[Annonsørinnhold: Startshop.no]

StartShop-netthandel-annonse

Sparetips – slik kan du spare tusenvis av kroner i året

Fra tid til annen ønsker vi å bidra med tips til hvordan man kan bedre sin egen privatøkonomi, og vi har tidligere skrevet om  Startshop og :  Hotelltrikset – Slik får du billigere hotell

Stadig større deler av privatøkonomiens utgifter går til over nettbasert handel og det lønner seg derfor å gjøre research og bli medlem av et bonusprogram. I denne artikkelen vil jeg gå dypere inn i hva bonusprogram er og hvordan det virker.

Hvordan kan bonusprogrammet gi deg penger tilbake når du handler på nett?

Mange lurer på hvordan dette er mulig og det er egentlig ganske enkelt. Årlig handler nemlig nordmenn for mer enn 50 milliarder kroner i norske og utenlandske nettbutikker. Samtidig bruker nettbutikker millioner av kroner på annonsering, som kanskje ikke er effektiv, for å nå nye kunder og svært lite på å beholde sine eksisterende kunder. Ved å gi deg penger tilbake / bonus når du handler, skaffer nettbutikkene både nye kunder til en fast pris, og de eksisterende kundene blir mer lojale.

StartShop  har avtale med over 250 nettbutikker som f.eks Zalando (6%), Hotels (7%), Nelly (7%), Expedia (7%), Apollo (2%),Sportamore (4%) og ELLOS (6%) som betaler provisjon for salg som går via bonusprogrammet og betaler det meste av denne provisjonen tilbake til deg som gjør kjøpet i form av bonus til din StartShop konto. Veldig enkelt og smart. Bonusen kan du overføre til din bankkonto når du vil det eller donere til en av deres veldedige partnere som DyrevernAlliasen, Hjelpetelefonen eller Flyktninghjelpen.

Bonuspåminner

Med så mange partnere hvor man kan få bonus, og en stadig mer travel hverdag, er det ikke alltid like greit å huske på bonusen hver gang man handler. For å sikre at jeg ikke glemmer bonus når jeg handler har jeg, og det anbefales å gjøre, at man legger til bonuspåminneren hos StartShop, og som automatisk sier ifra om butikken du skal handle på gir penger/bonus tilbake. Denne vises kun når du er på nettsider som gir bonus og er også enkel og gratis å legge til.

Slik får du bonus hver gang du handler på nett:

1. Registrer deg på Startshop.no

Det er gratis å registrere seg og tar kun 5 sekunder.

2. Legg til bonuspåminneren så sier den ifra hver gang du er på en nettbutikk som gir bonus

StartShop-netthandel-annonse