IG-annonse-aksjer-cfd09.10.2016 – Vi har i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere på det John Fredriksen-dominerte brønnteknikkselskapet Archer, og hvor aksjen har stupt fra en aksjekurs rundt 400 kroner i begynnelsen av 2011, og til i dag en aksjekurs rundt fem kroner.

Det betyr at aksjen har falt med nesten 99 prosent siden toppen i 2011. På det laveste i år så var aksjen helt nede i 2,58 kroner. Fredag endte aksjen i 5,28 kroner, og har da altså doblet seg siden bunnen ved 2,58 kroner den 02. mars i år.

Vi har i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere på denne hardt prøvede aksjen, Archer, og hvor det tekniske bildet for aksjen nå indikerer at den kan stå foran en flerdobling på gjerne bare rundt 12 måneders sikt.

Du kan lese vår tekniske analyse av Archer-aksjen nedenfor annonsen her…

Annonse-IG-indekser

Ja vi har altså hos Aksjeanalyser.com i dag sett nærmere på det tekniske bildet for Archer-aksjen, og hvor det nå er utløst flere positive tekniske signaler i løpet av de siste ukene nå.

Nå kan du få 1-års medlemskap hos Aksjeanalyser.com, SignalListen.com, og BullogBear.no, og tilgang til alle våre analyser m.m. for KUN 1.998,-!

Kort om Archer:Medsea-Invest

Archer is a global oil services company with a heritage in drilling and well services that stretches back over 40 years. Employing more than 5,000 people at 40 locations in 19 countries, from drilling services, well integrity & intervention, plug & abandonment to decommissioning, Archer is focused on safely delivering the highest quality services and products to the drilling and well service markets.

Teknisk analyse av Archer Ltd. (ticker på Oslo Børs: ARCHER):

Ja det er de siste ukene utløst flere positive tekniske signaler for Archer-aksjen, og som blant annet har brutt opp i gjennom både sitt 50-dagers og 200-dagers glidende gjennomsnitt (jf. diagram nederst i saken her).

Videre så har aksjen brutt ut av en fallende kile formasjon, og som indikerer at aksjen gjerne står foran videre oppgang på kort og mellomlang sikt.

Aksjen har også brutt opp i gjennom et betydelig teknisk motstandsnivå rundt 5 kroner, og det bør nå være god teknisk støtte for aksjen rundt 5 kroner ved eventuelle korreksjoner ned for aksjen.

MACD momentum-indikator er også i kjøpssignal for aksjen, og underbygger de øvrige positive tekniske signaler som nå er utløst for Archer-aksjen den seneste tiden.

I første omgang så indikerer nå det samlede tekniske bildet for aksjen at den gjerne kan få et løft opp mot tidligere topp i år, opp mot ni kroner.

Det innebærer i så fall et solid potensiale for aksjen på rundt 70 prosent,  og det gjerne i løpet av et tidsperspektiv på bare en 3-6 måneder.

IG-annonse2Dersom aksjen også skulle bryte opp i gjennom ni kroner så vil det utløses et nytt kraftig teknisk kjøpssignal for aksjen, og da fra en stor dobbel-bunn formasjon som da vil indikere et potensiale for aksjen helt opp mot 20 kroner.

Basert på det nå samlede positive tekniske bildet for Archer-aksjen på kort og mellomlang sikt så vurderer vi hos Aksjeanalyser.com aksjen som en svært interessant kjøpskandidat på dagens kursnivå.

Vi ser altså et betydelig potensiale for aksjen, baset på det nå samlede positive tekniske bildet for aksjen på kort og mellomlang sikt.

Vi har kursmål for aksjen ved 9 kroner på 3-6 måneders sikt (70 prosent opp fra fredagens sluttkurs ved 5,28 kroner). Videre så ser vi en mulig flerdobling av aksjekursen, opp mot 20 kroner, på 12-18 måneders sikt.

Selv om Archer-aksjen skulle nær firedoble seg fra dagens kurs ved 5,28 kroner, og stige opp til 20 kroner. Ja så vil aksjen fortsatt være ned hele 95 prosent siden toppen ved 400  kroner rundt årsskiftet 2010/2011.

Nå er tiden inne for å kjøpe bolig i Spania – Finn din drømmebolig i Spania her (Nye leil. fra kun 89.000 Euro) [sponset lenke]:

MedseaInvest

Diagram over utviklingen for Archer-aksjen (øverste diagram er et dagsdiagram og nederste et ukediagram):

analyse-archer-091016Kilde chart: vikingen.se

Husk også å ha lest vår Disclaimer her…