04.01.2016 – Vi har i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på iGaming-selskapet Gaming Innovation Group (GIG).

Det er forøvrig Gaming Innovation Group som står bak Tv-annonsene for Guts.com og Betspin.com, og som har vært å se på Tv den siste tiden.

Gaming Innovation Group-aksjen stiger med 3,78 prosent på årets første handelsdag, mandag formiddag 04. januar 2016, og aksjen handles nå til 1,92 kroner.

Vi var ute med en positiv analyse av Gaming Innovation Group (GIG) allerede den 03. November 2015, og som du kan lese her: “Har du guts nok til å kjøpe denne aksjen kan du få jackpot

Den gang var aksjen i 1,48 kroner, og den har således nå steget med rundt 30 prosent siden vår første positive analyse av aksjen for bare rundt to måneder siden.

Gaming Innovation Group-aksjen er en av våre favorittaksjer hos Aksjeanalyser.com for 2016. Vi ser fortsatt et stort potensiale for Gaming Innovation Group-aksjen, og det både på kort og lang sikt.


Kort om Gaming Innovation Group (ticker: GIG):

Gaming Innovation Group (tidligere Nio Inc.) er en raskt voksende leverandør av tjenester og systemer rettet mot gambling-selskaper og til interaktiv underholdning. Selskapet tilbyr avanserte skybaserte (Cloud) tjenester, aktivitetsstyrt B2B markedsføring, samt at det eier gamblingselskaper som tilbyr gambling fra ledende aktører innen nettbasert sportbetting og casino. Gaming Innovation Group Inc. opererer fra Malta og er notert på Oslo Børs med ticker “GIG”.

Diskuter aksjer, oljeprisen, valuta og makrotall med tusenvis av andre på Nettavisens nye aksjeforum.

Teknisk analyse av Gaming Innovation Group-aksjen:

Ser vi på det tekniske bildet for Gaming Innovation Group (jf. diagram nederst i saken her) så er aksjen i en langsiktig stigende trend, og hvor videre oppgang signaliseres for aksjen både på kort og lang sikt.

Aksjen er nå også i ferd med å utløse et nytt kraftig teknisk kjøpssignal når aksjen nå bryter opp i gjennom et teknisk motstandsnivå rundt 1,85 kroner.

Dette nivået (1,85) representerer nå første tekniske støttenivå ved eventuelle korreksjoner ned for aksjen. Videre så er det teknisk støtte ned mot nedre trendlinje i den langsiktige stigende trenden, rundt 1,60-nivået.

Nå signaliseres imidlertid videre oppgang for Gaming Innovation Group-aksjen, og det altså både på kort og lang sikt.

I første omgang, og på 3-6 måneders sikt signaliserer nå det tekniske bildet at GIG-aksjen kan ha potensiale til å stige helt opp mot 3,80 kroner (jf. diagram nederst i saken her).

Gaming Innovation Group-aksjen kan altså ha potensiale til å kunne doble seg, og det i løpet av gjerne bare en 3-6 måneders tid.

Videre så indikerer den langsiktige stigende trenden for Gaming Innovation Group at aksjen kan ha potensiale til å kunne stige helt opp mot 10,00 kroner på 1-2 års sikt.

Det tekniske bildet for GIG-aksjen, og den langsiktige stigende trenden som aksjen beveger seg innenfor nå, indikerer altså at Gaming Innovation Group-aksjen kan ha potensiale til å kanskje femdoble seg på 1-2 års sikt.

Hvis man synes det virker voldsomt at GIG-aksjen skal kunne femdoble seg på gjerne bare 1-2 års sikt.

Ja så kan vi nå nevne iGaming selskapet Betsson (notert på Stockholmsbörsen, og med ticker: BETS-B), og hvor aksjen har steget med vanvittige 37.400 prosent siden sommeren 2002.

Betsson-aksjen har dermed hele 375-doblet seg, og det i løpet av cirka 13,5 år siden sommeren 2002.

Betsson-aksjen var lavest rundt SEK 40 øre sommeren 2002, mens den i dag handles rundt SEK 150,00 kroner (jf. nederste graf i saken her).

Hadde man investert 10.000 kroner i Betsson-aksjen sommeren 2002 da aksjen var i SEK 40 øre, ja så hadde man i dag, ca. 13,5 år senere, hatt rundt 3,75 millioner kroner.

Dette naturligvis kun som et eksempel på at Gaming Innovation Group (GIG) operer innenfor en bransje hvor potensialet kan være stort dersom selskapet skulle lykkes veldig bra med sin satsning i årene fremover nå.

Så stiller vi spørsmålet igjen da hos Aksjeanalyser.com, og slik vi gjorde i vår forrige positive analyse av aksjen den 03. November 2015, har du Guts nok til å kjøpe GIG-aksjen?

Gaming Innovation Group-aksjen er i hvert fall en av favorittaksjene for 2016 hos oss i Aksjeanalyser.com, og vi gjentar i dag vår tidligere positive analyse av aksjen.

Videre så ser vi altså en mulig dobling for Gaming Innovation Group-aksjen på gjerne bare 3-6 måneders sikt, mens vi ser en mulig femdobling for aksjen på 1-2 års sikt.

Les gjerne også: “Vil selge SAS – aksjen kan doble seg

Investtech gjør teknisk analyse av alle aksjer for deg! Konsistente og objektive analyser styrker dine valg! Gratis nyhetsbrev på e-mail hver dag før børs! [Annonsørbasert innhold]:

Investtech-Teknisk-Analyse

Diagram over utviklingen for Gaming Innovation Group (tidligere Nio Inc):

GIG-040116Diagram over utviklingen for Betsson (notert på Stockholmsbörsen med ticker: BETS-B):

BETS-B-040116


Kilde chart: Vikingen.se

Les også vår Disclaimer her…