02.02.2016 – Vi har i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på iGaming-selskapet Gaming Innovation Group (ticker: GIG) på Oslo Børs.

Vi har hatt flere positive analyser av GIG-aksjen her hos Aksjeanalyser.com de seneste månedene.

Vi var ute med en positiv analyse av Gaming Innovation Group (GIG) allerede den 03. November 2015, og som du kan lese her: “Har du guts nok til å kjøpe denne aksjen kan du få jackpot

Den gang var aksjen i 1,48 kroner, mens den i dag tirsdag formiddag er opp 3,32 prosent til 2,49 kroner.

GIG-aksjen har da steget med hele 68 prosent siden vår første positive analyse av aksjen for bare to måneder siden.

Vi hos Aksjeanalyser.com ser fortsatt et stort potensiale for GIG-aksjen fremover, og det både på kort og lang sikt. Du kan lese mer om dette lenger ned i saken her.

Les også: “Norsk lystbåt-produsent kan revolusjonere båt-industrien [sponset lenke]

Gaming Innovation Group (GIG) kom i dag, tirsdag 02. Februar 2016, med en operasjonell oppdatering, og nyheten om sin 11. iGC-avtale.

Gaming Innovation Group Inc. fortsetter fremgangen og januar har vært en måned preget av sterk vekst og suksessfull lansering av Rizk.com. I tillegg har selskapet signert den 11. avtalen knyttet til bruk av
iGC-plattformen.

Pr. 31. januar 2016 hadde Guts.com, Rizk.com og Betspin.com totalt 307.667 registrerte brukere, opp fra 266.230 brukere pr 31. desember 2015. Antall aktive spillere i tremåneders perioden november 2015 til januar 2016 var 65.741, en økning på 14.087 spillere (27%) sammenlignet med perioden oktober til desember 2015.

I tillegg lanserte GIG sin online pokertjeneste på Guts.com i forrige uke. Lanseringen har gitt god respons så langt. Guts.com var sponsor av norgesmesterskapet i online poker som fant sted i lanseringsuken, samt norgesmesterskapet i poker som avholdes i Dublin i mars.

GIG har inngått avtale med en ikke navngitt europeisk operatør som skal lansere sine tjenester på iGaming Cloud-plattformen i juni 2016. Dette er den 11. avtalen for iGC og samlet årlig bidrag fra disse avtalene er rundt EUR 4,2 millioner.

Du kan lese hele meldingen fra selskapet i dag her…


Vi har i dag sett nærmere igjen på Gaming Innovation Group, og på det tekniske bildet for aksjen som du kan lese nedenfor her.

Diskuter aksjer, oljeprisen, valuta og makrotall med tusenvis av andre på Nettavisens nye aksjeforum.

Teknisk analyse av Gaming Innovation Group (GIG):

Ser vi på det tekniske bildet for GIG-aksjen så har den etablert en langsiktig stigende trend siden bunnen rundt 50 øre sommeren 2014, og hvor videre oppgang signaliseres for aksjen i tiden fremover innenfor denne stigende trenden.

Når aksjen i dag er i 2,49 kroner så har GIG-aksjen altså hele femdoblet seg siden sommeren 2014.

Den langsiktige stigende trenden for GIG-aksjen indikerer fortsatt et stort potensiale for aksjen, og selv på bare 12 måneders sikt så indikerer den stigende trenden et potensiale for aksjen helt opp mot 10 kroner.

Det vil i så fall innebære en firedobling av aksjekursen fra dagens kursnivå, og det altså gjerne bare på 12 måneders sikt.

Det er nå også utløst et nytt kraftig teknisk kjøpssignal for GIG-aksjen fra en triangel-formasjon (jf. diagram nederst i saken her).

Brudd opp fra slike triangel-formasjoner etterfølges i mange tilfeller av eksplosiv kursutvikling, og vi hos Aksjeanalyser.com tror GIG-aksjen kan stå foran et nytt kraftig løft i tiden fremover nå.

Det er lite teknisk motstand videre oppover nå for GIG-aksjen før opp mot 3,85 kroner.

Det er også vårt kortsiktige kursmål for GIG-aksjen på 3-6 måneders sikt.

Videre så ser vi altså et mulig potensiale, og i henhold til den langsiktige stigende trenden for GIG-aksjen, helt opp mot 10 kroner på 1-2 års sikt.

GIG-aksjen er en av våre favorittaksjer hos Aksjeanalyser.com for 2016, og vi ser et stort potensiale for aksjen, og det altså både på kort og lang sikt.

Hvis man synes det virker voldsomt at GIG-aksjen skal kunne firedoble seg på gjerne bare 1-2 års sikt.

Ja så kan vi nå nevne iGaming selskapet Betsson (notert på Stockholmsbörsen, og med ticker: BETS-B), og hvor aksjen har steget med vanvittige 33.400 prosent siden sommeren 2002.

Betsson-aksjen har dermed hele 335-doblet seg, og det i løpet av cirka 13,5 år siden sommeren 2002.

Betsson-aksjen var lavest rundt SEK 40 øre sommeren 2002, mens den i dag handles rundt SEK 134,00 kroner.

Hadde man investert 10.000 kroner i Betsson-aksjen sommeren 2002 da aksjen var i SEK 40 øre, ja så hadde man i dag, ca. 13,5 år senere, hatt rundt 3,35 millioner kroner.

Dette naturligvis kun som et eksempel på at Gaming Innovation Group (GIG) operer innenfor en bransje hvor potensialet kan være stort dersom selskapet skulle lykkes veldig bra med sin satsning i årene fremover nå.

Så stiller vi spørsmålet igjen da hos Aksjeanalyser.com, og slik vi har gjort i våre tidligere positive analyser av GIG-aksjen, har du Guts nok til å ta Rizk’en og kjøpe GIG-aksjen?

Diagram over kursutviklingen for GIG-aksjen (tidligere Nio Inc.):

GIG-020216


Kilde chart: Vikingen.se

Les også vår Disclaimer her…