24.11.2015 – Vi har i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på Fredriksen-aksjen Frontline Ltd. (Ticker: FRO).

Tankrederiet Frontline Ltd. presenterte i dag sitt beste tredje kvartalsresultat siden 2008.

Frontline fikk et nettoresultat på 17,4 millioner dollar i 3. kvartal 2015, mot et tap på 59,6 millioner dollar i tilsvarende periode i fjor. Samtidig steg driftsresultatet til 19,3 millioner dollar, mot minus 37,5 millioner dollar i samme periode ifjor.

Mandag 30. November avholder Frontline Ltd. og Frontline 2012 generalforsamling for å stemme over den foreslåtte fusjonen av de to rederiene.

Ved en gjennomføring av fusjonen, og som det er all grunn til å tro at vil skje, så er planen for det sammenslåtte selskapet å betale kvartalsvise utbytter tilsvarende resultatet per aksje justert for engangseffekter.

Det er ventet at første utbytte fra det sammenslåtte selskapet vil bli vedtatt, og utbetalt allerede i desember 2015, opplyser Frontline i sin presentasjonen i dag.

Vi har tidligere skrevet om i analyse av Frontline den 17. August 2015 at vi hos Aksjeanalyser.com ser veldig positivt på den forestående fusjonen av Frontline Ltd. og Frontline 2012.

Du kan lese vår analyse av Frontline fra den gang den 17. August 2015 da aksjen var i 20,80 kroner: “Fredriksen-aksje kan tredoble seg

Frontline-aksjen stiger kraftig tirsdag etter resultatpresentasjonen, og er tirsdag formiddag opp hele 9,54 prosent til 26,63 kroner. Videre kursoppgang signaliseres nå for Frontline-aksjen i tiden fremover.


Teknisk Analyse av Frontline-aksjen:

Ser vi på det tekniske bildet for Frontline-aksjen (jf. diagram nederst i saken her) så er Frontline-aksjen i ferd med å etablere en langsiktig stigende trend.

Det er også etablert en stor omvendt hode-skulder formasjon for aksjen, og hvor et etablert brudd opp i gjennom 30,00-nivået vil utløse et nytt kraftig teknisk kjøpssignal for Frontline-aksjen.

Aksjen har testet dette motstandsnivået opp mot 30,00 kroner et par ganger nå, og vi hos Aksjeanalyser.com tror at et etablert brudd opp i gjennom 30,00-nivået er nært forestående.

Det vil altså utløses et kraftig teknisk kjøpssignal om Frontline-aksjen bryter opp i gjennom 30,00-nivået, og da vil aksjen kunne stige kraftig i tiden fremover.

Det vil da være lite teknisk motstand for videre oppgang for Frontline-aksjen før opp mot øvre trendlinje i den stigende trenden, rundt 80,00 kroner.

Deretter vil det være lite teknisk motstand videre oppover før opp mot 120,00 kroner for Frontline-aksjen.

Vi gjentar i dag hos Aksjeanalyser.com våre tidligere positive analyser av Frontline, og vi ser et potensiale for aksjen helt opp mot 80,00-120,00 kroner på 1-2 års sikt. Vi hos Aksjeanalyser.com ser altså en mulig flerdobling for Frontline-aksjen på 1-2 års sikt.

Les gjerne også vår nylige analyse av en annen av Fredriksen-aksjene på Oslo Børs her: “Fredriksen-aksje 18-doblet seg – nå kan det skje igjen

Diagram over kursutviklingen for Frontline-aksjen siden 2008:

FRO-241115


 

Kilde chart: Vikingen.se

Les også vår Disclaimer her…