IG-annonse-aksjer-cfd

17.10.2016 – Vi har i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på det som vi tror kan bli en av de neste store norske teknologi-eventyrene, Thin Film Electronics, også kjent som Thinfilm.

Thinfilm er markedsleder innenfor utviklingen av trykket elektronikk og smarte etiketter/klistremerker. Selskapet, det første til å kommersialisere trykket, omskrivbart minne, produserer og utvikler kostnadseffektive etiketter bygget på minne, sensorer, displayer og trådløs kommunikasjon.

Det er billig å produsere, og det er nettopp det de skal gjøre på den nye fabrikken i Silicon Valley, og som du kan lese mer om nedenfor her.

Den kan produsenter for eksempel feste under en etikett, og den kan gi forbrukeren mye informasjon ved hjelp av såkalt «Near Field Communication» (NFC), det er samme teknologi som Apple bruker på sin betalingsløsning Apple Pay.

Nå indikerer et samlet positivt teknisk bilde for aksjen at den kan komme til å flerdoble seg i løpet av de neste 1-2 årene. Du kan lese mer om dette i vår tekniske analyse av Thinfilm-aksjen lenger ned i saken her.

Hvis man synes dette høres voldsomt ut at aksjen skal ha potensiale til å kunne flerdoble seg i løpet av de neste 1-2 år. Ja så kan vi nevne at aksjen nå har nesten 15-doblet seg siden bunnen i 2009 rundt 30 øre, og til dagens sluttkurs ved 4,46 kroner (jf. diagram nederst i saken her).

Det er forøvrig ikke bare vi hos Aksjeanalyser.com som er positive til Thinfilm, og en av Norges største investorer, Johan H. Andresen, og investeringsselskapet Ferd, eier i dag 46,77 millioner aksjer i selskapet, og eier med det 6,87 prosent av Thin Film Electronics ASA.

Thin Film Electronics (THIN), også kjent som Thinfilm, har leid en produksjonsfasilitet som tidligere var eiet av Qualcomm. Dette fremgikk av en børsmelding onsdag i forrige uke.

Produksjonsfasiliteten ligger i Silicon Valley, og Thinfilm vil flytte sitt amerikanske hovedkvarter til det amerikanske teknologi-mekkaet i løpet av 1. kvartal 2017.

Thinfilm kunne videre fortelle i meldingen at produksjonskapasiteten vil øke til et volum på fem milliarder NFC OpenSense og NFC SpeedTap-tagger årlig. Dette tilsvarer ifølge selskapet årlige inntekter på inntil 680 millioner dollar, og som tilsvarer cirka 5,6 milliarder norske kroner.

I et intervju med E24 uttaler Dr. Davor Sutija, administrerende direktør i Thin Film Electronics, som også er kjent som Thinfilm:

– Om alt går slik det skal, så vil vi i løpet av to år gå fra millioner til milliarder i inntekter.

I forrige uke ble det altså kjent at selskapet har leid en av Qualcomms store fabrikker i Silicon Valley i California. Allerede er de fleste ansatte hos Thinfilm i USA, men sjefen jobber ved hovedkontoret i Norge. Du kan lese hele saken hos E24 her…

Vi har hatt flere positive analyser av Thinfilm hos Aksjeanalyser.com i løpet av de siste to årene, og vi har i dag sett nærmere igjen på det tekniske bildet for aksjen, og som du kan lese nedenfor annonsen her…

Annonse-IG-indekser

Medsea-Invest

Ja vi har altså i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på det tekniske bildet for en av våre favoritt-aksjer for årene fremover på Oslo Børs, Thin Film Electronics (THIN).

Litt kort om selskapet Thin Film Electronics (ticker på Oslo Børs: THIN):

Thinfilm er markedsleder innenfor utviklingen av trykket elektronikk og smarte etiketter. Selskapet, det første til å kommersialisere trykket, omskrivbart minne, produserer og utvikler kostnadseffektive etiketter bygget på minne, sensorer, displayer og trådløs kommunikasjon. Thinfilm integrerer teknologi fra selskapets økosystem av partnere og muliggjør tingenes internett ved å gjøre hverdagslige ting intelligente. Thinfilm har hovedkontor i Oslo og tilstedeværelse i USA, Sverige, Japan, Tyskland og Singapore.

Nå kan du få 1-års medlemskap hos Aksjeanalyser.com, SignalListen.com, og BullogBear.no, og tilgang til alle våre analyser m.m. for KUN 1.998,-!

Teknisk analyse av Thin Film Electronics (THIN):

Det samlede positive tekniske bildet for Thinfilm-aksjen indikerer at aksjen har potensiale til å kunne flerdoble seg i løpet av de neste 1-2 årene.

Aksjen er i en langsiktig stigende trend, og har steget fra en bunn i 2009 rundt 30 øre, og til mandag en sluttkurs på 4,46 kroner.

Thinfilm-aksjen har dermed nesten 15-doblet seg siden 2009.
Nå indikerer det samlede positive tekniske bildet for aksjen at den gjerne kan flerdoble seg igjen i løpet av de neste 1-2 årene.

I henhold til den langsiktige stigende trenden så indikeres et potensiale for aksjen helt opp mot 20 kroner på 1-2 års sikt.

Det vil i så fall innebære mer enn en firedobling av aksjekursen fra dagens kursnivå ved 4,46 kroner.

Aksjen har også etablert seg over et tidligere betydelig teknisk motstandsnivå rundt 4,00 kroner, og det er nå god teknisk støtte for aksjen ned mot dette nivået ved eventuelle korreksjoner ned.

IG-annonse2

Nå indikerer imidlertid et samlet positivt teknisk bildet for aksjen at den trolig står foran videre kursoppgang innenfor den langsiktige stigende trenden i tiden fremover.

Vi gjentar derfor i dag hos Aksjeanalyser.com våre tidligere positive analyser av aksjen, og vi ser en mulig firedobling for aksjen på 1-2 års sikt, opp mot 20 kroner.

Det som vil kunne endre det nå positive tekniske bildet for aksjen vil være om den skulle falle under, og etablere seg under, det nå viktige tekniske støttenivået for aksjen rundt 4,00 kroner.

Det er imidlertid lite som tyder på at det vil skje nå, og vi hos Aksjeanalyser.com tror aksjen kan stå foran en sterk utvikling og videre kursoppgang nå både på kort og lang sikt.

Nå er tiden inne for å kjøpe bolig i Spania – Finn din drømmebolig i Spania her (Nye leil. fra kun 89.000 Euro) [sponset lenke]:

MedseaInvest

thin-171016Kilde chart: vikingen.se

Husk også å ha lest vår Disclaimer her…