13.03.2016 – Vi har i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere på Oslo Børs Benchmark indeks (OSEBX).

Oslo Børs har fått en rekyl opp de seneste ukene, men er fortsatt i en fallende trend, og det er fortsatt fare for nye kraftige fall på Oslo Børs i tiden fremover.

Oslo Børs tester nå et viktig teknisk motstandsnivå rundt 590 poeng, og en ny korreksjon ned for Oslo Børs kan være nær forestående.


Ja vi har altså hos Aksjeanalyser.com i dag sett nærmere på Oslo Børs Benchmark indeks (OSEBX).

Teknisk analyse av Oslo Børs Benchmark indeks (OSEBX):

Ser vi på det tekniske bildet for Oslo Børs Benchmark indeks (OSEBX) så er denne fortsatt innenfor den fallende trend som startet i 2. kvartal 2015 (jf. diagram nederst i saken her).

Selv om OSEBX har fått en kraftig rekyl opp de seneste ukene, ja så er denne fallende trenden fortsatt inntakt, og indikerer fare for nye fall for Oslo Børs i tiden fremover.

OSEBX er nå kommet opp til et betydelig og viktig teknisk motstandsnivå rundt 590 poeng, og en korreksjon ned igjen for OSEBX kan være nær forestående.

Dette underbygges av momentum-indikatorer som RSI, Stochastics og MACD (jf diagrammer nederst i saken her), og som alle nå indikerer at denne rekylen vi har sett opp for OSEBX nå kan gå mot slutten.

En ny vending ned for OSEBX kan komme allerede i løpet av den kommende uken nå.

Les også: “Nå er tiden inne for å kjøpe bolig i Spania – finn din drømmebolig her (Nye leil. fra kun 104.000 Euro)” [sponset lenke]

Dersom OSEBX skulle klare å bryte opp i gjennom, og etablere seg over 590-nivået, ja så vil den kunne få et løft opp mot neste motstandsnivå av større betydning for OSEBX, rundt 610-620 poeng.

Her (rundt 615-620 poeng) vil imidlertid OSEBX da også møte på betydelig teknisk motstand opp mot øvre trendlinje i den fallende trenden som startet for OSEBX i 2. kvartal 2015.

Vi hos Aksjeanalyser.com ser en stor fare for nye kraftige fall for Oslo Børs i månedene fremover, og noe som underbygges av det samlede tekniske bildet nå for OSEBX.

På nedsiden er de første tekniske støttenivåer av betydning ved 560 poeng, og derretter ned mot forrige bunner rundt 515-530 poeng.

Det som vil kunne føre til et enda kraftigere fall for Oslo Børs Benchmark indeks er om den skulle bryte ned i gjennom støttenivået rundt 515 poeng.

Da vil det utløses et kraftig teknisk salgssignal for Oslo Børs Benchmark indeks (OSEBX), og det tekniske bildet for OSEBX vil da indikere stor fare for et kraftig fall helt ned mot 410-430 poeng.

Det vil i så fall bety et fall for Oslo Børs Benchmark indeks fra dagens nivå på rundt 25-30 prosent om den skulle falle ned mot 410-430 poeng.

Et slikt kraftig fall for OSEBX ned mot 410-430 poeng kan da gjerne skje i løpet av en periode på bare 3-6 måneder dersom et slikt kraftig teknisk salgssignal skulle utløses for Oslo Børs Benchmark indeks dersom den bryter ned i gjennom det viktige tekniske støttenivået rundt 515 poeng.

Vi hos Aksjeanalyser.com ser en stor fare for nye kraftige fall for Oslo Børs i månedene fremover etter den siste tids rekyl opp.

Den fallende trenden som startet i 2. kvartal 2015 er som nevnt fortsatt inntakt, og det samlede tekniske bildet for Oslo Børs Benchmark indeks (OSEBX) indikerer nå fare for nye kraftige fall for OSEBX i tiden fremover.

Nå er tiden inne for å kjøpe bolig i Spania – Finn din drømmebolig i Spania her (Nye leil. fra kun 104.000 Euro) [sponset lenke]:

MedseaInvestDiagram over utviklingen for Oslo Børs Benchmark indeks (OSEBX):

OSEBX-130316Kilde charts: vikingen.se

Husk også å ha lest vår Disclaimer her…