19.03.2016 – Vi har i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere på et relativt nytt selskap på Oslo Børs sin nye markedsplass for mindre selskaper, Merkur Markets, og der selskapet WR Entertainment (Ticker: WRE-ME).

WR Entertainment er et underholdningsselskap med hovedkontor i Los Angeles, som har som mål å bli ledende i verden innen bok-til-film underholdning og fortsette sin vekst som et “mini-major” studio i Hollywood. WR er i ferd med å igangsette første filmen i filmserien basert på den internasjonalt bestselgende bokserien Morgan Kane, som til nå har solgt over 22 millioner kopier. Parallelt bygger selskapet WR Publishing, for å utnytte salget av Morgan Kane e-bøker internasjonalt.

Ved siste aksjekurs for WR Entertainment-aksjen med fredagens sluttkurs på 4,00 kroner på Oslo Børs sin nye markedsplass for mindre selskaper, Merkur Markets, så har selskapet en børsverdi på cirka 301 millioner kroner.

Da aksjen ble notert på Oslo Børs sin nye markedsplass, Merkur Markets, i Januar 2016 så startet aksjen å bli handlet rundt 15 kroner, men falt så fort ned mot 4 kroner, og har så de seneste månedene beveget seg mellom 3-5 kroner.

Nå har nyheten kommet om at kjendisinvestorene Bjørn Kjos og Arne Blystad omfavner WR Entertainment og Ryan Wiigs Morgan Kane-drøm.


To av Norges rikeste menn satser nå altså penger på filmserien om den beryktede revolvermannen.

I tillegg til Bjørn Kjos satser shipping- og eiendomsmilliardær Arne Blystad penger på selskapet bak prosjektet, WR Entertainment ASA.

Totalt satser de rundt 27,5 millioner kroner på filmprosjektet, ifølge en børsmelding selskapet har sendt ut.

Det er direktør Tasmin Lucia-Khan i WR Entertaiment ASA som har fått de to store investorene til å satse penger på prosjektet.

Selskapet skal utstede drøyt 15 millioner nye aksjer, med en pris på to kroner per aksje.

– Hvorfor selger dere til disse for to kroner per aksje?

– Det er åpenbart en prisreduksjon, men det vi trenger nå er et solid fundament og arbeidskapital til selskapet. Så jeg er ikke bekymret for prisreduksjonen, sier Tacmin Lucia-Khan.

Selskapet skal ha en ekstraordinær generalforsamling 1. april for å vedta den rettede emisjonen mot de to norske milliardærene.

Hun sier at pengene fra Kjos og Blystad ikke går til selve filmen, men til arbeidskapital i WR Entertainment. Filmen er finansiert med vanlig filmfinansiering.

I tillegg til Bjørn Kjos og Arne Blystad går også en flere andre investorer inn, blant dem Frode Foss og Thomas Raaschou.

Når børsen åpner klokken 09.00, vil markedet vise hvordan nyheten om at Arne Blystad og Bjørn Kjos kommer inn på kurs to kroner, vil slå ut.

Akkurat nå er Morgan Kane-filmen i såkalt preproduksjon. Det skal ansettes rundt 300 mennesker, roller skal besettes, man skal finne endelige lokasjoner for scener og hovedrolleinnehaveren får akkurat nå stunttrening.

– Det vil fortsatt gå noen få måneder før selve innspillingen starter, sier Tasmin Lucia-Khan til Nettavisen.

Les også: “Nå er tiden inne for å kjøpe bolig i Spania – finn din drømmebolig her (Nye leil. fra kun 104.000 Euro)” [sponset lenke]

Vi har i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere på det tekniske bildet for WR Entertainment-aksjen (ticker: WRE-ME):

Teknisk analyse av WR Entertainment-aksjen (ticker: WRE-ME):

Ser vi på det tekniske bildet for WR Entertainment-aksjen så startet denne altså ved notering på Oslo Børs sin nye markedsplass for mindre selskaper, Merkur Markets, i januar 2016 rundt 15 kroner.

Deretter falt aksjen bratt ned til området 3-5 kroner, og hvor den så har beveget seg mellom 3 og 5 kroner siden Januar 2016.

Vi hos Aksjeanalyser.com tror nyheten om at to kjente investorer, med Bjørn Kjos og Atle Brynestad, nå går tungt inn i selskapet i en rettet emisjon vil påvirke aksjen positivt i tiden fremover.

At disse investorer får kjøpt aksjer i selskapet ved en slik rettet emisjon til en betydelig lavere kurs enn seneste aksjekurs, anser vi hos Aksjeanalyser.com å være helt normalt ved slike rettede emisjoner, og spesielt i mindre selskaper som her WR Entertainments.

Vi hos Aksjeanalyser.com ser et betydelig potensiale for WR Entertainment-aksjen på 1-3 års sikt, men understreker at risikoen vurderes som høy.

Samtidig vurderer vi oppsiden for WR Entertainment-aksjen som betydelig på 1-3 års sikt, og vi ser en mulig 3-5 dobling av aksjekursen på 1-3 års sikt fra dagens kursnivå.

Nå er tiden inne for å kjøpe bolig i Spania – Finn din drømmebolig i Spania her (Nye leil. fra kun 104.000 Euro) [sponset lenke]:

MedseaInvestDiagram over utviklingen for WR Entertainment (ticker: WRE-ME):

WRE-190316Kilde chart: Netfonds.no


Kilde chart: Vikingen.se

Les også vår Disclaimer her…