos IG her… [sponset lenke]

Nå er tiden inne for å kjøpe bolig i Spania – Finn din drømmebolig i Spania her (Nye leil. fra kun 89.000 Euro) [sponset lenke]:

MedseaInvest

Diagram over utviklingen for Bitcoin ($) siden mai 2013 og frem til i dag:

bitcoin-18nov2016Husk også å ha lest vår Disclaimer her…