[Annonsørinnhold i samarbeid med Startshop.no]

InterContinental Mar Menor, hotel, nightHotelltrikset – Slik får du billigere hotell

Her er et enkelt triks for å spare tusenvis av kroner på hotellbestillinger som jeg vil dele med dere. Du kan også spare mye penger ved handel i rundt 250 nettbutikker som Zalando, Expedia, CDON, SAS, Cubus, LensOn, Sportamore,  Apollo, Nike og mange flere.

Både hotellsøkemotorene og de store hotellkjedene garanterer at de gir deg de laveste prisene når du bestiller via dem. Men det finnes et triks som gir deg betydelig lavere pris enn det garantert billigste. Dette gjelder også når det er salg.

Hotellsøkemotorene har ikke mulighet til å gi deg avslag ved kjøp på hotellkjedene pga prisgarantien, men de kan gi deg bonus. Når jeg handler mine hotellovernattinger kombinerer jeg alltid 2 bonusprogrammer samtidig.

Jeg bestiller som regel via Hotels.com. De har et eget bonusprogram som heter Rewards, og det gir meg en gratis overnatting for hver tiende natt jeg bestiller, og jeg sparer dermed 10%.

I tillegg bruker jeg bonusprogrammet StartShop.no som gir meg ytterligere 7% cashbonus på samme handel. Så jeg sparer altså hele 17% totalt, og det på priser som skal være garantert billigst! Bonusen fra StartShop kan jeg overføre til min bankkonto når jeg selv ønsker det. For å få cashbonus hos StartShop trenger du bare å oppgi epostadresse.

Det fine med disse to bonusprogrammene er at du bruker under 10 sekunder på å registrere deg. Det er helt gratis å være medlem, du trenger ikke ta vare på et fysisk bonuskort og bonusen er betydelig.

Slik sparer du 17% når du skal ha hotell:

  1. Registrer deg på Startshop.no

    Det er gratis å registrere seg og tar kun 5 sekunder

  2. Klikk deg videre til Hotels.com fra StartShop.no

    Du handler i nettbutikken på vanlig måte og du blir automatisk kreditert cashbonus hos StartShop.no

  3. Hotels.com Rewards

    Du registrerer deg når du skal betale. Les mer om Hotels.com Rewards her.

StartShop.no gir deg ikke bare bonus når du handler hos Hotels.com, men også i 250 andre nettbutikker som Zalando, Expedia, CDON, SAS, Cubus, LensOn, Sportamore,  Apollo, Nike og mange flere. Se alle butikkene her…

Du har kanskje ikke hørt om bonusprogrammet til StartShop før? Jeg har brukt det litt over et år nå, og spart mange tusenlapper. StartShop får betalt hver gang et av deres medlemmer handler hos en av nettbutikkene de har avtale med, de beholder en liten andel og gir resten tilbake til medlemmene. Det er helt gratis å være medlem og opptjent bonus overfører du direkte til din bankkonto når du selv ønsker det.

StartShop-netthandel-annonse