17.02.2016 – Vi har i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere på IDEX ASA (ticker: IDEX).

IDEX ASA arbeider med fingeravtrykkteknologi. Selskapets visjon er å sikre brukerne en trygg, sikker og brukervennlig anvendelse av personlig ID.

IDEX-aksjen stiger kraftig onsdag etter en børsmelding fra selskapet tidligere i dag. Aksjen er onsdag formiddag opp hele 10,86 prosent til 8,27 kroner.

Les også: “Sparetips – slik kan du spare tusenvis av kroner i året” [sponset lenke]

IDEX ASA kunngjorde i dag at de har fullført utviklingen av en fleksibelt polymer trykksensor med bildekvalitet, og ytelseskriter spesielt utviklet for smart og ID-kort applikasjoner.

Selskapet skriver i sin børsmelding i dag at dette er verdens første touch sensor for ISO ID-1, og er en del av et pågående strategisk partnerskap selskapet meldte om i juni 2015 med et verdensomspennende betalingsselskap.


Ja vi har i dag hos Aksjeanalyser.com altså sett nærmere på IDEX, og det tekniske bildet for aksjen.

For å få tilgang til å lese alle analysene på Aksjeanalyser.com, SignalListen.com, og BullogBear.no så må man være betalende medlem.

Teknisk analyse av IDEX:

IDEX viser en positiv utvikling innenfor en langsiktig stigende trend, og hvor videre kursoppgang signaliseres for aksjen i tiden fremover (jf. diagram nederst i saken her).

I det korte bildet konsoliderer IDEX-aksjen mellom et støttenivå rundt 6,50 kroner, og et motstandsnivå rundt 11,00 kroner.

Et etablert brudd opp i gjennom 11,00-nivået vil utløse et nytt kraftig teknisk kjøpssignal for IDEX-aksjen.

IDEX-aksjen vender nå oppover igjen etter å ha testet støttenivået ned mot 6,50 kroner.

Momentum-indikatorer som RSI, Stochastics, og MACD, indikerer alle videre oppgang for IDEX-aksjen i tiden fremover.

Vi hos Aksjeanalyser.com ser et stort potensiale for IDEX-aksjen, og det både på kort og lang sikt.

På kort sikt (4-8 uker) ser vi et potensiale for IDEX-aksjen opp mot nevnte motstandsnivå rundt 11,00 kroner.

Onsdag formiddag er IDEX-aksjen opp 10,86 prosent til 8,27 kroner. Vi ser således et potensiale for IDEX-aksjen på rundt 30 prosent opp fra dagens kursnivå på 4-8 ukers sikt.

På litt lengre sikt, og i henhold til den langsiktige stigende trenden så har IDEX-aksjen et potensiale helt opp mot 30,00 kroner på 1-2 års sikt.

Basert på den langsiktige positive trenden for aksjen så indikeres altså at IDEX-aksjen kan flerdoble seg på 1-2 års sikt.

Hvis man synes det virker voldsomt at IDEX-aksjen skal kunne flerdoble seg på bare 1-2 års sikt.

Ja så nevner vi den svenske konkurrenten til IDEX, Fingerprint Cards AB, og hvor aksjen siste cirka 2 år har steget fra rundt SEK 30,00 i januar 2015, og til i dag rundt SEK 430,00.

Fingerprint Cards aksjen har altså mer enn 14-doblet seg, og det bare i løpet av 1-års tid.

Vi hos Aksjeanalyser.com har IDEX som en av våre favoritt-aksjer for 2016, og vi ser altså en mulig flerdobling for IDEX-aksjen på 1-2 års sikt.

Andre av våre favoritt-aksjer hos Aksjeanalyser.com for 2016 er NEL ASA (ticker: NEL), og Gaming Innovation Group (ticker: GIG).

Slik kan du spare mye penger ved netthandel i rundt 250 nettbutikker som Zalando, Expedia, CDON, SAS, Cubus, LensOn, Sportamore,  Apollo, Nike og mange flere…  [sponset lenke]:

StartShop-netthandel-annonseDiagram over utviklingen for IDEX ASA (ticker: IDEX):

IDEX-170216


Kilde chart: Vikingen.se

Les også vår Disclaimer her…