26.04.2016 – Vi har i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på hydrogen-selskapet NEL ASA (ticker: NEL).

En av de største aksjonærene i NEL ASA er forøvrig Øystein Stray Spetalen, og som har tilsammen en eierandel i NEL ASA på 10,91 prosent via sine investeringsselskaper Strata Marine & Offshore og Ferncliff Maris AS.

Spetalen har med det aksjer for rundt 282 millioner kroner i NEL ASA, og selskapet har med dagens aksjekurs rundt 3,80 kroner en børsverdi på cirka 2,59 milliarder norske kroner.

Vi har hos Aksjeanalyser.com kommet med flere positive analyser av NEL-aksjen siden i fjor høst, som for eksempel her den 23. oktober 2015: “Spetalen spår aksje til himmels“.

Den gang, den 23. oktober 2015, så var NEL-aksjen rundt 1,90 kroner, mens den nå tirsdag 26. April 2016 handles rundt 3,80 kroner.

NEL-aksjen har dermed doblet seg siden vår positive analyse av aksjen den 23. oktober 2015, altså i løpet av bare det siste halve året.

Vi ser hos Aksjeanalyser.com fortsatt en stor oppside for NEL-aksjen, og det både på kort og lang sikt.


Ja vi har i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på det tekniske bildet for Spetalen-aksjen, og hydrogen-selskapet NEL ASA (ticker: NEL), og som du kan lese mer om nedenfor her.

Teknisk analyse av NEL ASA (NEL):

Ser vi på det tekniske bildet for NEL-aksjen så viser denne en positiv utvikling innenfor en langsiktig stigende trend, og som startet i slutten av 2014.

Videre oppgang signaliseres for NEL-aksjen innenfor denne langsiktige stigende trenden, og aksjen vender nå oppover igjen etter å ha testet støttenivået ved nedre trendlinje i denne stigende trenden (jf. diagram nederst i saken her).

Det er nå lite teknisk motstand for videre oppgang for NEL-aksjen før opp mot forrige topp fra desember 2015, rundt 5,50-6,00 kroner.

I henhold til den langsiktige stigende trenden så har imidlertid NEL-aksjen et potensiale til å kunne stige helt opp mot 10 kroner, og det på gjerne ikke mer enn en 6-12 måneders tid.

Basert på det samlede positive tekniske bildet for NEL-aksjen så gjentar vi i dag hos Aksjeanalyser.com våre tidligere positive analyser av aksjen.

NEL-aksjen er en av våre favoritt-aksjer på Oslo Børs for 2016.

En annen av våre favoritt-aksjer for 2016 er Gaming Innovation Group (GIG), og som vi har hatt flere positive analyser av siden i fjor høst. Du kan lese vår seneste analyse av Gaming Innovation Group (GIG) her fra den 02. April 2016: “Rizky aksje opp 173% på 5 måneder

Nå er tiden inne for å kjøpe bolig i Spania – Finn din drømmebolig i Spania her (Nye leil. fra kun 104.000 Euro) [sponset lenke]:

MedseaInvest

Ukediagram over kursutviklingen for NEL-aksjen (NEL):

NEL-260416Kilde chart: vikingen.se

Husk også å ha lest vår Disclaimer her…