07.10.2015 – Vi har i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på Songa Offshore, og som vi hadde en analyse av nå i helgen.

Aksjen løfter seg kraftig onsdag formiddag, og er i skrivende stund opp 30 prosent til 1,40 kroner.

Songa Offshore aksjen har da på bare få dager løftet seg med rundt 35 prosent, og vi hos Aksjeanalyser.com tror som nevnt i vår analyse av aksjen i helgen at den har et betydelig potensiale, les gjerne mer her: “Vil Frederik W. Mohn raide selskapet?


Teknisk Analyse av Songa Offshore:

I henhold til den langsiktige fallende trenden for Songa Offshore aksjen, og som den nå vender opp i fra etter å ha testet støttenivået ved nedre trendlinje i denne. Ja så indikerer denne langsiktige fallende trenden, at aksjen kan ha potensiale til å femdoble seg på 1-3 års sikt hvis den nå får en vending opp mot øvre trendlinje i denne trenden (jf. chart nederst i saken).

Vi ser altså et betydelig for Songa-aksjen på 1-3 års sikt, og som i henhold til den langsiktige fallende trenden kan femdoble seg ved en vending opp mot øvre trendlinje i denne fallende trenden på 1-3 års sikt.

Vi gjentar i dag hos Aksjeanalyser.com vår positive analyse av Songa Offshore fra i helgen, og som du kan lese her: “Vil Frederik W. Mohn raide selskapet?

Se gjerne også diagram over kursutviklingen for Songa Offshore-aksjen nederst i saken her…

Annonse (Nidelv International ASA):

Nidelv-39F

Diagram over kursutviklingen for Songa Offshore-aksjen:

SONG-071015


Kilde chart: Vikingen.se

Les også vår Disclaimer her…