05.10.2015 – Vi har i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på Fredriksen aksjen Frontline.

Frontline-aksjen er en av vinnerne på Oslo Børs mandag formiddag, og er i skrivende stund opp rundt 7,48 prosent til 25,57 kroner. Aksjen har da nådd vårt tidligere kortsiktige kursmål for aksjen ved 25,00 kroner vi hadde i vår analyse av Frontline den 17. August 2015. Vi oppjusterer i dag vårt kortsiktige kursmål for Frontline-aksjen, og som du kan lese mer om lenger ned i saken her.

Vi har hatt flere positive analyser av Frontline hos Aksjeanalyser.com siden her den 17. August 2015 “Fredriksen-aksje kan tredoble seg“, og nå senest den 17. September “Fredriksen-aksje kan tredoble seg“.

Vi har i våre tidligere analyser av Frontline skrevet om at vi ser svært positivt på den forestående fusjonen mellom Frontline Ltd. og Frontline 2012. Les gjerne mer rundt dette i vår analyse av Frontline her den 17. August 2015…

Vi har også skrevet om i våre tidligere analyser av Frontline at vi på grunn av den lave oljeprisen ser for oss at det igjen kan gi økende etterspørsel etter å bruke råoljetankskip som oljelagre, og som igjen kan presse ratene oppover.

I dag kan vi lese i Dagens Næringsliv at stortankratene passerte 100.000 dollar fredag. Sist dette skjedde var i 2008, skriver Dagens Næringsliv.


I følge Clarksons Platous analytikere, og hva de oppgir til Dagens Næringsliv, så var snittinntjeningen for de største tankskipene på 85.600 dollar i forrige uke. Akkumulert hittil i år har 300.000-tonnerne oppnådd en dagrate på 54.700 dollar, og dette er 126 prosent mer enn på samme tid i fjor.

Vi hos Aksjeanalyser.com gjentar i dag våre tidligere positive analyser av Frontline-aksjen, og vi gjentar vårt tidligere kursmål for aksjen ved 70,00 kroner på 12 måneders sikt.

Ser vi på det tekniske bildet for Frontline-aksjen (jf. diagram nederst i saken) så er Frontline-aksjen i ferd med å etablere en stor omvendt hode skulder formasjon, og hvor et etablert brudd opp i gjennom 35,00 kroner vil utløse et nytt kraftig teknisk kjøpssignal for aksjen.

Aksjen kan da komme til å stige helt opp mot 100,00 kroner på 1-3 års sikt. Basert på dette postive tekniske bildet for Frontline-aksjen så ser vi hos Aksjeanalyser.com et mulig potensiale for Frontline-aksjen helt opp mot 100,00 kroner på 1-3 års sikt. Det vil i så fall innebære nesten en firedobling av aksjekursen fra dagens kursnivå.

I vår analyse av Frontline-aksjen den 17. August 2015 hadde vi kortsiktig (4-8 uker) kursmål for Frontline-aksjen ved 25,00 kroner. Dette kursmålet er nå altså innfridd, og vi oppjusterer nå vårt kortsiktige kursmål for Frontline-aksjen til 35,00 kroner. Videre så har vi altså et 12 måneders kursmål for Frontline ved 70,00 kroner, og ser vi altså heller ikke bort i fra at aksjen kan stige helt opp mot 100,00 kroner på 1-3 års sikt.

Se gjerne også diagram over kursutviklingen for Frontline-aksjen nederst i saken her…

Annonse (Nidelv International ASA): 

Nidelv-39F

Diagram over kursutviklingen for Frontline-aksjen:

FRO-05okt2015


 

Kilde chart: Vikingen.se

Les også vår Disclaimer her…