IG-annonse-aksjer-cfd

12.11.2016 – Vi har i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere på det kinesiske internett og e-handelsselskapet Alibaba Group Holding Ltd (Ticker: BABA), og som også ble børsnotert på New York børsen høsten 2014.

Alibaba er Kinas største internett og e-handelsselskap, og ble etablert av den kinesiske gründeren Jack Ma i 1999. Alibaba driver primært med netthandel, og blant annet auksjonsnettstedet Taobao.

Internettselskapet Alibaba fikk sitt store gjennombrudd i 2011. Da mobiliserte de leverandører og samarbeidspartnere og bombarderte kundene med gode tilbud fra tidlig morgen den 11.11.11. Det viste seg å bli en stor suksess.

Alibaba driver netthandelssteder, men det er også et stort antall andre selskaper som står for selve salget. Alibaba tar da en kommisjon av omsetningen til disse tilknyttede netthandelsselskapene. Alibaba har i dag cirka 440 millioner aktive kunder i Kina.

Alibaba ekspanderer nå internasjonalt, blant annet med flere oppkjøp i India, Sørøst-Asia og USA.

I går, den 11.11, gikk startskuddet for årets “Singles’ Day” i Kina, og som kan sammenlignes med “Black Friday” og “Cyber Monday”.

“Singles’ Day” er spesielt populært blant unge kinesere, og for å feire det faktum at de er stolte av å være singel. Datoen 11.  November (11/11), er valgt fordi tallet “1” kan minne om en person som er alene.

I fjor omsatte Alibaba for 116 milliarder kroner i løpet av Singeldagen, mens omsetningen i går endte på vanvittige 17,8 milliarder dollar, eller rundt 150 milliarder kroner. Dette er en økning på rundt 30 prosent fra 2015.

Bare i løpet av den første timen av Singledagen ble det omsatt varer hos Alibaba for hele 50 milliarder kroner, og det kom i snitt inn 175.000 ordre i sekundet den første timen.

Les også vår analyse: “Aksje ble ‘glemt’: kan stige kraftig

Alibaba er altså notert på NYSE-børsen i USA (ticker: BABA), og vi har i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere på det tekniske bildet for Alibaba-aksjen.

Du kan lese vår tekniske analyse i dag av Alibaba-aksjen nedenfor annonsen her…

IG-annonse-valuta

Medsea-Invest

Teknisk analyse av Alibaba-aksjen (ticker: BABA):

Alibaba-aksjen beveger seg innenfor en stigende trend (jf. diagram nederst i saken), og hvor videre oppgang signaliseres for aksjen innenfor denne stigende trenden i tiden fremover.

Aksjen har fått en korreksjon ned i det korte bildet fra en topp rundt USD 110,00 i slutten av september, og til nå fredag en sluttkurs rundt USD 93,00.

Alibaba-aksjen har altså fått en korreksjon ned på rundt 15 prosent siden slutten av september.

Nå kan du få 1-års medlemskap hos Aksjeanalyser.com, SignalListen.com, og BullogBear.no, og tilgang til alle våre analyser m.m. for KUN 1.998,-!

Nå påtreffer aksjen et teknisk støttenivå ved nedre trendlinje i den stigende trenden, og aksjen kan således være ved et gunstig nivå å kjøpe aksjen på.

Dersom aksjen skulle bryte ned i gjennom støttenivået ved nedre trendlinje i den stigende trenden, så vil det være et betydelig teknisk støttenivå for aksjen rundt USD 85,00.

Ved USD 85,00-nivået vil aksjen også finne teknisk støtte ned mot 200-dagers glidende gjennomsnitt.

Nå kan du få 1-års medlemskap hos Aksjeanalyser.com, SignalListen.com, og BullogBear.no, og tilgang til alle våre analyser m.m. for KUN 1.998,-!

IG-annonse2

Basert på det samlede tekniske bildet for Alibaba-aksjen så vurderer vi hos Aksjeanalyser.com at aksjen kan være en interessant kjøpskandidat i området mellom USD 85,00-93,00.

Aksjen er i en stigende trend og hvor videre kursoppgang for aksjen signaliseres på mellomlang og lang sikt.

Det som vil kunne endre det positive tekniske bildet for Alibaba-aksjen er om den skulle bryte ned i gjennom, og etablere seg under det viktige tekniske støttenivået rundt USD 85,00. Skulle det skje så vil det kunne komme en ny test av støttenivået ned mot tidligere bunner i 2015 og 2016, da aksjen var lavest rundt USD 60,00.

Du kan følge utviklingen for Alibaba-aksjen hos IG her… [sponset lenke]

Nå er tiden inne for å kjøpe bolig i Spania – Finn din drømmebolig i Spania her (Nye leil. fra kun 89.000 Euro) [sponset lenke]:

MedseaInvest

Diagram over utviklingen for Alibaba-aksjen:

baba-121116Kilde chart: vikingen.se

Husk også å ha lest vår Disclaimer her…