IG-annonse-aksjer-cfd

11.10.2016 – Vi har i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på Britiske pund (GBP) mot Norske kroner (NOK), og som tirsdag kveld stuper under 10-tallet, og er i skrivende stund tirsdag kveld ved 9,94 mot Norske kroner.

Kursen for Britiske pund mot Norske kroner har dermed stupt vanvittige 25 prosent siden toppen rundt 13,20 i slutten av 2015.

Sist vi hadde en analyse av Britiske pund mot Norske kroner var den 05. Juli, og da skrev vi blant annet: “Vi ser derimot stor sannsynlighet for at pundet kan falle ned mot 9,70-10,00 mot norske kroner innen utgangen av 2016”. Du kan lese vår analyse av GBP/NOK den gang her: “Pundet i fritt fall – kan stupe til 8-tallet

I dag er kursen for Britiske pund mot norske kroner falt under 10,00, og er altså i tirsdag kveld rundt 9,94 mot Norske kroner. Så vi har da i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på hva det tekniske bildet for GBP/NOK indikerer for den videre utviklingen for GBP/NOK i tiden fremover.

Du kan lese vår tekniske analyse av Britiske pund (GBP) mot Norske kroner (NOK) nedenfor annonsen her…

Annonse-IG-indekser

Medsea-Invest

Ja vi har altså i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på det tekniske bildet for GBP/NOK, og hvor det tekniske bildet indikerer at kursen for Britiske pund mot Norske kroner gjerne kan stå foran ytterligere fall i tiden fremover.

Slik vi skrev i vår forrige analyse av GBP/NOK den 05. Juli da kursen var rundt 11,00, ja så kanskje det kan være lurt å legge årets julehandel til øyriket Storbritannia til Julen 2016.

Britiske pund har nå falt med utrolige 25 prosent mot norske kroner siden toppen i slutten av 2015 da kursen var høyest rundt 13,20.

Nå kan du få 1-års medlemskap hos Aksjeanalyser.com, SignalListen.com, og BullogBear.no, og tilgang til alle våre analyser m.m. for KUN 1.998,-!

Teknisk analyse av GBP/NOK:

Kursen på GBP/NOK har altså stupt med hele 25 prosent nå siden toppen rundt 13,20 i slutten av 2015.

Nå indikerer det tekniske bildet for GBP/NOK at kursen kan stå foran videre nedgang i tiden fremover.

IG-annonse2

Det er imidlertid noe teknisk støtte for GBP/NOK rundt 9,70-nivået så det er mulig vi snart kan få en konsolidering etter det kraftige fallet på rundt 25 prosent nå, men bryter kursen ned i gjennom 9,70-nivået også. Ja så vil det utløses nye negative tekniske signaler for den videre utviklingen for GBP/NOK.

Skulle det skje så vil videre nedgang ned mot tidligere laveste nivå for Britiske pund mot norske kroner helt siden 1980, helt ned mot 8,50-8,70 signaliseres på 6-12 måneders sikt (jf. diagram nederst i saken her).

Ja kursen for Britiske pund mot norske kroner har for det meste siden 1980 og frem til i dag beveget seg mellom en kurs rundt 9,70 til 13,20, men falt en periode helt ned til 8,50-8,70 i perioden rundt 2011-2013. Høyest var kursen på Britiske pund mot norske kroner i 2000 da kursen var helt opp mot 14,00.

Nå har altså kursen for Britiske pund stupt med hele 25 prosent, og det i løpet av mindre enn ett år, og videre nedgang kan komme for GBP/NOK i tiden fremover. Kanskje helt ned mot det laveste nivået Britiske pund har vært mot norske kroner i hele perioden helt siden 1980 og frem til i dag, altså ned mot 8,50-8,70.

Dersom kursen for Britiske pund nå skulle falle helt ned mot 8,50 i løpet av de neste 6-12 måneder. Ja så vil kursen for GBP/NOK ha stupt da med hele 35 prosent fra toppen rundt 13,20 i slutten av 2015.

Dersom også det viktige tekniske støttenivået for GBP/NOK rundt 9,70 som kursen nærmer seg nå som den er falt helt ned til i dag rundt 10,00. Ja da vil altså det tekniske bildet for GBP/NOK indikere at kursen kan komme til å stupe ytterligere en rundt 15 prosent fra dagens nivå, og ned til rundt 8,50-nivået.

Basert på det samlede tekniske bildet for GBP/NOK nå så indikeres altså at kursen kan komme til å falle ned mot og teste dette viktige tekniske støttenivået rundt 9,70, og det vil gjerne kunne komme noe konsolidering, og kanskje en liten rekyl opp fra det nivået på kort sikt.

Men trenden for GBP/NOK er klart fallende nå, og det er stor fare for at også det neste viktige tekniske støttenivået rundt 9,70 kan bli brutt, og da gjerne stupe videre helt ned mot 8,50-nivået.

Du kan følge utviklingen for GBP/NOK og andre valutaer hos IG her… (sponset lenke)

Nå er tiden inne for å kjøpe bolig i Spania – Finn din drømmebolig i Spania her (Nye leil. fra kun 89.000 Euro) [sponset lenke]:

MedseaInvest

Diagram over utviklingen for GBP/NOK siden 1980 og frem til i dag:

gbp-nok-111016Kilde chart: vikingen.se

Husk også å ha lest vår Disclaimer her…