IG-annonse-aksjer-cfd06.10.2016 – Vi har i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere på bioteknologiselskapet, Bionor Pharma (ticker på Oslo Børs: BIONOR).

Aksjen ble dagens vinner på Oslo Børs med en oppgang på hele 12 prosent til 0,28 kroner.

Bionor-aksjen har nå steget med nærmere 30 prosent bare de siste to dagene, og etter meldinger i går om at kjendisinvestorene Spetalen og Haudemann har hamstret aksjer i Bionor Pharma. Dette i forbindelse med en tegningsrettsemisjon i selskapet, og som ble betydelig overtegnet, og hvor kjendisinvestorene hamstret aksjer.

Ja i går kom meldingen om at Øystein Stray Spetalen gjennom Ferncliff Listed Dai AS nå eier 270 millioner aksjer eller 19,49 prosent av aksjebeholdningen i Bionor Pharma, ifølge i en fersk børsmelding onsdag.

Jan Haudemann-Andersen eier gjennom investeringsselskapet Datum AS 90.879.310 aksjer eller 6,56 prosent av Bionor Pharma, mens Einar J. Greve gjennom Cipriano AS eier 50 millioner aksjer eller 3,61 prosent av aksjekapitalen i Bionor Pharma.

Saken fortsetter nedenfor annonsen her…

Annonse-IG-indekser

Medsea-InvestJa vi har altså i dag hos Aksjeanalyser.com sett litt nærmere på dette bioteknologiselskapet på Oslo Børs, Bionor Pharma (ticker på Oslo Børs: BIONOR).

Litt kort om Bionor Pharma:

Bionor Pharma’s mission is to enable the immune system to fight HIV infection. Bionor is the first company, which has successfully completed a clinical trial using the shock and kill approach, thereby creating a strong foundation for further advancing its therapeutic vaccine Vacc-4x in combination with other agents towards a functional cure.

The company believes it has first mover potential based on clinical results to date and early adoption of the shock and kill strategy. In December 2015, Bionor announced that the HIV trial REDUC with Vacc-4x and romidepsin successfully met its primary endpoint by reducing latent HIV reservoir and further demonstrated control of viral load.

Bionor currently retains full ownership rights to the HIV immunotherapy Vacc-4x, i.e., the upside potential from partnering or licensing remains with the company’s shareholders. Bionor is listed on Oslo Børs (OSE:BIONOR).

Du kan besøke selskapets hjemmesider her: http://www.bionorpharma.com/

Vi har hos Aksjeanalyser.com sett nærmere på det tekniske bildet for Bionor Pharma-aksjen, og som du kan lese nedenfor her.

IG-annonse2Teknisk analyse av Bionor Pharma (BIONOR):

Bionor Pharma har lenge vist en svak utvikling innenfor en langsiktig fallende trend, men viser nå tegn til å kanskje bunne ut rundt disse nivåene.

Aksjen har den seneste tiden funnet god teknisk støtte ned mot nedre trendlinje i den langsiktige fallende trenden, og rundt 20 øre (jf. diagram nederst i saken her).

Aksjen har altså fått et solid løft de seneste to dagene på nesten 30 prosent etter nyheten i går om at flere kjendisinvestorer har hamstret aksjer i Bionor Pharma i den overtegnede tegningsrettsemisjonen.

Det er noe teknisk motstand for aksjen rundt 28-30 øre, men bryter aksjen opp i gjennom 30 øre så vil det utløses et kraftig teknisk kjøpssignal for aksjen.

Det vil da være lite teknisk motstand for videre kursoppgang for aksjen før opp mot 50 øre.

Aksjen endte i dag i 28 øre, og dersom aksjen nå bryter opp i gjennom 30 øre, og det utløses et slikt kraftig teknisk kjøpssignal. Ja så tror vi hos Aksjeanalyser.com at veien videre opp til 50 øre kan bli kort, kanskje i løpet av bare 1-3 måneder.

Nå kan du få 1-års medlemskap hos Aksjeanalyser.com, SignalListen.com, og BullogBear.no, og tilgang til alle våre analyser m.m. for KUN 1.998,-!

Vi hos Aksjeanalyser.com ser altså Bionor-aksjen som en aksjen som kan nær doble seg, og det gjerne på så kort tid som bare 1-3 måneder.

Flere tekniske indikatorer signaliserer at et slikt brudd opp i gjennom 30 øre kan være nær forstående, og gjerne kan skje i løpet av de nærmeste dagene nå.

Både RSI, Stochastics og MACD momentum-indikatorer signaliserer videre oppgang for aksjen på kort sikt, og når den i dag sluttet i 28 øre, ja så skal det ikke mye til før aksjen bryter opp i gjennom 30 øre-nivået.

Da vil det altså utløses et kraftig teknisk kjøpssignal for Bionor Pharma-aksjen, og vi hos Aksjeanalyser.com vurderer aksjen som en spennende kjøpskandidat, og vi ser altså et betydelig potensiale for aksjen på kort sikt.

Nå er tiden inne for å kjøpe bolig i Spania – Finn din drømmebolig i Spania her (Nye leil. fra kun 89.000 Euro) [sponset lenke]:

MedseaInvest

Diagram over kursutviklingen for Bionor Pharma aksjen (BIONOR):

bionor-061016Kilde chart: vikingen.se

Husk også å ha lest vår Disclaimer her…