10.12.2015 – Investtech advarer mot to aksjer. Samtidig trekkes det frem en aksje som kan stige i verdi.

I dagens rapport fra Investtech anbefales salg av aksjer i Thin Film Electronics og Wilh. Wilhelmsen mens Bakkafrost får en kjøpsanbefaling.


– Bakkafrost ligger i en stigende trend og videre oppgang indikeres. Stigende trender indikerer at selskapet er inne i en positiv utvikling og at kjøpsinteressen blant investorer er økende. Aksjen har noe motstand over dagens kurs ved 274 kroner, og ved en reaksjon tilbake ligger det støtte rundt 225 kroner på mellomlang sikt. Positiv volumutvikling styrker aksjen på kort sikt. Innsidevurderingen er nøytral ettersom det ikke er blitt rapportert om handel blant nøkkelpersoner i 2015. Vurdering: Kjøpskandidat, skriver Investtech.

– Thin Film Electronics ligger i en fallende trend og fortsatt negativ utvikling innenfor denne indikeres. Aksjen har reagert ned fra taket i trendkanalen og neste støttenivå ligger ved 2,20 kroner på mellomlang sikt. Negativ volumbalanse viser at aksjen faller på høyt volum, mens den reagerer opp på lavt volum. Dette svekker aksjen på kort sikt. Oversolgt RSI indikerer at kursen har et svakt momentum. Aksjen er nøytral på innsidehandler. Vurdering: Salgskandidat, skriver Investtech.

– Wilh. Wilhelmsen har vist en svak utvikling etter at aksjen ga et salgssignal fra en hode-og-skuldre-formasjon i slutten av august. Kursen ligger i en fallende trendkanal, og videre nedgang indikeres. Risikoen er høy ettersom det ikke er identifisert noen støtte under nåværende nivå. Ved en reaksjon opp har aksjen motstand ved 36 kroner. Negativ volumbalanse bekrefter det svake trendbildet, og indikerer en overvekt negative investorer. Oversolgt RSI indikerer at aksjen har et svakt momentum. Selskapet har en nøytral innsidevurdering. Vurdering: Salgskandidat, avslutter Investtech.

Investtech gjør teknisk analyse av alle aksjer for deg! Konsistente og objektive analyser styrker dine valg! Gratis nyhetsbrev på e-mail hver dag før børs! [Annonsørbasert innhold]:

Investtech-Teknisk-Analyse

Lær om Teknisk Analyse av Investtech [Annonsørbasert innhold]:

Investtech-om-teknisk-analyse


Kilde chart: Vikingen.se

Les også vår Disclaimer her…