14.09.2016 – Vi har i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på oljeprisen, og som faller videre onsdag.

Dette til tross for ferske oljelagertall fra USA i ettermiddag, og som viste en nedgang i oljelagrene med 559.000 fat, mens analytikerne hadde ventet at oljelagrene hadde lagt på seg med 3,8 millioner fat.

Oljeprisen steg umiddelbart etter kunngjøringen, og steg med en dollar fra 46,30 dollar til 47,30 dollar i løpet av få minutter.

Kort tid etter falt oljeprisen (Brent Spot) raskt tilbake igjen, og handles nå onsdag kveld rundt 46 dollar per fat.

Oljeprisen er nå ved et viktig teknisk støttenivå, men flere tekniske indikatorer signaliserer at dette støttenivået gjerne ikke vil holde, og at oljeprisen kan stå foran videre fall i tiden fremover.

Det samlede negative tekniske bildet for oljeprisen indikerer nå at den i månedene fremover kan komme til å falle helt ned mot tidligere bunn fra begynnelsen av året da den var lavest rundt 27-30 dollar.


Teknisk analyse av oljeprisen (Brent Spot):

Ja vi har altså i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på det tekniske bildet for oljeprisen (Brent Spot).

Medsea-InvestOljeprisen har de seneste månedene etablert en stor rettvinklet fallende triangel-formasjon (jf. diagram nederst i saken her), og hvor et brudd ned i gjennom et svært viktig teknisk støttenivå ved 42 dollar vil utløse et kraftig teknisk salgssignal for oljeprisen.

Nå kan du få 1-års medlemskap hos Aksjeanalyser.com, SignalListen.com, og BullogBear.no, og tilgang til alle våre analyser m.m. for KUN 1.998,-!

Oljeprisen tester også nå et viktig teknisk støttenivå ved 46 dollar, og dersom oljeprisen nå faller under dette nivået så vil den trolig raskt kunne falle ned mot neste viktige tekniske støttenivå som da er ved 42 dollar.

Nå kan du få 1-års medlemskap hos Aksjeanalyser.com, SignalListen.com, og BullogBear.no, og tilgang til alle våre analyser m.m. for KUN 1.998,-!

Flere momentum-indikatorer som RSI, Stochastics, og MACD indikerer alle stor fare for videre nedgang for oljeprisen på kort sikt, og dermed vil oljeprisen gjerne komme til å bryte ned i gjennom støttenivået nå rundt 46 dollar.

Dersom det skulle skje, ja så indikerer det tekniske bildet for oljeprisen at den vil kunne falle fort ned mot 42 dollar.

Vet et brudd ned i gjennom det svært viktige tekniske støttenivået for oljeprisen ved 42 dollar, ja så vil det utløses et kraftig teknisk salgssignal for oljeprisen.

Den vil da også bryte ned i gjennom et viktig teknisk nivå ved 200-dagers glidende gjennomsnitt, og som ytterligere vil forsterke det tekniske salgssignalet som da vil utløses for oljeprisen om den bryter ned i gjennom USD 42-nivået. Det vil også utløses et salgssignal fra en større dobbel-topp formasjon ved et brudd ned i gjennom USD 42-nivået.

Ja kommer det et slikt brudd ned i gjennom det svært viktige tekniske støttenivået ved USD 42,00, ja da vil det være stor fare for videre kraftig fall for oljeprisen. Oljeprisen kan da gjerne komme til å falle helt ned mot tidligere bunn fra begynnelsen av 2016, rundt 27-30 dollar.

Basert på det samlede negative tekniske bildet nå for oljeprisen så vurderer vi hos Aksjeanalyser.com at det er stor fare for at oljeprisen kan komme til å falle kraftig i månedene fremover, og at den gjerne kan komme til å falle helt ned mot tidligere bunn i år, rundt 27-30 dollar.

Nå er tiden inne for å kjøpe bolig i Spania – Finn din drømmebolig i Spania her (Nye leil. fra kun 104.000 Euro) [sponset lenke]:

MedseaInvest

Charts over utviklingen for oljeprisen (øverste diagram er et dagdiagram, og nederste et ukediagram):

brent-spot-140916Kilde charts: vikingen.se

Husk også å ha lest vår Disclaimer her…