27.02.2016 – Vi har i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på utviklingen for dollaren mot norske kroner (USD/NOK).

Etter å ha vært helt opp mot 9,00 kroner i begynnelsen av januar 2016 så falt USD/NOK ned mot 8,50, men har nå begynt å vende oppover igjen og er i dag rundt 8,69.

Vi har i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på det tekniske bildet for USD/NOK, og som indikerer at dollaren snart kan komme til å koste 10 kroner.

Les også: “Hotelltrikset – slik får du billigere hotell” [sponset lenke]

Saken fortsetter nedenfor annonsen her…


Ja vi har altså i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på det tekniske bildet for dollaren mot norske kroner (USD/NOK).

Slik det fremkommer av diagrammer over utviklingen for USD/NOK nederst i saken her så er USD/NOK i en langsiktig stigende trend.

I henhold til denne stigende trenden for USD/NOK så indikeres nå videre oppgang for dollaren mot norske kroner i tiden fremover.

USD/NOK har som nevnt vendt oppover igjen nå etter å ha korrigert noe ned og testet støttenivået ved nedre trendlinje i den stigende trenden samt et teknisk støttenivå for USD/NOK rundt 8,50-nivået.

Den stigende trenden for USD/NOK indikerer nå at det kan komme en oppgang for dollaren mot norske kroner opp mot 10 kroner rundt 3. kvartal 2016.

Av fundamentale forhold som underbygger et slikt scenario med oppgang for dollaren mot norske kroner kan nevnes forventninger om renteoppgang i USA fremover, og forventninger om rentenedsettelser i Norge i tiden fremover.

Dette vil kunne bidra til ytterligere styrking av dollaren mot norske kroner i månedene og kvartalene fremover nå.

På oppsiden er det i første omgang noe teknisk motstand rundt 9,00, og deretter 9,40 kroner (tidligere topp i 2001). Dersom dollaren bryter opp i gjennom 9,40-nivået, ja så vil videre oppgang opp mot øvre trendlinje i den stigende trenden, opp mot 10,00 kroner, indikeres for USD/NOK rundt 3. kvartal 2016 (jf. diagram nedenfor i saken her).

Medsea Invest er et norskeid meglerfirma som har solgt boliger på sørlige Costa Blanca siden 2001. Vi har spesialisert oss på salg av nye boliger, og vi har alt som finnes av nybygg til salgs. Med 16 års erfaring som eiendomsmegler i Spania, kjenner vi områdene og markedet godt og kan derfor hjelpe deg med å finne den rette boligen for deg. Vi er tilstede både før, under og etter selve overdragelsen, og alt foregår på norsk slik at hele prosessen med å kjøpe bolig i Spania blir så enkel som mulig for deg. Vi oppgir gjerne referanser da vi lever av fornøyde kunder!  [sponset lenke]:

MedseaInvestDiagram over utviklingen for USD/NOK:

USD-NOK-270216

Kilde Chart: vikingen.se

Husk også å ha lest vår Disclaimer her: http://aksjeanalyser.com/disclaimer/