22.12.2015 – Vi har i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på det norske teknologi-selskapet Thin Film Electronics (Ticker: THIN).

Thin Film Electronics (Ticker: THIN) ble dagens børsvinner på Oslo Børs, og steg med hele 19,05 prosent til 3,50 kroner.

Vi har på Aksjeanalyser.com hatt flere positive analyser rundt aksjen Thin Film Electronics, og som du f.eks kan lese her fra den 11. September 2015, da aksjen var rundt 3,11 kroner: “Aksje stiger kraftig – kan firedoble seg

Bakgrunnen for den kraftige oppgange for dagens vinner på Oslo Børs, Thin Film Electronics, og med en oppgang i dag på hele 19,05 prosent til 3,50 kroner.

Ja det var nyheten selskapet kunne presentere i en børsmelding i dag, tirsdag 22. desember, at selskapet som utvikler trykket elektronikk og smarte etiketter, annonserte en ny samarbeidsavtale med amerikanske Jones Packaging.

De to skal samarbeide om å skape emballasjeløsninger rettet mot helseindustrien. Som del av avtalen legger det amerikanske selskapet inn en bestilling på Thin Films smarte etiketter.


Teknisk Analyse av Thin Film Electronics:

Slik vi har skrevet om i våre tidligere positive analyser rundt Thin Film-aksjen på Aksjeanalyser.com så er aksjen i en langsiktig stigende trend.

Videre oppgang signaliseres for aksjen både på kort og lang sikt innenfor denne langsiktige stigende trenden nå i tiden fremover.

Potensialet for Thin Film-aksjen er i henhold til denne langsiktige stigende trenden helt opp mot 15,00 kroner på 1-2 års sikt.

Nå kan du diskutere aksjer, oljeprisen, valuta og makrotall med tusenvis av andre på aksje- og investeringsforumet Xtrainvestor hos Nettavisen.

Den langsiktige positive trenden for Thin Film-aksjen indikerer altså at aksjen kan ha potensiale for å kunne firedoble seg fra dagens kursnivå på 1-2 års sikt.

Det kan gjerne høres voldsomt ut at aksjen skal ha potensiale til å kunne firedoble seg på 1-2 års sikt.

Da nevner vi bare i den sammenheng at Thin Film-aksjen nå siden bunnen etter finanskrisen i 2009, da aksjen var lavest rundt 0,25 kroner.

Ja aksjen har nå siden 2009, da aksjen var lavest rundt 0,25 kroner, hele 14-doblet seg på cirka 6 år.

Aksjen har da steget med hele 1.300 prosent siden bunnen rundt 0,25 kroner etter finanskrisen i 2009, og til dagens sluttkurs ved 3,50 kroner.

Sett i lys av dette så er det kanskje ikke like urealistisk når vi hos Aksjeanalyser.com mener aksjen i henhold til den langsiktige stigende trenden kan ha potensiale til å kunne firedoble seg på 1-2 års sikt.

Vi gjentar i dag hos Aksjeanalyser.com våre tidligere positive analyser av Thin Film Electronics.

Vi har et kortsiktig (2-4 uker) kursmål for aksjen ved 4,20 kroner, mens vi har et mer langsiktig (1-2 år) kursmål for aksjen ved 15,00 kroner.

Vi hos Aksjeanalyser.com ser altså en mulig firedobling for Thin Film-aksjen på 1-2 års sikt fra dagens kursnivå ved 3,50 kroner.

Les også: “Opec: vil ta 25 år før oljeprisen er i 95 dollar

Investtech gjør teknisk analyse av alle aksjer for deg! Konsistente og objektive analyser styrker dine valg! Gratis nyhetsbrev på e-mail hver dag før børs! [Annonsørbasert innhold]:

Investtech-Teknisk-AnalyseDiagram over kursutviklingen for Thin Film Electronics aksjen:

THIN-221215


Kilde chart: Vikingen.se

Les også vår Disclaimer her…