30.11.2015 – Vi har i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på det norske biometri-selskapet IDEX.

IDEX ASA arbeider med fingeravtrykksteknologi. Selskapets visjon er å sikre brukerne en trygg, sikker og brukervennlig anvendelse av personlig ID.

Vi har i høst hatt flere positive analyser av både norske IDEX, og det svenske biometri-selskapet Fingerprint Cards.

Fingerprint Cards hadde vi senest en ny positiv analyse på i forrige uke den 26. November 2015, og som du kan lese her: “Aksje til himmels – opp 1768% på 10 måneder“.

Fingerprint Cards er mandag formiddag opp rundt seks prosent til 600,00 kroner, og Fingerprint Cards-aksjen har nå doblet seg siden vår første positive analyse av aksjen for bare litt over to måneder siden.

Du kan lese vår første positive analyse av Fingerprint Cards her fra den 26. September 2015 da aksjen var i SEK 295,00: “Aksjen har tidoblet seg på ni måneder

Du kan følge aksjekursen til Fingerprint Cards AB hos IG her… [sponset lenke]

Men tilbake til IDEX, og som vi første gang hadde en positiv analyse av i høst den 21. September 2015, og som du kan lese her: “Et nytt norsk teknologi-eventyr? Aksjen kan doble seg”.

IDEX-aksjen var den gang i 7,57 kroner, mens den i dag mandag formiddag er opp 6,3 prosent til 9,78 kroner. Aksjen har altså steget med nesten 30 prosent siden vår første positive analyse av IDEX for litt over to måneder siden.

I dag har vi altså sett igjen på IDEX-aksjen, og som vi tror kan stå foran en kraftig oppgang i tiden fremover.


Teknisk Analyse av IDEX-aksjen:

IDEX aksjen er i en langsiktig positiv trend, og hvor videre oppgang for aksjen signaliseres i tiden fremover (jf. diagram nederst i saken her).

Aksjen møter noe teknisk motstand rundt 10,00-nivået, men vi hos Aksjeanalyser.com tror dette nivået gjerne snart vil bli brutt. Da vil det være lite teknisk motstand videre oppover for IDEX-aksjen før opp mot øvre trendlinje i den langsiktige stigende trenden.

Den langsiktige stigende trenden for IDEX-aksjen indikerer da at aksjen kan ha potensiale til å kunne stige helt opp mot 30,00 kroner på 6-12 måneders sikt. Aksjen har altså, i henhold til det samlede positive tekniske bildet for aksjen, et potensiale til å kunne tredoble seg på bare 6-12 måneders sikt.

Hvis man synes det virker voldsomt, eller urealistisk, at aksjen skal ha potensiale til å kunne tredoble seg på 6-12 måneders sikt.

Ja så kan vi bare nevne at den for eksempel den svenske konkurrenten Fingerprint Cards har nå steget fra SEK 28,80 den 20. Januar 2015 og opp til i dag SEK 600,00 den 30. November 2015. Fingerprint Cards-aksjen har altså steget med vanvittige 1.983 prosent, og mer enn 20-doblet seg på bare litt over 10 måneder.

Vi hos Aksjeanalyser.com mener det er fullt mulig at IDEX-aksjen kan ha potensiale til å kunne tredoble seg på 6-12 måneders sikt. Slik det samlede positive tekniske bildet for aksjen indikerer at den har potensiale til å kunne gjøre.

Vi gjentar i dag hos Aksjeanalyser.com våre tidligere positive analyser av IDEX-aksjen, og vi ser altså en mulig tredobling for aksjen på bare 6-12 måneders sikt.

Les gjerne også vår analyse av IDEX her fra den 17. November 2015 i forbindelse med at en fondsgigant investerte tungt i IDEX: “Fondsgigant hamstrer aksjer – kan tredoble seg

Diagram over kursutviklingen for IDEX-aksjen:

IDEX-301115


Kilde chart: Vikingen.se

Les også vår Disclaimer her…